BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917520 przez mesy
Majka domyslam sie , ze to piekna chwila i , ze sie zapomina.....ale kurde noo boJam sie :woohoo: i to , ze kurde kazdy w pipke bedzie mi patrzyl nooo :P i tak juz tyle rak tam bylo no ale wiesz no heheh

Nasz fotelik bedzie pelnil tylko funkcje w aucie.... tak bedzie w wozku jezdzil w gondoli...i tak mamy tak duzy ten wozek to nie ma znsczenia czy gondola czy fotelik...ale gondola fakt wygodniejsza dla dziecka ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #917521 przez majka1987gnoWlkp
no wiem wiem :D sama mam stracha :) może nie takiego wielkiego ale ja już przeżyłam jeden poród :)
a co do zaglądania no bez tego się nie obejdzie :D i rąk też będzie więcej :D

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917522 przez Ada2424
Karolina dziękuje że pytasz :kiss: czuje się lepiej, ale jeszcze nie do końca całkiem dobrze, nie jest najgorzej :) pw masz ode mnie :)

Majka zgadzam się z Tobą :)

Mesy ja Ci się nie dziwie, że się boisz bo ja pewnie tak samo będę dygać jak większość tu z nas, ale powiem Ci, że z chęcią bym się z Tobą zamieniła :cheer: jaki masz ten wózek bo kurcze nie pamiętam :whistle:

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917525 przez mesy
Ada nie umie wstawic zdjecia bo mi pisze ze za duze :/

10 lata 4 miesiąc temu #917527 przez Ada2424

mesy napisał: Ada nie umie wstawic zdjecia bo mi pisze ze za duze :/

to może podaj model to sobie na necie podejrze :)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917528 przez mesy
Ooo jest udalo sie ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Majka no i tych rak sie obawiam :P bo bardziej nie przyjemne bylo dzis jak mi paluchy wkladala niz robila ten masaz....
A w ogole teraz mnie brzuch zabolal i plamienie polecialo.... :blink: sorry , ze tak w kolo o tym , ale to dla mnie nowosc , a wiekszosc was sie zna na tym :P

10 lata 4 miesiąc temu #917530 przez Ada2424
Mesy o masz ten z dużymi kołami :) też są superowe te wózki :) i jeszcze beżowy mój ulubiony kolor :) może coś się zaczyna dziać :whistle:

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917532 przez monique1983
Ferri - no ja właśnie potrzebuje coś cos posłuży jako łóżeczko w nocy, no normalne łóżeczko to mi się nie zmieści więc coś węższego musi być. A ten wózek Graco Symbio całkiem fajny, taki kolorek mi się podoba jak na zdjęciu poniżej. Dobre opinie o nim czytałaś?

Gwiazdka - jeszcze nie czytałam na ten temat, ale zastanawiam się jaki materacyk jest w tych elektrycznych kołyskach, bo w tej drewnianej to pewnie taki normalny jak w łóżeczku i zastanawiam się czy jest jakiś dobry dla dziecka. No i druga kwestia pewnie drewniana kołyska na dłużej posłuży, bo z tej elektrycznej może bardzo szybko wyrosnąć. No tak więc takie dylematy. No ale może przetestujesz ją wcześniej to dasz znać co i jak ;) Mesy zdaje się ma drewnianą to powie jak się sprawuje ;) Ferri mi powie jak wózek i tym sposobem może się coś dowiem :P

Mesy - z tym zbieraczem kurzu to też prawda, no i w sumie też przez moment pomyślałam, że gondolę bym wstawiła od wózka i by na to samo wyszło, poza bajerami oczywiście ;) oj ciężkie dylematy mnie czekają :woohoo: A tak poza tym to coś czuję, że u Ciebie coś teraz szybko sprawy się potoczą :whistle: A swoją drogą też bym już w gacie robiła :woohoo:
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917535 przez mesy
Moni no ja mlodego jeszcze nie wozilam w tej kolysce , ale jestem zadowolona z niej ;) T tez.... sa tez takie a'la kolyski , ze mozesz zrobic jako przystawke do lozka..... ze dziecko spi u siebie ty u siebie a jak przyjdzie pora karmienia to tylko cyca wyciagasz ;) ja przystawki nie chxialam ...wole wstac do dziecka ;)

10 lata 4 miesiąc temu #917538 przez ulka1983
Karolincia zobaczysz że zabije serduszko :) Wiedziałam ze Majka czyta nasze wpisy i to wszystko wie co jej pisałaś :laugh:

Majka to dobrze że szybko sie postaraliście o drugą dzidzię ale ja mam nadzieję ze jeszcze synuś u was będzie ;) powoli już dziewczyny szczepią na nfz więc mam nadzieję że będzie juz tylko lepiej B) dobre do wypłaty i możesz rodzić :laugh:

Mesy po tym badaniu to ty mozesz rodzić w każdej chwili :blink: no chyba że delikatnie cie pani potraktowała :whistle: wózio masz śliczny i super koła ma :)

Aggi ale ulga :) a z piersiami poprawa jest? no i jak tatuś sobie radzi z synkiem :whistle:

Gwiazdka masz rację :) mi ta kołyska kojarzyła się bardziej z wózkiem no tak jakoś :whistle:

Ferr ale fajny wózio kupiłaś :woohoo: a wczoraj narzekałaś że nie masz wyprawki :laugh:

Monia jeśli z tych 3 to ta z fisher price jest większa a to ważne bo dzidzia dłużej w niej pośpi :) ale przyznam że ta drewniana podoba mi się najbardziej i taką kupię bo choruję na nią odkąd Mesy ją pokazała :laugh:

Majka ładne i całkiem blisko ale ja też łóżeczko mam ;) widzę że masz takie samo zdanie na temat wózków co ja ;) wózek śliczny i jak na paskach to bajka ja nie stety takiego nie mam ale jakoś przeżyję

10 lata 4 miesiąc temu #917544 przez moofka
dziękujemy z Zośką za zachwyty :kiss:

mesy nie bój dupki, dasz radę! ja już bym chętnie obejrzała Twojego dziecia :woohoo:

co do wózków to my dzisiaj zamówiliśmy baby joggera :cheer: jejeje ciesze sie! ;) oprócz tego to zaliczyliśmy tesco i kuwaaa piękną mają nową kolekcję, ehhh bym prawie wszystko brała :blink: a kupiliśmy tylko trampki z koronką i bluzę rozpinaną, ale mam niecny plan podpuścić babcie że dawno nic nie kupiły wnuczce :evil:

a i może głupio myślę ale powiem Wam, że ja jakoś nieufna byłam w stosunku do tych fotelików w komplecie do wózka :blink: braliśmy 2w1 a fotelik oddzielnie.

10 lata 4 miesiąc temu #917550 przez Karolincia
Mesy nie bój się , zobaczysz dasz radę i będziesz niedługo tulić Maluszka w ramionach :)

Ada cieszę się, że u Ciebie lepiej z samopoczuciem. Mdłości Ci w końcu ustąpiły trochę i dały od siebie odpocząc ;) A jak z apetytem? :)
Ja się się czuję nieźle troche jakby pęcherz mnie pobolewa to normalne? Tak czasem tam w środku zakuje lekko, czasem poboli podbrzusze :( Martwię się czy wszystko z dzidzią ok :(

Monia fajne te kołyski, w sumie tak jak pisze Ulcia wybierz tą największą, żeby dzidzi dłużej posłużyła :) A wózek fajny :) Bardzo ładny kolor ;)

Ulcia mam nadzieję, ale już fisiuje mam takie sny, że hej :( np. dziecko rodzę z 6 punktami w skali Apgar bo niedotlenione lub idę na usg a się okazuje że nie jestem w ciąży :( Ehhh...byle do środy :(
a Ty jakie łóżeczko masz? Jaki kolor?

Moofka hehehe niezły masz plan, żeby namówić babcie na ciuszki dla Małej :) Śliczna jest coraz piękniejsza :) A ten wózek baby jogger to tylko spacerówka??
A jaki polecasz fotelik samochodowy?

10 lata 4 miesiąc temu #917555 przez mesy
Ulka za
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie ide rodzic :P nogi mam spiete hahaha. A w ogole cos mnie brzuch w dole pobolewa....mam nadzieje , ze przejdzie...

10 lata 4 miesiąc temu #917558 przez Karolincia
Mesy coś mi się wydaje że Ty niedługo na porodówkę pojedziesz :S :ohmy:

10 lata 4 miesiąc temu #917562 przez moofka
mesy tak jak na @? :cheer:

karolincia baby jogger ma i gondolę ale nas interesowała tylko spacerówka, więc nic nie wiem w tym temacie. a fotelik my dostaliśmy w spadku od mojej sis ciotecznej, przyznaje że jest super no ale cena z kosmosu i sama bym nie kupiła.... tu link: e-sklep.warszawa.mercedes-benz.pl/p,66,babysafe-plus.html

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka