- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nasz fotelik bedzie pelnil tylko funkcje w aucie.... tak bedzie w wozku jezdzil w gondoli...i tak mamy tak duzy ten wozek to nie ma znsczenia czy gondola czy fotelik...ale gondola fakt wygodniejsza dla dziecka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
a co do zaglądania no bez tego się nie obejdzie i rąk też będzie więcej
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Majka zgadzam się z Tobą
Mesy ja Ci się nie dziwie, że się boisz bo ja pewnie tak samo będę dygać jak większość tu z nas, ale powiem Ci, że z chęcią bym się z Tobą zamieniła jaki masz ten wózek bo kurcze nie pamiętam
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy napisał: Ada nie umie wstawic zdjecia bo mi pisze ze za duze :/
to może podaj model to sobie na necie podejrze
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Majka no i tych rak sie obawiam bo bardziej nie przyjemne bylo dzis jak mi paluchy wkladala niz robila ten masaz....
A w ogole teraz mnie brzuch zabolal i plamienie polecialo.... sorry , ze tak w kolo o tym , ale to dla mnie nowosc , a wiekszosc was sie zna na tym
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Gwiazdka - jeszcze nie czytałam na ten temat, ale zastanawiam się jaki materacyk jest w tych elektrycznych kołyskach, bo w tej drewnianej to pewnie taki normalny jak w łóżeczku i zastanawiam się czy jest jakiś dobry dla dziecka. No i druga kwestia pewnie drewniana kołyska na dłużej posłuży, bo z tej elektrycznej może bardzo szybko wyrosnąć. No tak więc takie dylematy. No ale może przetestujesz ją wcześniej to dasz znać co i jak Mesy zdaje się ma drewnianą to powie jak się sprawuje Ferri mi powie jak wózek i tym sposobem może się coś dowiem
Mesy - z tym zbieraczem kurzu to też prawda, no i w sumie też przez moment pomyślałam, że gondolę bym wstawiła od wózka i by na to samo wyszło, poza bajerami oczywiście oj ciężkie dylematy mnie czekają A tak poza tym to coś czuję, że u Ciebie coś teraz szybko sprawy się potoczą A swoją drogą też bym już w gacie robiła
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Majka to dobrze że szybko sie postaraliście o drugą dzidzię ale ja mam nadzieję ze jeszcze synuś u was będzie powoli już dziewczyny szczepią na nfz więc mam nadzieję że będzie juz tylko lepiej dobre do wypłaty i możesz rodzić
Mesy po tym badaniu to ty mozesz rodzić w każdej chwili no chyba że delikatnie cie pani potraktowała wózio masz śliczny i super koła ma
Aggi ale ulga a z piersiami poprawa jest? no i jak tatuś sobie radzi z synkiem
Gwiazdka masz rację mi ta kołyska kojarzyła się bardziej z wózkiem no tak jakoś
Ferr ale fajny wózio kupiłaś a wczoraj narzekałaś że nie masz wyprawki
Monia jeśli z tych 3 to ta z fisher price jest większa a to ważne bo dzidzia dłużej w niej pośpi ale przyznam że ta drewniana podoba mi się najbardziej i taką kupię bo choruję na nią odkąd Mesy ją pokazała
Majka ładne i całkiem blisko ale ja też łóżeczko mam widzę że masz takie samo zdanie na temat wózków co ja wózek śliczny i jak na paskach to bajka ja nie stety takiego nie mam ale jakoś przeżyję
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
mesy nie bój dupki, dasz radę! ja już bym chętnie obejrzała Twojego dziecia
co do wózków to my dzisiaj zamówiliśmy baby joggera jejeje ciesze sie! oprócz tego to zaliczyliśmy tesco i kuwaaa piękną mają nową kolekcję, ehhh bym prawie wszystko brała a kupiliśmy tylko trampki z koronką i bluzę rozpinaną, ale mam niecny plan podpuścić babcie że dawno nic nie kupiły wnuczce
a i może głupio myślę ale powiem Wam, że ja jakoś nieufna byłam w stosunku do tych fotelików w komplecie do wózka braliśmy 2w1 a fotelik oddzielnie.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Ada cieszę się, że u Ciebie lepiej z samopoczuciem. Mdłości Ci w końcu ustąpiły trochę i dały od siebie odpocząc A jak z apetytem?
Ja się się czuję nieźle troche jakby pęcherz mnie pobolewa to normalne? Tak czasem tam w środku zakuje lekko, czasem poboli podbrzusze Martwię się czy wszystko z dzidzią ok
Monia fajne te kołyski, w sumie tak jak pisze Ulcia wybierz tą największą, żeby dzidzi dłużej posłużyła A wózek fajny Bardzo ładny kolor
Ulcia mam nadzieję, ale już fisiuje mam takie sny, że hej np. dziecko rodzę z 6 punktami w skali Apgar bo niedotlenione lub idę na usg a się okazuje że nie jestem w ciąży Ehhh...byle do środy
a Ty jakie łóżeczko masz? Jaki kolor?
Moofka hehehe niezły masz plan, żeby namówić babcie na ciuszki dla Małej Śliczna jest coraz piękniejsza A ten wózek baby jogger to tylko spacerówka??
A jaki polecasz fotelik samochodowy?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie ide rodzic nogi mam spiete hahaha. A w ogole cos mnie brzuch w dole pobolewa....mam nadzieje , ze przejdzie...
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
karolincia baby jogger ma i gondolę ale nas interesowała tylko spacerówka, więc nic nie wiem w tym temacie. a fotelik my dostaliśmy w spadku od mojej sis ciotecznej, przyznaje że jest super no ale cena z kosmosu i sama bym nie kupiła.... tu link: e-sklep.warszawa.mercedes-benz.pl/p,66,babysafe-plus.html