BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917930 przez Anabelle
Ja tam nie widziałam zależności karmienie a szybka utrata wagi, ale ok ;P
Lepszy efekt miałam po prostu ćwicząc i ograniczając slodycze ;)

Co do wagi to ja tylko mam nadzieje, żeby nie dojść do poprzedniego wyniku, ani go nie pobić, tj 20 kg- choć zostało mi tylko 1,5 kg na plusie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #917933 przez Agnilla
Aggi z tego co czytam to miałam podobnie po porodzie pocilam się jak stary emeryt a temp nie przekraczała 35,5 stopnia.jakoś z czasem sie to unormowalo.miałam nawet dwa napady nocnych mega dreszczy , ze mnie maz musiał trzymać ale u mnie to po znieczuleniu do CC
Moja alergia w ciąży tez usnela, śpi nadal i nic prócz wapna naprawdę sporadycznie nie biorę. A zawsze zyrtec szedł w ruch
Wybralam sen i nie poszlam się umyć, ale mała jeszcze lula to lece a potem spacer
Dziś mamy wizytę zobaczymy czy cos przybrała. Zastanawiam się i szukam co jej może być i chyba zmienie płyn do kąpieli i zobacze bo to nienormalne by dziecko tak się rzucalo i glowa ciągle prawo lewo jakby ja cos swedzialo :ohmy: po jelitowce dostała bebilon i jest wysypana na głowie, niech lekarz luknie ze nie wymyslam

10 lata 4 miesiąc temu #917945 przez Karolincia
Bella mi o tym mówiły koleżanki, które karmiły piersią i chudły ...

Ann super, że jesteście już w domku :) Na spokojnie wszystko sobie powolutku ogarnij i poczytaj sobie co na forum się dzieje ;)

Agnilla to trzymam kciuki za wizytę u lekarza, oby wszystko było dobrze :)

10 lata 4 miesiąc temu #917995 przez moofka
Ann super, że już jesteście w domu w komplecie :)

mesy rodzisz? B)

10 lata 4 miesiąc temu #918003 przez gwiazdka2014
poszłam do lekarza.... :((((( szyjka krotka, za tydzien kontrola, jak nic nie będzie lepiej szpital :(((((((
mam brać nospe forte 2x1 i luteinę x2 - boje się, plakac mi sie chce :(((((((((((( MAM TAKIEGO DOŁA ŻE NIE WIEM CO....

10 lata 4 miesiąc temu #918009 przez moofka
gwiazdka - leżysz, leżysz i jeszcze raz leżysz! żadne zakupy, sprzątanie i latanie! nie dołuj się bo będzie dobrze, tylko słuchaj co Ci mówi lekarz i Twój organizm!

10 lata 4 miesiąc temu #918011 przez Anabelle
Karolincia a to ani ja ani szwagierki nie chudłyśmy z powodu samego karmienia ;) Karmienie to - 500 kcal dziennie ale jak piszą dziewczyny - ma się często większy apetyt, ja nawet zachcianki miałam. Szwagierka jak skończyła karmić to przeszła na dukana i schudła dopiero wtedy 10 kg, druga szwagierka karmiła 1,5 roku i schudła dopiero po operacji woreczka żółciowego przez narzuconą dietę, choć nie wróciła już do swojej wagi sprzed ciąży. Ja karmiłam rok, a zaczęłam chudnąć dopiero jak włączyłam sobie ćwiczenia i ograniczyłam słodycze. Dietą cud dla mnie byl poród. Z dnia na dzień -10 kg ;)

Gwiazdka całe szczęście że poszłaś do lekarza! Odpoczywaj koniecznie, może pooglądaj jakieś komedie na poprawę humoru. Mam nadzieje, że się poprawi, a przynajmniej, że nie będzie gorzej. Już nie dużo Ci zostało, trzymaj się mocno.

10 lata 4 miesiąc temu #918012 przez Karolincia
Gwiazdka musisz teraz odpoczywac duzo lezec caly czas a wstawac tylko na siku lub myju myju !!
Sprobuj wsluchac sie w swoj organizm :*
Dobrze ze poszlas do tego lekarza za tydzien pojdziesz i wszystko bedzie dobrze :*

10 lata 4 miesiąc temu #918018 przez majka1987gnoWlkp
Gwiazdka- no wybacz- pewnie się na mnie obrazisz ale- no GUpia Cipa z Ciebie i Tyle!!!! od kiedy wiesz że z szyjką problemy masz?? od kiedy wiesz że nie powinnaś tak biegać po sklepach??? no ze 100 stron postów temu już pisałaś a teraz płaczesz!!!
teraz to już nie ma co wyć nad rozlanym mlekiem- leżysz i pachniesz i ciul Cie powinno wsio do okoła interesować!!!! młodego tak juz obkupiłaś że nic mu potrzebne nie jest a i też od razu kurzem nie zarośniesz!!! no to głowa do góry i grzecznie grzeczniutko jak lekarz kazał w końcu się dostosuj do jego zalecń!! no to teraz czekam na lincz :)

[/url [/url]

Podziękowania: mesy, Anabelle, moofka, julka

10 lata 4 miesiąc temu #918021 przez gwiazdka2014
Majka ale ja niccccccc nie robie nicccccccccc

10 lata 4 miesiąc temu #918022 przez Ada2424
Ann super, że już w domu jesteście, odpoczywajcie :)

Mesy??

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918025 przez majka1987gnoWlkp
gwiazdko a serio chcesz żebym przysiadła na dupie i pocytowała Twoje posty ??? chcesz??? nie chcesz :) więc otrzyj łezki i już nie płakaj.... myślami mimo zjebki przytulam cię do moich wielkich cyców:) a polecam Ci- poszukaj sobie i obejrzyj fajny film pitsch perfect- chyba tak się pisze :) nastrój poprawi

edit.. zaczynam mieć skurcze!!!!! :D tylko cholera czemu od krzyża??? może miną......

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #918029 przez Karolincia
Bella moze u Was tak bylo ;) moja kolezanka schudla z 8 kg dzieki karmieniu piersia mojego kuzyna zona rowniez ladnie zbijala wage. Trzeba stosowac diete lekkostrawna przy laktacji ;)

10 lata 4 miesiąc temu #918054 przez aggi
Karolcia no ja ogólnie zimy nie lubię a teraz z takim maluszkiem ... nie wiem jak to będzie ;)

Ann super że w domku jesteście :kiss: :kiss:

majka schiza mam :P a jak te tetrę do stanika wsadzić żeby nienaturalnie to nie wyglądało hahahha? :blink:

Agni masakra na mnie poty takie wychodzą że szok :blink: szczególnie w nocy jak już się położę spać...

gwiazdka głowa do góry, chowaj się do łóżka i grzecznie odpoczywaj !

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918063 przez mesy
Jestem , jestem :P melduje , ze dzwonilam do poloznej i mowila ze jak plamienia mam tzn ze cos sie dzieje i tak ma byc ;) gorzej jak by byla zywa krew , a tak mam sie nie przejmowac...i cos sie zaczyna dziać , bo bola mnie plecy i brzuch troche :woohoo: na pewno jest to cos nowego , bo nie czulam jeszcze czegos takiego bedac w ciazy a wzielam relanium...mowie jak przejdzie po nim to to nie to , ale nie przeszlo.....poleze troche , bo jutro nie moge rodzic :P

Gwiazdka dokladnie....glupia cipa jestes i tyle :P przypomnij sobie ile razy ci pisalam zebys na dupie siedziala i nie latala nigdzie to teraz masz.....z tym nie ma zartow !!!!

Ann super , ze juz w domu i ze sie tak dobrze czujesz ;) tez tak chce :P

Bosssshe wy z ta waga a ja mam 13,5 na + i powiem wam ze do 32 tc jeszcze sie przejmowalam ile przytyje , a teraz mam to w dooopsku moim grubym murzynskim hahaha

Ulka przesylka poszla ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka