- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
ale zakupowo się zrobiło
Mesy, kurka, na tak odwróconym zdjęciu ciężko dostrzec to opadnięcie brzucha, przynajmniej ja nie widzę. Oho to może lada dzień Patryk będzie już z Wami? A urodzić musisz nie masz wyjścia będzie dobrze
Aggi super że mąż taki zaangażowany przy małym Buziaki dla słodkiego Maksa
Ann super że w domku i że aż tak dobrze się czujesz
Agni trzymam kciuki za wizytę
Gwiazdka nie jedna z nas już pisała, że masz leżeć. Wiem, że jest Ci ciężko bo nie lubisz nic nie robić, ale skoro szyjka taka krótka to lepiej leżeć w domu niż w szpitalu prawda? Może poczytaj książkę?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Czemu trzeba? Początkowo warto uważać na to co się je, obserwować dziecko, ale jak karmi się rok, dwa to później je się już normalnie Poza tym pozostaje kwestia - co jest lekkostrawne? Bo biszkopty też są lekkostrawne, sorbety też, chude mieso także, kasze czy ryże z pełnego przemiału również, ale jeśli je się więcej, do tego podczas wstawania do dziecka w nocy czuje się straszny głód i je, to trudno, żeby tracąc 500 kcal dziennie, lecieć z wagą jak szalona Owszem, początkowo jak mało sypiałam, uważałam na pokarmy bo Antek był noworodkiem to kilka kg zeszło, ale do całkowitej utraty kg z ciąży to nawet sie nie umywało. Brzuszek po ciąży też pozostawiał u mnie wiele do życzenia - poprawe widziałam wyłącznie po ćwiczeniach, dlatego jeśli ktoś liczy na to, że tylko karmiąc odzyska piekna sylwetke to może sie w tej kwestii odrobinę przeliczyć Choć Aggi jak widać wygląda bardzo dobrze ale to też zależy od tego ile sie w ciazy przytyje oraz w jakim stanie ma sie cialo przed ciazaKarolincia napisał: Bella moze u Was tak bylo moja kolezanka schudla z 8 kg dzieki karmieniu piersia mojego kuzyna zona rowniez ladnie zbijala wage. Trzeba stosowac diete lekkostrawna przy laktacji
Antek mi wariuje, histerie odstawia, musimy iść na spacer.... kolejny Już na dwóch dzisiaj byliśmy, ale ona nie chce w domu siedzieć - w przeciwieństwie do mnie - ja bym chetnie poszłą spać
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Aggi ja jadlam jedna w poprzek po prostu od lewa do prawa no i nie da sie ukryc ze sie robi wtedy monocyc. ale mozesz rez terte na 4 i jedna w jedna miske stanika i druga w druga. A jak sobie tak zrobisz to pamietaj ze piers zaczyna sie pod pachą. Wezly tez zakrywaj.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Bella racja zgadzam się :)Nie tylko dzięki diecie się wróci do formy sprzed ciąży, ćwiczenia również są b. ważne
Mesy spokojnie
Majka skurcze masz ???!! To poród tuż tuż.... Ehh powiadomiłaś meża o skurczach?
Aggi to będzie dla Nas wyzwanie Jakoś przetrwamy
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Gwiazdka lez, z pixem chlop wychodzi!
Ula czytalam zw masz swietna polozna, super
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
skurcze minęły ale teraz cała obolała jestem :/ nosz kuuurde
Tosia usnęła aż na 40 minut i już łobuzuje...
karolcia jakbym miała powiadamiać o każdych skurczach mojego Męża to by biedny na chleb nie zarobił
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
gwiazdka doszła kasa???? jak nie dziś to jutro napewno dojdzie............
Asiaa Maks pozdrawia i śle buziaczki dla ciotki
Anabelle ale nie porównuj mnie - ja schudłam przed ciążą 13 kg.......... i ciąża to tylko brzuch przybył. no okej i uda i dupsko ale
ogólnie gdybym wcześniej nie schudła i nie zaczęła jeść zdrowo to byłoby kiepsko ze mną teraz. Ale każdy jest inny
majka no właśnie mi węzły chłonne zawiało pierwszym razem masakra jak sobie ból przypomnę dzięki za rady, przydadzą się
właśnie Ann co Marta na Natalkę powiedziała ?
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja tam nie wyobrazam sobie diety karmiac piersia. Jak tu sie ograniczac jak czlowiek ciagle glodny chodzi Ja zarlam jak kon i wszystkie kg poszly sobie juz dawno a bylo ich 15. Ale tak jak Julka pisze, kazdy organizm inny jest.
Majka czyzby sie zaczynalo?
Gwiazdka a ile ta twoja szyjka ma. Juz niedlugo i Antek bedzie donoszony a teraz lez grzecznie.
Moja Wikunia od wczoraj chora. W nocy 38,8 temperatura. Dostalysmy antybiotyk. Lekarka podejrzewa ze to wirusowe. Mam nadzieje ze szybko przejdzie bo sie meczy b
iedulka. Obiadku jesc nie chciala tylko cyca ciuma, chociaz dobre i to.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ann już w domku super jak starsza siostrzyczka się sprawuje ?
Mesy ciekawe ile jeszcze wytrzymasz wszystko pewnie uszykowane a torba czeka w pogotowiu
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majka racja Bardzo Cie boli ciało??
Ulka no proszę, trzeba było Meża wykorzystać hehe Odpoczywaj teraz
Aggi no ja nie jestem otyła, po prostu pytałam o zrzucenie kilogramów. Jak tylko lekarz powie że nie ma przeciw skazań do ćwiczeń to zapisuję się na fitness dla kobiet w ciąży
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
T jutro do pracy idzie to skonczy sie haj lajfff bo mi po slodkie sie chodzic nie chce a tak T wysylalam
Karola ja na poczatku ciazy moglam cwiczyc....potem gin mi zabronil przez lozysko bo mialam nisko schodzace , a pozniej jak juz moglam i troche pocwiczylam to myslalam ze plecy to gdzies zostawie tak mnie bolaly.... i tyle bylo z moich cwiczen
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chodziłaś na jakieś zajęcia fitness?