BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #917570 przez majka1987gnoWlkp
moof to mamy takie samo zdanie na temat fotelików :)

ulka no ja szczerze powiem że kupowałam wózio używkę ale jeszcze na gwarancji :) teraz ma 3 lata i się trzyma- jest nie do zajechania- no dobra skłamałabym- pękła nam guma- znaczy mi dędka w oponie- najechałam na coś ale taki koszt to nie koszt- wymiana 8 zł :D

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #917572 przez majka1987gnoWlkp
mesy przepraszam- :D:D:D:D buhahahahahaha najpier niech on już wyjdzie a teraz no nie nogi na krzyż :D laska no powiem że syn swoje zdanie ma na ten temat i i tak zrobi co chce :D a to dopiero początek- takie całe życie przed Wami :)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917587 przez Ada2424
Karolina z apetytem lepiej, znacznie więcej jem ale mimo to waga spada w dół chyba dzieć ze mnie tak ciągnie B)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917599 przez Anabelle

majka1987gnoWlkp napisał: karolcia ja nie mówię pół godzinki, czy jeśli się gdzieś jedzie..... ale żeby po galerii jeżdzić takim fotelikiem to mnie wzdryga po prostu czy to mały noworodek czy niemowle 3 miesięczne :) ale takie moje zdanie no :)

Popieram! :) Nawet producenci fotelików zalecają, aby nie trzymać w nich dzieci dłużej niż 2 h

moofka my też mamy baby joggera :)

Z fotelików 0-13 kg to fajne są romer lub recaro. Recaro ma świetne tapicerki - można wyprać i jak nowe. Nie są tak strasznie "potliwe". Większość mam z wątku kwietniowego na mamazone narzekało na potliwość maxi cosi 0-13 kg. No ale fotelik 0-13 kg zazwyczaj max do roku.

Moofka besafe to już w ogóle super foteliki samochodowe. My nie kupowaliśmy 0-13 kg z besafe bo to wydatek spory jak na rok użytkowania, ale już 9-18 kg kupowaliśmy besafe izi combi x3 - ale nie bede truć o tym czemu wozić dzieci tyłem do kierunku jazdy najlepiej do 3 rż bo znowu esej walne :P
Fotelik rewelka - nie ma porównania nawet :) Ma posłużyć do ok 4 rż, 15-36 kg to już mały wydatek.

10 lata 4 miesiąc temu #917608 przez ulka1983
Moof goń te babki niech wnuczkę rozpieszczają a co ;) moja siostra miała wózek 3 w1 i jej fotelik był taki mało sztywny ja miałam maxi cosi i byłam zadowolona ;) ale wagowo to mój był cięższy B)

Karolincia zajmij sie lepiej wyprawką bo czas szybko leci ;) ja mam łóżeczko z szufladą w kolorze teak :)

Mesy jakieś 3 godz temu wysłałam ci info ;) ale jak mówisz że nie rodzisz to ok :) tylko że Patryk może być innego zdania :P mnie bolało do góry w brzuchu jak szłam pierwszy raz rodzić i zanim minęła doba urodziłam :whistle:

Majka to powazna wada :laugh: super wózio i nie przepłacony :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #917622 przez Karolincia
Dzien doberek :)

Bella dzis poogladam sobie te foteliki i moze cos mi wpadnie w oko :) a wozek kupimy 2w1 gondolka i spacerowka :) kurcze ale ten wozio graco evo 3w1 mi sie strasznie podoba musze go obejrzec pokierowac nim troche i ocenic :)
Wasze opinie sa dla mnie cenna lekcja dla mamy niedoswiadczonej czyli mnie :)

Ulenko powoli zaczynam zbierac wyprawke ale z kopyta rusze dopieropo wizycie jak uslysze serduszko i od ginki ze z rozwojem dzidzi jest wszystko ok :)

Majka cale 8 zl wydalas na zmiane detki? To duzo strasznie hihi :) :)

Ada a co lekarz na ten ciagly spadek wagi? Masz jakies zachcianki ? :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917628 przez mesy
Jestesmy :P dalej kurde plamie..... nie na
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wiecie o co chodzi ? Brzuch mam serio nizej :woohoo: w nocy mnie tylko dwa razy zabolal , ale uwierzycie , ze bylam tylko raz siku :woohoo: to az nie mozliwe i to jeszcze wstalam bo T wstal to mowie , a ide se zrobie hehe
Mlody kopie czyli ma sie dobrze.

Majka no tu sie nie ma co smiac , bo jak bedzie mial -ma charakterek ojca to mam przesranke do konca zycia :blink: :blush: :blush: :blush:

10 lata 4 miesiąc temu #917637 przez majka1987gnoWlkp
Mesy no jakby to- masz 50% szans że będzie jak Ojciec :D ale Ci powiem że mimo wszystko lepiej w tą stronę bo ja np mam charakter mojej mamay i ciężko nam się dogadać :( :blush:

Ann i jak tam ?? już w domku??

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917639 przez mesy
Macie ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wlasnie ann jak tam u was ?

10 lata 4 miesiąc temu #917652 przez Karolincia
Mesy ładnie opuścił Ci się brzuszek :D

Majka uparta jesteś ? :) Ja mam pomieszany charakter troche od mamy troche od taty cech złapałąm ;)

10 lata 4 miesiąc temu #917660 przez majka1987gnoWlkp
ja to mam popieprzony charakter :D
uparta jak osioł, histeryczka, choleryczka, bałaganiara, no istne musterko mojej mamy :D jak mieszkałyśmy razem była masakra- na odległość na szczęście jest ok :)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917665 przez gwiazdka2014
Hejka :-)

Juz Ada mi gardła idź to nie żarty. Mnie coś brzuch w podbrzuszu boli :-/ nie chciałam juz narzekać :-(
W pon pójdę do Darka...

Ann????

Mesy:-*

10 lata 4 miesiąc temu #917673 przez Karolincia
Majka mamy podobnie :P też jestem bałaganiarą, choć lubię sprzątać :D Taki mały paradoks :D hehehehe :) :)

Gwiazdka jak sie czujesz?? :)

Ann ?? odezwij się co u Was!! Jak Natalcia, kiedy wychodzicie??

10 lata 4 miesiąc temu #917698 przez mesy
Gwiazdka a mowilo ci sie tyle razy siedz na doooopie :P

10 lata 4 miesiąc temu #917714 przez zoi
Mesy, wiesz co, ja też mam w d... nie rodzę. W sumie mi teraz dobrze w tej ciąży B)
Ty też nie urodzisz jeszcze, bo brzuch za mało wybulony :P

Ann?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka