BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #917465 przez majka1987gnoWlkp
no ada co kobieta to inne opinie :D ale dzięki temu nie jest nuuudno co nie ;)

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #917466 przez Ada2424
Maja jasne, że tak ;)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917471 przez majka1987gnoWlkp
a ja dziś znalazłam coś takiego w swojej okolicy- ale no 3 łóżeczka nie kupie :D a jest przesłodkie przynajmniej dla mnie
olx.pl/oferta/llozeczko-dzieciece-CID88-ID2S1yJ.html#88c7ddeac4

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917473 przez gwiazdka2014
śmieszna sytuacja.... wyciągam kartę i notuję co mam wam odpisać... bo nie pamiętam ciąża mnie ogłupiła ;p - w tym zeszycie zapisuje co kupić jeszcze dla Antka i mój M - cos tam jeszcze dopisujesz coś ci się jeszcze przypomniało - bidulek z przerażeniem pytał ha ha ha

Karolcia - turkusowy, przez Ciebie sie ogląda za kobietami :P a przy okazji myślę o tobięęęę :P ha ha
Karolcia POLECAM, POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM ci pójście ogólnie do szkoły rodzenia. Idz do tej która jest przy szpitalu w którym chcesz rodzić. Poznasz położną, oprowadzą was po oddziale.... dostaniesz masę próbek, ja mam chyba z 7 smoczków 0-3 he he he (szkoła rodzenia to nieduży koszt, a moim zdaniem fajnie iść - nie słuchaj jak ktos ci mowie, że to bzdura).

Moni :**** oczywiście kołyska ta elektryczna, nowoczesna, taką też bedzie miał Antek na allegro ejst pełno używek - moge kupić nową ale po co- ta kołyska jest do 6 mca życia - za 150 zł ktre ci zostanie kupisz maluszkowi pampersy, chusteczki - CIUSZKI :p
A co do wanienki to właśnie dlatego ją chcę - samemu można umyć dziecko. To ogólnie mnie przeraża :P

Majka ja też ostaje zaproszenia na fb, ale sprawdzam wspólnych znajomych i jak widzę dziewczyny z forum to dodaje :) mam zasadę że nie dodaje osób bez zdjęcia. Maja nie chce cię teraz uradzić ale jak zobaczyłam to łóżeczko to widziałam trumnę... przerażają mnie takie łozeczka....

Ferr i Kubuś już coś ma :)

10 lata 4 miesiąc temu #917476 przez majka1987gnoWlkp
Gwiazdka mnie tak łątwo nie urazisz - no co mama to inna opinia i inne gusta :) ja jestem oldschoolowa mnie nowinki i włąśnie nowoczesne rzeczy nie ciągną- chyba że wyposażenie kuchni :D:D:D tak mam no i co z tym zrobię ?? :) na siłę nie będe pisać że o takie rzeczy mi się podobają jak Wam bo po co ?? :)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917477 przez gwiazdka2014
Majka oczywiście... ja tam cie rozumiem :) każdy jest inny :P i to ubarwia nam życie :) Ja uwielbiam nowoczesność.... mam ten zajebi... robot i cooooo nie ma dla kogo go używać :/ Moj M na diecie... a ja nie chce napychać sie słodyczami .....

10 lata 4 miesiąc temu #917479 przez Ada2424
Majka a jak z tymi nowoczesnymi wózkami?? Podobaja Ci się bo mi wcale, jedynie model Gwiazdki nawet wpadł mi w oko a reszta wydaje mi się taka "plastikowa" a łóżeczko co wstawiłaś fajne takie inne niż wszystkie :)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917486 przez Karolincia
Gwiazdka hahaha no widzisz ?? :D Dzięki temu wózkowi myślisz o mnie, gdy spotykasz je na ulicy :D Turkusowy też jest fajny, ale wolimy beżowy bardziej uniwersalny :) Bardziej Nam się podoba.
Co do szkoły rodzenia to chcemy iść jak najbardziej ;) Takiej właśnie przy szpitalnej :)Wybrałam 4 szpitale, w których mogłabym rodzić :) Będziemy do każdego jeździć i za zgodą personelu obejrzymy oddział od środka i wtedy wybierzemy ten odpowiedni i zapiszemy się do szkoły rodzenia :) Od 20 do 30 tygodnia ciaży trwa ? Jakoś tak, dobrze kojarzę?? :) To smoczków masz, a smoczkow ;) heheh :)

Ferr dokładnie tak, coś już masz dla Kubulka :)

Ada a Ty jaki masz typ wózka wybrany dla swojego dzidziulka rozglądałaś się już trochę?? :)

A co do łóżeczka to mi się podobają drewniane dla dziewczynki będzie białe a dla chłopca złoty dąb - coś w ten deseń :)

10 lata 4 miesiąc temu #917488 przez Ada2424
Karola jasne, że się rozglądałam ;) mi się podobają takie wózki jak Aggi kupiła i cos w tym stylu chce kupić, te nowoczesne wcale mi się nie widzą.

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917492 przez Karolincia
Ada każdy ma swój gust :) Mi się podobają nowoczesne ;) A najbardziej przypadł mi do gustu ten graco evo :) A kupiłaś coś dla dzidzi czy jeszcze nic? :)

10 lata 4 miesiąc temu #917496 przez majka1987gnoWlkp
co do nowoczesnych wózków- no dupy mi nie urywają :) powiem tak- kolorystyka jest super owszem :) ale jak widzę te kosmiczne stelarze to no nie jestem do nich przekonana.... mam wrażenie że jak Tosia podeszła by mi i uwiesiła się żeby zobaczyć dzidzie z boku to wózio by leżał...... my mamy Jedo bartatina stelaż na skórzanych paskach :D i prowadzi się jak marzenie a jak buja.... Tosia w nim usypiała po chwili i kolorki moje ulubione bo fiolet z różowymi dodatkami- jak znajdę w necie to wstawie focie ;)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917497 przez Ada2424
Majka no właśnie ja też mam takie wrażenie jakby one plastikowe były całe i takie jakieś strasznie małe mi się wydają i te koła z przodu takie malusie u mnie na wsi by się nie sprawdziły, jak znajdziesz foto swojego to wstaw :)

Karolina po ostatniej wizycie kupiłam komplecik welurowy i welurowe buciki :) we wrześniu po następnej pewnie też coś kupie i tak co wizyte będę powoli wyprawke kompletować ;)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917498 przez ferritka
B) dokładnie Gwiazdka, kubula ma już buty i wóz :woohoo: :woohoo:

no i znowu sto postów przerzucania się "mi się podoba nowoczesne a mi się nie podoba"
a ja mam w nosie generalnie co się komu podoba, każda ma swój gust. ja ani lubie nowoczesne ani lubie staromodne ani retro..po prostu patrze widze oo fajne i tyle..nie rozkminiam czy jest za bardzo metalowe czy plastikowe :blink:
mam swój wymarzony wózek i to najważniejsze B) B) Gwiazdka jeszcze raz :kiss: :kiss: :kiss:

kurcze kołyski fajne są ale u nas nie zdałaby ona chyba swojego zadania...bo jesli kupie leżaczek -bujaczek...to brakłoby mi dnia żeby jeszcze Kube kłaść do kołyski...no chyba że zastosowanie jej będzie na zasadzie "łózeczka" że bedzie w niej spać ..no to ok..
my musimy kupić łóżeczko turystyczne ( kręcimy się koło graco właśnie)
aa wózek grako symbio mieliśmy na liście, dużo dobrego o nim słyszałam ...generalnie ta marka cieszy się dobrym zdaniem wśród urzytkowniczek...więc nie ma lipy :silly:
karo wrzuć foto tego Twojego graco co upatrzyłaś...może któraś Ci tu upoluje taki B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 4 miesiąc temu #917499 przez majka1987gnoWlkp
mam taki fioletowy identyczny tylko stelarz na paskach :) konkretnie jedo bartatina plus freeline :)
wozki-dzieciece.pl/dat/images/7406b.jpg

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #917501 przez Karolincia
Majka wiesz ja też nie jestem fanką tych stelaży w nowoczesnych wózkach, bo mi przypominają statek kosmiczny :D ale niektóre są naprawdę fajne i ładne :) Mi się podobają nowoczesne rzeczy pomieszane ze starym stylem ;) Tak jakby odrestaurowane lub odnowione unowocześnione starocie ;) heheh :)
Podejrzałam ten wózek co napisałaś na allegro i wydaje się taki wygodny i dużo miejsca ma dzidzia w nim ;) Ładny jest.
A dla swojego dziecka nie wybrałabym go ;) Jednak wolę mniejsze kola i nowocześniejszy rozstaw kół:)
Podziękowania: gwiazdka2014

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka