BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #935115 przez moofka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #935132 przez joanna1991
Asiaa miejmy nadzieję że owu się zbliża wielkimi krokami bo my z mężem od 3 dni się baaardzo przytulamy :D hi hi on sam doczekac się nie może :)

10 lata 5 miesiąc temu #935133 przez mesy
Dagness matko te oczy ♥♥♥

Aggi kuzwa szybko decyzje dostalas.... my ne becikowe po 2 tyg , a na zasilek i zapomoge do rodzinnego tez bedziemy czelac kuzwa 2 tyg...a potem maja miesiac ns wyplate :/ polityka kuzwa :evil:

10 lata 5 miesiąc temu #935137 przez betka81
Hejka...
Doczytałam Was ale na odpisywanie nie mam siły. Czuję się fatalnie senna i zmęczona jakby chora. Koc Mój Przyjaciel....

zancik no to miejscówkę na czerwcówkach masz zaklepaną. Tak coś czułam, że dziś zrobisz test bo 12 +14 to 26 dzień powinien test wyjść. Widać, widać. Sikaj jutro i cicho już gratuluję....

Widziałam śliczne dzieciaczki....
Wybaczcie ale nic więcej już nie napiszę. Gorszy dzień. Buziaki.... :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #935142 przez martyna_z
aggi wiadomość wysłana :)

Ada Nikoś tobardzo ładne i nie bardzo popularne imię, mam w przedszkolu Nikosia, bardzo fajny chłopak :) i chałupkę Twój Nikoś też ma niczego sobie :)

Nie dam rady odpowiedzieć na wszystko bo bym tu książke napisała po weekendzie, ale postaram się choć trochę nadgonić

zancik kciuki zaciśnięte, żeby mamy słowa się sprawdziły :) coś tam jakby świtało z tą drugą kreską ;)

Patryk chłop jak dąb :) będzie się ustawiała kolejka :) a Natalci uśmiech boski :) Antoś powaga zupełna, można patrzeć i patrzeć na takie słodziaki

Asia ciężko sie patrzy na negatywne testy, dlatego ja już nie sikam przed terminem @, głowa do góry i na nas przyjdzie czas, nowy lekarz coś podpowie, coś pomoże i będzie dobrze :)

majka to teraz impreza :)

Wikunia jaki ma śliczny kasownik :)

trzymam kciuki za wszystkie badania i wizyty i czekam na relacje :*

A u mnie weekend dłuugi i pracowity, w piątek wycieczka do Ikei (kupiliśmy szafę i meble do dużego pokoju) wróciliśmy późno więc poszliśmy spać, całą sobotę skręcaliśmy meble, skończyliśmy przed 24, a w niedzielę sprzątanie, gotowanie obiadu i od 11 miałam teściów, padłam jak pojechali, całe szczęście znaleźliśmy chwilę naprzytulanie, bo owu jakoś była albo zaraz będzie, nie wiem bo w tym miesiącu jakoś nie czuję żadnego kłucia, nic takiego. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale radość z nowych mebli i ich składania (bo uwielbiam to robić :)) trochę pozwala mi zapomnieć o staraniach i czekaniu na owu czy na @. Tak bardziej pozytywnie ostatnio podchodzę do życia, mam nadzieję że mi to zostanie na dłużej :)

10 lata 5 miesiąc temu #935160 przez ulka1983
hej :) ja tak na szybko bo spać mi sie coś bardzo chce :unsure: po wizycie niby ok szyjka w miarę że tak powiem ,usg nie miałam, zwolnienie dostałam na miesiąc :silly: skierowanie na glukozę dostałam jak sie przypomniałam bo zapomnieli o mnie :P i znów luteina i leżenie jak najwięcej :huh:

nadrobię jutro co u was :)

Zancik ja widzę nawet jak okulary zdejmę :whistle: ale fajnie czekamy na poranny teścik :)

10 lata 5 miesiąc temu #935164 przez Pinezka
Zancik, ja tez cien widze :woohoo: Czekamy na jutrzejszy tescik z porannego sika :) Jak ci cien z popoludniowego wyszedl, to rano powinno byc widac cos wiecej :)

Sliczne dzieciaki macie ;)

10 lata 5 miesiąc temu #935172 przez Anabelle
Ja na szybko, bo wrocilismy o 22, Antek zasnal dopiero pol godziny temu :o :o :o :o :o

Bylismy u pulmunologa, ja mam juz oskrzela czyste ale gardlo jeszcze nie wiec, jeszcze ze 4 doby na antybiotyku. Za to Antek mimo, że ma tylko katar to okazało się, że ma nabrzmiałe, czerwone oraz zaśluzowane gardło i migdałki - też dostał antybiotyk, bo grozi mu angina.

Zancik czekam ja jutrzejszego sikańca bo widze, że coś wisi w powietrzu :D

10 lata 5 miesiąc temu #935185 przez aggi
dzień dobry
kuwa 'kluchę mam w nosie katar :( brrrrrrrrrrr

joanna chyba coraz bliżej ;)

moof pochwal się zakupami :woohoo:

mesy no byliśmy z tymi papierami w środę i wczoraj decyzja szok :) Ale data wypłaty 'do 30 listopada' także wiesz mogę sobie na te miliony poczekać jeszcze :pinch: może to zależy od wielkości miasta ile ludu się po to zgłasza :P

betka zdrówka ! mnie też coś rozkłada :(

martyna
pozytywne podejście jest najważniejsze :)

Bella zdrowiej ! A Antek cudak :D

Ja tu szukam testa od zancik i niiiii maaaa... heloł gdzie jesteś :D

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #935186 przez zancik
Hey Kobietki :) właśnie zrobiłam sikańca i znowu ta sama sytuacja co wczoraj nie wiem o co chodzi :( Już sie wczoraj trochę nakręciłam ale teraz już straciłam nadzieję :( mam doła i jest mi smutno :( :(

10 lata 5 miesiąc temu #935199 przez gwiazdka2014
Zancik pokaż ten test!

10 lata 5 miesiąc temu #935206 przez zancik
Prosze
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #935209 przez Anabelle
zancik po pierwsze pokaż test!! :D

po drugie w ciagu jednego dnia beta nie urosnie na tyle, by bylo widoczne znaczace ściemnienie

po trzecie jestes przed terminem @ więc nie muszą byc mocne krechy

po czwarte jak kolejny test z kolejnego moczu coś pokazje to bardzo dobry znak :D

10 lata 5 miesiąc temu #935212 przez aggi
zancik przed @ kresek może w ogóle nie być, więc ja bym poczekała do @ - najprościej :)

10 lata 5 miesiąc temu #935213 przez aggi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka