- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ferr pod opieką jesteś i to najwazniejsze

moni ja mam 2 grubsze kocyki , 1 cienszy i 2 takie chocby materialowe .... takie hm... no wiesz jakie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

3h na zakupach, sprzątanie domu, kąpanie małego i ogarnianie ufff idę zaraz spać

joanna moof ma rację, na meldunku widać czy testy owu działają czy nie

Ada a to w internetowym sklepie czy normalnie?? dla chłopca powiadasz........ kurczę a miałam nic już nie kupować

zoi mam dokładnie to samo

Chudzinka udanego spotkania, napewno będzie emocjonujące :*
ferr gdzie w końcu leżysz ?? udanych wczasów w takim razie jak wsio OK

julka a może coś w szwach że organizm twój nie przyjmuje, rozpuszcza je no niewiem sama? a jak nie to weź ich tm opindol porządnie... przecież to jest tragedia ta nasza służba zdrowia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 143

Moofka

Ada kupuj śmiało, jeśli okazałoby się że jednak córka będzie to dla drugiego dziecia zostanie

Ferri dobrze że Ci wczasy odpowiadają i już się nie stresujesz

Natkka najważniejsze że organizm dochodzi do siebie i wszystko się reguluje

Julka z Tobą jest wszystko w porządku, tylko osoba szyjąca musi mocniej się postarać

- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114

Dziś już ze mną trochę lepiej herbatki chyba pomogły z miodem i cytryną

- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

W pierwszej kolejności gratuluję Betka! Super że się udało, cieszę się razem z Tobą.
Julce też jeszcze nie zdążyłam pogratulować

Nowe koleżanki widzę się pojawiły, co oznacza że znów będą kolejne testy malinowe zarówno owulacyjne jak i ciążowe

Ferr ale Kubuś napędził Wam stracha. Domyślam się co przeżyłaś. Dobrze, że to tylko fałszywy alarm był.
Od kiedy Wiki zaczęła raczkować to nie mam totalnie czasu na nic. Wchodzi w każdą dziurę, wszędzie się wspina więc trzeba mieć ją ciągle na oku. Z ławy musieliśmy półkę wymontować bo ciągle tam właziła. Co ją z jednej strony wyciągnęliśmy, to ona myk i z drugiej strony już jest. Teraz jak półki już nie ma, to urządziła sobie tam miejsce na

Poza tym pracy mam dużo. Firma mi się rozwija i coraz więcej obowiązków mam. Pod koniec roku prawdopodobnie dojdzie mi jeszcze jedna fucha więc będzie co robić.
Zmykam kotlety smażyć, bo dziś obiad wcześniej a po obiedzie wycieczkę małą po Roztoczu sobie urządzamy. Buziaki dla Was. Wieczorkiem może uda mi się znaleźć chwilkę, to wrzucę Wam foto mojej pannicy.
- zoi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 32

Zakupy dla malucha są fajne, ale każdemu trochę coś innego jest potrzebne. U mnie sporo rzeczy wyszło w praniu, np. kupiłam z rozpędu 25 pieluch tetrowych i myslałam, że będą leżały i czekały...a skąd! Natomiast prześcieradło na przewijak leży.. rozkładam ręczniki z ikei i pieluchę. Szybciej się wymienia jak zostanie obesrane

- joanna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 83

Odezwe sie wieczorem :*
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

Miłego i słonecznego dnia!

- MARI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61

ADA imię Nikodem jest bardzo ładne

JOANNA wstawiaj zdjęcia, ja jak na razie obserwuje, ale też zacznę je stosowac już za pare dni. Czekam razem z Tobą na te dwie kreski

- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 92
od kilku tygodniu włączyłam kompa... Co u nas ? Dziś była nawet dobra noc, i super dzień... nie jem nabiału i chyba od tego Antosia bolał brzuszek

Dokarmiam go swoim pokarmem z butelki - a raczej tata Michał ;D Zasypiał mi przy piersi i chyba nie dojadał :/
A bym zapomniała wczoraj mieliśmy sesje zdjęciową Antosia

Julia :/// współczuje ale lipe ci tam odwalili... popieram dziewczyny wez ich zjedz....
Beatka ale super

Ferr... jak Antek miał tętno 180-200 to od razu mnie na cc wzięli. Dobrze ze u was już lepiej... :* bedzie wszystko dobrze - jeszcze 2 tygodnie musicie wytrzymać

Witam serdecznie wszystkie nowe testujące.... powodzenia trzymam kciuki...
Gosia daj mi adres na priv wyśle CI obiecane testy owulacyjne... z mega mocą zajścia....
Zoi ja tez nie mam na nic czasu ... jak ja cię rozumiem... a Ania kiedy sie dokładnie ur .... poka mi zdjęcie... nie ogarniałam nic przez obyt w szpitalu..
Teraz 22go jedziemy i ja już mam sraczkę ze strachu :/ w razie czego jadę już z torbą
Ulcia jak się czujesz.... masz jakies badania ? jak te przeciwciała ? coś wiesz?
Ann to nabiał miałaś racje..
Antek

Załącznik nie został znaleziony
Antoś musi leżeć wyżej bo mu z noska ścieka. Zmiana otoczenia tak na niego działa. Pediatra nam kazał.
ZA KTÓRY ROK MAM PODAĆ DOCHODY DO BECIKOWEGO ????/
- joanna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 83

Wstawiam zdjęcia z obserwacji mojej owu; (wstawiam wszystkie od początku żebyście miały porównanie) Jak narazie dziś jest 17dc mojego i jeszcze brak malin... czyli źle się sugerowałam kiedyś tymi kalendarzami kiedy mogę miec dni płodne bo wg nich wskazuje że to dzisiejszy dzień a testy owu nie wykazują jeszcze tego. Więc cierpliwie czekamy

MARI trzymam kciuki za ciebie

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A tak ogólnie to pogoda świetna dzisiaj była, zaliczyłyśmy z bratową od emka spacer po parku długi
Poczytam co tam u Was

Ada to muszę szybciorem pooglądać co tam mają

Asiaa jak tam samopoczucie? Cykl się kończy widzę

zancik no niestety teraz taka pogoda że łatwo o przeziębienie

Dagnes

zoi masz rację 'w praniu' wychodzi ile rzeczy jest niepotrzebnych a ile wręcz brakuje. U nas tak samo tetrówki idą jak woda. Flanelowe pieluszki też dokupiłam bo one mięciutkie i do spania się nadają czy na przewijak. Kołdra z poduszką leżą w szafie schowane. Tak samo kompletnie nie przydały mi się pierdołki typu pilniczek do paznokci z kompletu, grzebyk itd...
joanna choć malin nie ma to profilaktycznie możesz już sobie działać z mężem

gwiazdka

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-