BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #934585 przez moofka
dobryyyy.... albo raczej średni :pinch: Zośka znowu ma gile :S

biedna Ferri pewnie w niezłym stresie :dry: no ale lepiej dmuchać na zimne.

majka słodkie siostrzyczki :cheer:

zancik zdrówka dla Ciebie :kiss:
Podziękowania: zancik

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #934586 przez moofka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 2 miesiąc temu #934587 przez moofka
aaaaa

10 lata 2 miesiąc temu #934588 przez moofka
Administrator tego forum ma włączoną ochroną antyspamową. Musisz poczekać 15 sekund przed wysłaniem kolejnego posta.

walcie się :P
Podziękowania: mesy, ferritka, julka, monique1983

10 lata 2 miesiąc temu #934592 przez zancik
moofka nie dziękuje ;) oj biedna Zosia :kiss: ja też nienawidzę tych nowych stron :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

10 lata 2 miesiąc temu #934596 przez ann-sunshine
Bry

Ferr kciuki trzymamy dalej

Yyy chyba przegapilam posta Julki ale domyslam się co tam napisane

Trzymam kciukasy za malinki

Zancia i Bella zdrowia

10 lata 2 miesiąc temu #934598 przez zancik
ann oby się poprawiło ;) biorę się za sprzątanie póki nikt mi się nie kręci po domu tylko jeszcze żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce to by było super :huh:

10 lata 2 miesiąc temu #934599 przez aggi
dzień dobryyy :blush: sprzątać muszę ale mi maruda nie pozwala :P

ferruchna najważniejsze że Kubusiątkiem wszystko OK :kiss: trzymamy kciuki za ktg :)

julka ale słodki Wojtek... :woohoo: a wstaw jego fotę w pokoiku z tymi balonami i cudami :D B) a Ty miałaś nacięte czy pękło krocze? biedna Ty.... :kiss:

moni nic się nie martw będzie OK :) co do kocyków to ja mam gruby z minky z polarem (też od Kaś :D ) 100x75 do wózka i trzy cienkie polarkowe 'w domu' nosidełko zakryć czy małego jak śpi. Ale planuję jeszcze jeden kupić grubszy do łóżeczka bo zima przyjdzie to pod cienkim zimno będzie a ten gruby to za gruby :P

Pinezka ale pozakrywany maluszek :D słodko :D

joanna no powolutku do przodu coś się klaruje ale jeszcze kilka dni :)

Ada pochwal się później co kupiłaś :)

Asiaa już bliżej niż dalej i się wyjaśni :D

ulka mam to samo ze sprzątaniem :D dlatego dziś mam zamiar wygonić męża na spacer a porządnie posprzątać dom :) bo przy małym nic nieda się zrobić ostatnio ;)

majka kochane dziewczynki :)

10 lata 2 miesiąc temu #934600 przez Asiaa
Ula od Ciebie to optymizmu można się uczyć :)

Mesy dzięki za info

Majka urocze siostry :)

Zancik coś mi się nie wydaje, ale wizyta już niedługo to może coś się ruszy ;) Zdrówka życzę :) pij herbatę z miodem i cytryną. Tylko miodu nie można dodawać do wrzątku bo ponoć traci swoje właściwości, więc należy rozpuszczać w ciepłej ;)

Moofka zdrówka da Zosieńki :kiss:

ejjj nawet nie zauważyłam kiedy zrobiłam się "gadatliwa" :huh: "rozmowna" brzmiało jakoś lepiej ;)
u mnie dziś szaro buro i ponuro :S średnio się chce cokolwiek :dry:
a z rana jeszcze się okazało że sąsiedzi z góry zalewają nam łazienkę :pinch:
Podziękowania: moofka, zancik

10 lata 2 miesiąc temu #934602 przez zancik
Asiaa trzymam kciuki,żeby to było bobo :) Dzięki za radę nienawidzę miodu,ale może jakoś to przeżyje ;)

10 lata 2 miesiąc temu #934608 przez Asiaa
Zancik naturalny miód ma w sobie propolis który bardzo dobrze działa na organizm i pomaga wrócić mu do zdrowia. Oczywiście kanapki z czosnkiem też wcinaj ;) przecież to naturalny antybiotyk ;) Swego mężczyznę też nakarm by nie uciekał od Ciebie :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #934609 przez monique1983
Ada - u mnie też coraz bardziej szaleje, aż jestem zaskoczona, że z dnia na dzień coraz mocniej kopie, aż czasami się wystraszę :) Zresztą sama Pani doktor na usg połówkowym stwierdziła, że jest szalona, cały czas coś kombinuje :) Bardzo często w ciągu dnia ją czuję, a czytałam, że może spać nawet do 20 godzin na dobę, ale to chyba nie moje dziecko ;)

moof - w poniedziałek się wybieram, ciekawe jak z terminami będzie, mam nadzieję, że nie trzeba będzie jakoś długo czekać.

Pinezka - fajny już brzuszek :)

Ferri - to się stresu najesz, mam nadzieję, że wszystko ok będzie i szybko Was wypuszczą do domu, trzymam kciuki :kiss:

Dzięki dziewczyny jeszcze raz za rady odnośnie kocyków. A od kiedy dziecko śpi na poduszce i pod kołderką? :) Podoba mi się taki zestaw do łóżeczka tylko on jest od razu z podusią i kołderką i tak myślę, czy wziąć i na później się przyda :)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934615 przez zoi
Ferr, teraz dopiero doczytałam dokładnie jakie emocje Kubuś Ci zgotował. Nie martw się na zapas, ja czasem leżałam po 3 godziny w szpitalu pod ktg, bo sie czepiali, że dziecko śpi. A jest zupełnie normalna i wcale nie śpi teraz wyjątkowo dużo. No, ale nie dziwię się... tez bym się stresowała. Na szczęście Kuba już odpukał :)

Witam wszystkie nowe testowiczki :laugh: :laugh: Nagle się Was tyle zrobiło, że aż miło, ale ja jako matka wiecznie karmiąca nie mam czasu przywitać każdej z osobna. Witam się zbiorowo. Wątek w końcu wróci na odpowiedni tematowi cykl- zyczę samych malin i pozytywów na testach ciążowych ;)

Czytam dalej...

julka... oj, mam nadzieję, że z tego wszytskiego najgorszy był ból, ale przynajmniej odwalili kawał dobrej roboty. Jesteś dzielna. Wojtuś słodycz sama :)

pinezka to zdecydowanie nie brokuły :P Ta fotka, mimo, że nie widać wszystkiego jest słodka!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Testowiczki, zwłaszcza te nowe- bardzo bym chciała porady zapodać podzielić się doświadczeniami, ale czasu brak czytać dokładnie co u której :unsure: Ubolewam nad tym, ale niestety Anulka jest teraz moim oczkiem w głowie i nie mam czasu na zagłębianie się w foruma. Mam nadzieję, że wybaczycie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #934616 przez zancik
Asiaa znając mojego M to pewnie będzie mi chciał zrobić mleko z czosnkiem i miodem fujjjjjjjj :( jeszcze nie wie,że coś mi dolega bo rano pojechał do pracy a ja jeszcze smacznie spałam a w nocy pewnie nic nie słyszał bo on śpi tak mocno,że z łóżkiem by go wynieśli a on by nawet nie wiedział :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #934617 przez aggi
Asiaa masz rację pogoda dzisiaj nie pomaga :dry: też mi się nic nie chce

A moje dziecię dziś tak marudne że ledwie udało się go okiełznać.... dodatkowe 70ml mleka dostał i usnął ufffffffffff

monique dziecko powinno spać na płaskim. Ja mam kołderkę i poduszkę kupioną, ale nie daję małemu. Śpi głowką na flanelowej pieluszce (jakby się mu ulało) a przykryty jest kocykiem. Jakoś bałabym się że zakryje się kołdrą ;)

zoi jak tam u Was? :)

ciekawa jestem co u emmy..... dawno jej nie było :)
i u gosi naszej.... :)

no nic zmykam coś ogarnąć w domu póki maruda usnął...
Podziękowania: monique1983

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka