BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #934326 przez MARI
Hejka witwm wszystkich z rana :) :) JOANNA ja gopiero zamówiłam testy i czekam, ale widzę że u Ciebie obraz testu po malutku się zmienia ;) będzie się działo :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #934355 przez aggi
normalnie nie umiem się doczekać aż znów posypią się tutaj malinowe maliny :D
'weteranki' tego foruma też tak macie? :D

10 lata 2 miesiąc temu #934362 przez zancik
aggi oby się posypało jak najwięcej malinowych malin na testach owu jak i ciążowych :cheer: ;)

10 lata 2 miesiąc temu #934365 przez ferritka
dzień dobry;)

wybaczcie kompletnie nie wiem co u Was, zdam raporta co u nas..
no więc tak.
na wizycie, Dr Cud sprawdził wpierw szyjkę i jest ligunia, książkowo, pogmerał mnie patyczniem wpierw po kominku, potem po kurce i też powiedział " fajnie " :whistle: nie wiem czego tam szukał i nie wiem czy fajnie bo znalazł czy że fajnie bo nie znalazł ?? :blink:
potem usg i się zaczęło...że za mały przyrost ma, niby mieście się w tych prawidłowości8ach i nie jestponiżej wykresu ale no jest milimetr powyżej najniższej tej kreski, więc mógłby troszke uruść....przepływy cacy, serduńko bije prawidłowo....ale coś mu nie zagrało ,że się ruchać nie chciał mimo że go pobudzał tym sprzęcikiem do usg...Kuba nic. No to Cud mnie na ktg....wczoraj myslałam że umre z nerwów!!!! Kuba podczas dwóch godzin ktg poruszył się tylko dwa razy...i to tak jakby paluszkiem tylko pomachał...w sumie to mieliśmy prostą linie :S
no to powiedział żebyśmy przyjechali na 18:30 na drugie ktg . jak poszłam siknąć to Dr do Kręgla, żebym z torbą do szpitala przyjechała bo chyba będzie konieczność..
Kręgiel jak mi to powiedział, to się zaczęło :unsure:

w domu leżałam nafaszerowałam go magdonaldem, kolą, słodyczami aż mnie zemdliło...a ten maluch nic, coś tam coś tam od niechcenia ale bez szału... :( o tej 18 jechałam jak na ścięcie -ale torby nie zabrałam :blush:
podłączyli mnie znowu i znowu leżałam 2 h :blink: na boku, na plecach szkoda że mi na głowie nie kazali stanąć pewnie by zadziałało... Dr wciąż przychodził i sprawdzał i co zmieniałam bok to paczył kiwał i mówił " jeszcze gorzej " czym nie pomagał..
stwierdzili, że nie bedą mnie męczyć i mam poczekać aż pacjętkę przyjmie i w2ypisze mi skierowanie do szpitala...
w gabinecie mówi " a jeszcze usg zrobmy bo nie daje mi to spokoju".. no to hop na kozetkę przyłożył sprzęcik i Kuba odpukał :woohoo: potem powiedział ,że prawidłowe odruchy coś mówił o odruchach klatki piersiowej.... że rano nie było a teraz są!!!!!
no to spowrotem na ktg..mowi na 10 minut szybciutko...no i znowu mnie podpieli i lezałam 1,5h a tam skoki jak na trampolinie, tętno mu podchodziło do 170 :woohoo: jechał z tym koksem równo...
no i werdykt zapadł, że chyba leń, bo wszystko ma w normie, oprócz tego że mały - ale Kręgiel też był mały a teraz jest duży :whistle: no i Dr rzekł że " no z Kuby to raczej nie jest szatan ,ale odruchy ma teraz prawidłowe"
dzisiaj o 19:30 znowu ktg...
ile ma być tych kopnięć dokładnie? ma być 10 na godzine czy 10 na dobre? bo całą noc leżałam i dugałam się w brzuch, że aż mnie rozbolał, a teraz w dzień siedzę zjadłam lentylki zapiłam kawą i Kuba z 5 razy się przeciągnął..więc chyba dobrze :blink:

dziękuję za kciuki, potrzymajcie jeszcze za tego dzika mojego, żeby jednak nie robił nam takich kawałów, bo się nerwowo wykończę :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #934370 przez zancik
ferritka ale sie cieszę,że Kubuś w końcu postanowił przestać leniuchować ;) Wymęczyli Cię pewnie wczoraj :( to trzymam dalej kciuki za "tego dzika" :lol: :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #934385 przez MARI
Julka ale masz słodkiego dzidziusia :)
Podziękowania: julka

10 lata 2 miesiąc temu #934390 przez moofka
Ferri trzymie kciuki! i Zośka też trzymie! :kiss:

Julka jaki słodziak! buziaki od cioteczki :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #934393 przez meli1990
ann-sunshine lekarz jest w poniedziałek i czwartek w szpitalu mam do niego dzwonić rano czy ma czas zrobić usg

ferri to trzymamy kciuki nadal

10 lata 2 miesiąc temu #934395 przez zancik
julka jest poprostu cudwny :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #934409 przez joanna1991
AGGI dzisiaj wstawie wszystkie 3 wlacznie z dzisiejszym, masz racje bedzie mozna lepiej okreslic :) milego popoludnia i do wieczorka :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #934414 przez monique1983
Ferri - fajnie, że już lepiej, aczkolwiek trzymam dalej kciuki żeby Kuba się rozbrykał i żebyś nie musiała się już zamartwiać :kiss:

Julka - ale Twój Wojtuś cudny :kiss:

Ja po wizycie no i oczywiście dostałam skierowanie do poradni diabetologicznej, poza tym ok.

10 lata 2 miesiąc temu #934416 przez joanna1991
JULKA gratuluje przeslicznego dzidziusia i oby zdrowo maluszek sie chowal :kiss:

FERRI trzymam kciuki zeby wszystko bylo wporzadku :*

10 lata 2 miesiąc temu #934427 przez monique1983
Dziewczyny doradźcie ile kocyków kupić, ile grubszych, ile cieńszych i jakiej wielkości :)

10 lata 2 miesiąc temu #934429 przez Ada2424
Monique ja kupiłam jeden grubszy i wczoraj jeden polarowy cieńszy i myślę, że 2 wystarczą a wielkość ta standardowa 80x105

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #934470 przez Agnilla
Moni jeden cienki i jeden gruby styknie, a jeszcze może dostaniesz. Ja dostalam i schowalam.
Ferri jak tylko urodzisz Kuba dostanie na dupala ;)
Julka, nie szukasz synowej? ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka