BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #934075 przez monique1983
A to widzę, że więcej osób lubuje się w takiej kolorystyce :)

Mesy - a masz jakiś adres, albo jak się nazywa ta hurtowania? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934077 przez mesy
My mamy bez z jasnym brazem taka kawa z mlekiem i co sie mnie ktos pyta to pierwsze co...dziewczynka ? :blink: nie wiem czemu kojarza tak ten kolor wozka bo nie jest jakis dziewczecy :P
no a szare mi sie tez podobaja , ale teraz jest nawal wozkow koloru szarego....

Moni poogladaj sobie wozki na allegro tam na pewno trafisz na wystawione z czestochowy... i tam bedzie adres hurtowni ;) oni duzo tez wystawiaja na allegro ;) na pewno znajdziesz ;)

10 lata 2 miesiąc temu #934120 przez ferritka
bry...
my po wizycie..niby parametry mamy dobre, przepływy w normie, serduszko bije ale Kuba jest za mały - na dolnej granicy przyrostu, i za mało aktywny. Dr Cud zrobił nam ktg i nie jest zadowolony, o 18:30 jedziemy na kolejne ktg jeśli bedzie bez zmian jedziemy do szpitala do Gliwic. ( Mesy dlatego Gliwice, bo podobno tam jest zaplecze bardzo dobre dla noworodków )
mam doła jak stado ujów :S 3majcie kciuki żeby Kuba był ruchawy :(
ide Was doczytać ....

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #934122 przez zancik
ferritka na pewno wszystko będzie dobrze trzymam kciuki żeby obyło się bez szpitala :) Nie załamuj się :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #934136 przez MARI
Podpowiedzcie mi jeszcze skoro wczoraj dostałam okres a cykle mam co 30dn to kiedy zacząć stosować te testy owu? już zamówiłam na allegro !!!!! :)

10 lata 2 miesiąc temu #934139 przez ulka1983
hej :) u mnie słoneczko właśnie wychodzi będzie lepszy humor :silly: ja dzisiaj z córeczką idę na warsztaty jesienne do przedszkola zobaczymy co za zwierza z warzyw utworzymy B)

Ada ja maila nie podawałam to dzwonili do mnie jak wyszły wyniki ujemne a jak by było ok to by wcale nie dzwonili :) a Meli pisała ze przysłali jej na maila że wszystko ok ale nie wiem po jakim czasie B)

Ferr co ten Kubala a kulki leci :S powiedz mu że ma sie poprawić to coś słodkiego dostanie :) czekamy na wieści z ktg i oby wszystko w normie wyszło :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #934140 przez ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu #934141 przez ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu #934142 przez ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu #934146 przez aggi
i po spacerku jesteśmy :)
coś się chmurzyć zaczęło
oby pogoda się nie popsuła ..

Ada pewnie że dziewczynka może śmigać w niebieskim :) Ja miałam różne ciuszki a te co miałam do dziewczynki to dałam bratowej :)

monique ja też mam szary wózek :) tu masz Zabrze fajny sklep mają praktycznie wszystkie firmy :) www.viki.net.pl/kategorie,9,0

ferr trzymaj się i koniecznie nam tu daj znać co i jak !!!!

MARI najlepiej przetestuj cały cykl od razu po okresie żeby wiedzieć kiedy mniej więcej owu jest to w następnym cyklu będzie łatwiej

10 lata 2 miesiąc temu #934156 przez moofka
ferri będzie dobrze! pewnie że trzymamy kciuki :kiss: dobrze, że dr Cud Was pilnuje. odezwij się koniecznie po drugim ktg!

Mari tak jak aggi pisze - pierwszy cykl najlepiej przetestować od początku do końca.

10 lata 2 miesiąc temu #934157 przez ulka1983
Aggi no niezły z Maksa paker :laugh: ej ja sie nie dziwie że jak ty mu takie dupki pokazujesz to dziecko takie zachwycone :woohoo: a co to będzie później :whistle:
małym dzieciom jak sie coś spodoba to śmieją sie jak szalone :laugh:

Moof ja mam fajną pediatrę i ona nigdy nie kazała Kornelii na siłę do jedzenia zmuszać a nawet tego zabroniła bo potem dziecko zniechęca sie jeszcze bardziej :) ijak coś jej smakuje to zje więcej ode mnie a jak nie to tyle ile chce i jest ok niedowagi nie ma :) i wielkie odkrycie zrobili że każde dziecko jest inne ale do tego trzeba było specjalistów :S nigdy nie sugerowałam sie zadnymi tabelkami bo ich więcej niż dzieci i do tego każda inna :unsure:

Asiaa to na pewno lis sie wystraszył o tej godzinie :laugh:

Ada oby nie było tak jak u mnie że raz chłopiec a raz dziewczynka ;)

Chudzinka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Joanna wszystko przed tobą czekamy na malinki :)

Julka super sie czyta że u was postepy w dobrym kierunku :) to witamy Wojtka oficjalnie a z Florianem fajna historia by była :laugh:

Gwiazdka przytulam mocno :kiss: często dzieci karmione piersią nauczone są brania na ręce u mnie było to samo niestety ale co zrobić byle do przodu :)

lecę sie szykować do przedszkola bo nie zdążę .........

10 lata 2 miesiąc temu #934158 przez monique1983
Mesy, Aggi - dzięki za rady dziewczyny :)

Ferri - mam nadzieję, że Kuba się rozrusza, trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #934159 przez Ada2424
Ula myślę, że się już nie zmieni ;) za dużo pewniaków. Moje silne przeczucie, wczorajsze jajeczka i pisiorek na usg, sny u mnie i męża że chłopiec no i przypuszczenia gina, ale zobaczymy za miesiąc choć ja pewna jestem na 100% od samego początku ciąży że synuś będzie :)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #934170 przez natkka
ferritka - trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze, nie martw się.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka