BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #933911 przez Ada2424
Zobaczymy Dziewczyny jak to będzie ;) Mężu mówi, że przybliżył mu na usg i mrugnął do niego okiem i widział dokładnie pisiorka i jajeczka :) no zobaczymy czy się potwierdzi za miesiąc, ale teraz już co raz bardziej wierze, że moje przeczucie mówi mi prawde, żałuje tylko że nie moge szaleć z zakupami pod konkretną płeć i musze się pocieszyć jeszcze ten miesiąc uniwersalnymi.

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933921 przez betka81
To ja też się w końcu przywitam...
Nie zrobiłam w końcu drugiej bety bo za dużo z tym zachodu... :( mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :S

No myślę, że avatarek zdziała cuda u Was dziewczynki!

mesy Patryk serio lubi sobie podjeść i nie daje się oszukać :woohoo: Moja Iga to 130 ml wypijała w 3/4 miesiącu może o ile nie później....
Jakieś takie niejadki miałam dzieci :P
Patryk superaśny i jaki szczęśliwy i roześmiany :kiss:

Pinezka ten wózek to Jane muum? Jane ma te super foteliki, które rozkładają się na leżąco? Wózek całkiem fajny ale i drogi bo w 2012 to ok 5 tys. kosztował a używki w granicach 3 tys. Podobno Jane to jedna z lepszych firm produkujących wózki.

Bella zdrowiej szybko i może jednak Antka oszczędzi... :(

Gwiazdka jesteś chuda jak wychudzona "szkapa" ale wcale Ci się nie dziwię po Twoich przejściach i nerwach to szybko wszystko z Ciebie zleciało...
A Antek będzie miał i gorsze dni....tak się zdarza. Wypracujesz system aby się wysypiać.

aggi mąż wie bo jak zrobiłam test w niedzielę to mu pokazałam aby mi powiedział czy to urojenie moje czy tam nic nie ma. Stwierdził, że jego męczarnie się opłaciły i że pewnie znowu nic z turu turu przez 9 miesięcy :P
Jonny jak się patrzy tylko fryz mu dorobić trzeba :whistle:

moof porównanie idealne do smerfa hehe dobre!
Ale Ci dziecko dorasta. Brawo dla Zosi....

Gwiazdka wydaje mi się, że tak bo jak będziesz składała o rodzinne to musisz podać alimenty a jeśli ich nie masz lub nie podasz to rodzinnego nie dostaniesz.
A o becikowe musisz dać zaświadczenie, że Michał nie będzie pobierał czyli jego dochody chyba również ale lepiej dopytaj. Chyba, że Michał nie uznał dziecka to wtedy tylko Twoje dochody.
Niby samotna matka ale wtedy alimenty musi mieć bo dziecko ma ojca mimo wszystko.

zancik może Cię coś bierze a może to coś zupełnie innego. Miałaś owu w 12 dniu? Bo u mnie tak w 21 chyba się fasolinek zalogował, w 22 dniu tempka była już 37 i później do 37,1 i już na tym poziomie się utrzymuje...więc trzymam kciuki bardzo mocno!

Ada jeśli bardziej mu na chłopaka wygląda i takie też masz przeczucie to chyba mogę chyba jojek pogratkować!

Chudzinka to tak czy siak decyzja podjęta i super bo się tam marnujesz. Trzymam kciuki za opcję z ciążą jednak.
Podziękowania: mesy

10 lata 2 miesiąc temu #933929 przez Asiaa
Betka możliwe że już masz osobę do pary po tym co pisze ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933931 przez Pinezka
Cha cha Betka, juz roztrzepanie ciazowe cie dopada :laugh: Chudzinka chce prace zmieniac, nie ja :blink: :)

A co do wozka to to jest Jane Epic, nie Muum. Resory ma dobre, przynajmniej jak sobie pojezdzilam po sklepie i manewrowalam na wszelkie mozliwe sposoby, wydaje sie latwy do prowadzenia ;) 5 tysi w zyciu za wozek bym nie dala, ten nawet 500 euro nas nie kosztowal (przecena modeli z tego roku, cena normalna to ok 670 euro). Gondola ma cztery poziomy ustawien, przy ostatnim dziecko prawie siedzi i mozna tej czesci jako fotelika uzywac, wiec o jedna czesc mniej ;) Zobaczymy jak bedzie w praktyce. Ale od nadmiaru mozliwosci juz woda z mozgu mi sie robila :(

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933934 przez betka81
Asiaa z tego co pisze zancik to zapowiada się ciekawie....ale czekam nadal...
I nie tylko na zancik ale jeszcze kilka testów z II kreskami by się przydało w rekompensacie za ostatni przestój :evil:

Pinezka o widzisz nawet nie zauważyłam....już edytuję post wyżej... :blush:

10 lata 2 miesiąc temu #933935 przez joanna1991
Witajcie kobietki! Jak mija wam wieczór? :)
Od dziś zaczęłam obserwację owulacji i miałam wspawic fotkę.

na zdjęciu widac jedną kreskę ale w punkcie kontrolnym T jest ledwo widoczna różowa kreseczka której na zdjęciu nie widac.
Jutro dzień 2
Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #933938 przez Asiaa
Joanna wstaw sobie suwaczek cyklu ;) nawet jeśli masz nieregularne cykle to przynajmniej będziemy wiedziały w którym dc jesteś aktualnie i łatwiej będzie odnieść się do fotek testów ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933939 przez Asiaa
Tym razem ja załapałam się na nową stronę :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #933941 przez Asiaa
A ostatnio tak ładnie udawało mi się tego unikać :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #933942 przez Asiaa
I już widać :)

Swoją drogą coś Dagnes ostatnio się nie udziela :huh:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933944 przez joanna1991
Z moich obliczeń wychodzi 13dc ale moje miesiączki od dłuższego czasu są co 32 dni więc jeszczę troszkę poczekam ale wolałam zacząc wcześniej niż miałabym ominąc ten dzień :)

10 lata 2 miesiąc temu #933951 przez moofka
Chudzinka bo Max to przodownik pracy i już lata jak stary malutki :P

betka spoko loko będzie dobrze :kiss:

Asiaa nie ma lekko każda kiedyś musi trafić na rozruch strony :P

joanna i dobrze bo pierwszy cykl najlepiej testować od początku do końca :) test bez wątpienia negatywny, czekamy na maliny za kilka dni skoro cykle masz 32-dniowe.

10 lata 2 miesiąc temu #933957 przez betka81
Asiaa a wiesz, że dziś też mi się skojarzyło, że Dagnes dawno tu nie była?

Joanna tak, tak suwaczek cyklu to podstawa na tym wątku. Test negatywny ale jak 32 dc to jeszcze masz czas do 18 a nawet 20 dc.

Pinezka i jeszcze o wózku, Janne mają super duże i przestronne gondolki i budka, która zamyka się prawie do końca, że dziecka nie widać. I to było super u mnie na zimę ale cena mnie odstraszyła bo mąż stwierdził, że może nie przeginajmy :blink: :blush:

10 lata 2 miesiąc temu #933958 przez mesy
Eee miedzy zebrami zakonczenie mostka jest taka chrzastka... ona w ciazy mi sie tak jak by uniosla zrobilo sie miejsce na macice...i kuzwa ona mi na miejsce nie chce wrocic tak jak mialam przed ciaza...i jak sie poloze na boku to mnie tam boli :/ miala tak ktoras ??? Bo nie wiem czy tak ma byc ....

10 lata 2 miesiąc temu #933959 przez betka81
Kurcze mesy nie mam pojęcia czy tak ma być ale jak nie wraca na miejsce i boli to może to skonsultować z jakimś lekarzem? Ja tak nie miałam bynajmniej :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka