BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #933661 przez mesy
Dzieki aggi ;) wczoraj rozmoawialam na temat schematu zywieniowego z polozna... ponoc mi dawala taka kartke , ale ja jej nie mam nigdzie :blink: i mialam szukac w necie a ty mi pod nos to podlozylas :P

Ulka Patryk zjadl o 6...i teraz spi ...jak go polozylam na T poduszce tak zalegl haha zal mi go bylo sciagac i zamiast spac to go pilnuje , zeby sie nie ztural z poduszki :0

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #933663 przez natkka
martyna_z - szynszyle też są hipoalergiczny i w dodatku nie śmierdzą :)
Betka - gratulacje już tak oficjalnie :) i cudny avatar
Anabella - zdrowiej
Gwiazdka - jaka ty jesteś chudziutka, wow :)

10 lata 2 miesiąc temu #933664 przez aggi
mesy nie ma za co :P sama wczoraj takiego czegoś szukałam ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933666 przez ulka1983
Zancik kobiety to zawsze się dogadają :)

Ada to trzymamy kciuki za wizytę i żeby dzidzia nie była wstydliwa ;)

Ann to Natalka pięknie rośnie i niech już tak zostanie :kiss:

Aggi na takie poważniejsze odparzenia mojej Natalce pomaga sudocrem :) nawet teraz od czasu do czasu używamy

Moni nie martw sie na zapas będzie dobrze :kiss: dobrze że wizyta już w piątek :)

Martyna to super wieści jak u ciebie wszystko w normie to może tak jak u dziewczyn po przeglądzie u gina cykl będzie 9 miesięczny :laugh: a twój jez to wygląda bardziej na domowego właśnie takie ubarwienie ma :laugh: mój emek kiedyś zamknął wieczorem jeża w garażu żeby dziewczynki rano zobaczyły to tak mu
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
żę teraz od jeży trzymamy się z daleka :laugh:

Betka pięknie :) buziole kochana :kiss: łał to dopiero imię a zdrobnienie :blink: eh wczoraj do męża mówię jakie imię to on Olga mówię mu może jeszcze Helga :evil: ja chcę Igę albo Jaśminkę ale on nie i nie :evil: mam nadzieję że będzie chłopiec bo jak nie to może dziecko pół sierotą zostać :P ej nawet tak nie mów ja chcę znać płeć przed porodem bo zakupy czekają bez względu na płeć chciałabym wiedzieć wcześniej B) ja bety nie robiłam wcale i dzidzia nie uciekła ;) super avatarek i suwaczek :)

Pinezka jak pisałam ze fajne zdjęcie to właśnie o stópki mi chodziło bo nikt takiego nie miał :laugh: ale na początku też problem miałam żeby to rozgryźć :whistle: nie wiem nic o tym wózku ale prezentuje się ładnie :)

Bella to współczuję :( ale po lekach może szybko przejdzie i Antoś nie zdazy się zarazić :)

Gwiazdka ślicznie wracasz do formy :woohoo: i tatuaż pięknie sie zachował :) nauczycie się siebie na wzajem trochę to potrwa a smoka może z czasem weźmie jak moja Natalka :)

Mesy ja po meczu jogurcik wcinałam bo mnie ssało :S a moje brzuszkowe dziecko albo będzie piłkarzem albo nie znosi piłki nożnej bo na meczu w brzuchu mi rozróbę robiło i w sobotę było to samo B) u mnie też rano dziewczyny spały w łóżku jak M do pracy szedł :)

Aggi no to się wyspałaś :P

10 lata 2 miesiąc temu #933668 przez ann-sunshine
Bry

Gwiazdka, wow śladu po brzuszku nie widać. Z każdym dniem będzie wam łatwiej, a Antek rozbity po szpitalu jest. Jak w domu złapiecie rytm dnia to się poprawi. Do cyca go weź na leżąco i razem pokimajcie sobie

Bella zdrowia. A jak wmuszasz tran? czy chętnie pije?

Laski wyluzujcie z tymi kupami, w końcu się wszystko unormuje

10 lata 2 miesiąc temu #933672 przez aggi
ulka smarowałam sudocremem, ostatecznie posypuję alantanem - jak się obudzi to zobaczę jak tam sytuacja dzisiaj. Powiedz mężowi że Olga czy Iga i tak się kończy tak samo :D na drugie daj Olga i po kłopocie :D

Ann kobieto myślisz że to tak łatwo :P

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933674 przez mesy
Tam jest napisane 2 miesiac 6 razy po 110-130 ... Patryk liczac od 8 rano do 5 następnego dnia je 7 razy po 130 ... no wczoraj na noc dostal 150 ...ale ladnie spal po tym wiec tak mu bedziemy dawac ;) wiecej niech je..choc dla mnie to i tao duzo bo kuzwa nie da sie go choc 15 min oszuka :blink:

Ann no Patryk robil po 3 kupy na dzien...wczoraj zrobil jedna :blink: mam nadzieje , ze dzis go ruszy ....

10 lata 2 miesiąc temu #933676 przez ann-sunshine
aggi wiem że nie łatwo, dla mnie to trochę na tej zasadzie, że pierwszemu dziecku smoczek się wyparza, drugiemu oblizuje, a trzeciemu wyciera o spodnie ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933677 przez mesy
Ulka spoko tylko ty w ciazy jestes i ma prawo cie zassac a ja nie :P jak tak dalej pojdzie to bede w ciazy spozywczej hehehe
jak kupowalam spodnie rozmiar M teraz musze L :blink:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933679 przez mesy
Kuzwa te nadrabianie :sick:

Czesc ciotki :evil:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #933683 przez natkka
mesy - jaki szczęśliwy Patryk :) cudny
Podziękowania: mesy

10 lata 2 miesiąc temu #933689 przez zancik
mesy ale Patryś jest fajowy :cheer: uwielbiam takie maluszki ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933690 przez ulka1983
Aggi póki co odpuszczam za jakiś czas go znów pomęczę i niech decyduje ;)

Mesy nie zabieraj Patrykowi mleka zobacz jaki ma humorek po nim :woohoo: jakie szczęśliwe dziecko :silly:

10 lata 2 miesiąc temu #933691 przez mesy
Ulka pojdzie do pracy i sobie zarobi to bedzie dostawal ile chce haha poki co mowil mi ze liczy na becikowe i te 77 rodzinnego buhehehe

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933692 przez moofka
dobryyy laski :lol:

Pinezka uff co za ulga że to stópki były i nie wyszłam na gupka ;) wózka nie znam, to z tych nowoczesnych a to nie moja bajka ;)

martyna jak się Zośka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
to też śmierdzi na odległość więc można powiedzieć, że się już wczuwasz w przyszłą rolę mamusi :laugh:

Ada trzymam kciuki za wizytę :)

laski te kupy to jeszcze długo będzie dziki szał :P najpierw dziecko robi po 5 dziennie, potem dla równowagi jedną na 5 dni :whistle: później jest rozszerzanie diety i kupy w kolorach tęczy ;) teraz mam już luz - Zośka po porannej kaszy robi kupę w nocnik i zazwyczaj jest spokój na cały dzień B)

mesy Patryk wygląda jak mały smerf :woohoo: słodziak :kiss:

nie mogłam się powstrzymać :P
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka