BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933511 przez moofka
betka ale piękna betka :woohoo: oficjalne gratulacje!!!! :kiss: i jestem pierwsza B)
Podziękowania: betka81

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #933512 przez monique1983
martyna_z - fajnie, że wszystko ok, a ginka dobrze mówi :) a jak to się stało, że macie tego jeża w domu, gdzieś go znaleźliście czy co to za historia? :)

Moof- oj tam, oj tam, nic się nie stało, można się pogubić kto jest kto na fb ;) jeszcze raz dzięki za informacje :kiss:

Betka - gratuluję Kochana :cheer:

10 lata 2 miesiąc temu #933515 przez zancik
betka jeszcze raz GRATKI :)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933516 przez ann-sunshine
Monique czyli czeka cie dieta do konca tak jak Moof. Z pozytywow: nie przytyjesz duzo i latwiej bedzie zrzucic. Bedzie dobrze.

Moof teraz nie zawsze mam rano czas na forum, czesto dopiero po spacerze.

Martyna to taki wszystkojedzacy ten jez. A czemu kocia a nie psia karme? I ciesze sie ze u ciebie ok. Oby dalsze badania nie byly potrzebne

Gwiazdka jak tam? Wsio ok?

Ferri?

Betka :-) super

10 lata 2 miesiąc temu #933524 przez Ada2424
Martyna super wieści :)

Betka beta piękna :)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #933526 przez martyna_z
Jeża wyszukałam osobiście, bardzo chciałam mieć zwierzaka, a mój M uczulony na sierść zwierząt, a jeż właściwie jest hipoalergiczny :-)

Ann dokładnie nie wiem czemu, ale są jakieś różnice w składzie. No i nie może nabiału.

Betka uwierzyłaś? :-) GRATULACJE

10 lata 2 miesiąc temu #933534 przez betka81
zancik oby Twe słowa się spełniły i wreszcie mnóstwo czerwony kreseczek zalało ten wątek...

aggi Maksio superowy!

Bella kominiarka zajefajna..wyczepista...

moof to dodatkowa kasa i się należy a co. Super, że Wam przyznali.

moni to w 100% gratulacje
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

natkka z objawami to chyba żadna nie pomoże bo każda zupełnie inne miała. Ja np. wcześniej bóle brzucha i piersi i jajniki czasem też się odzywały w tym cyklu a od niedzieli spokój zupełnie nic mi nie jest. Nie czuję się w ciąży w ogóle a beta pozytywna. Więc tylko czekaj do końca cyklu bo ja w poprzednich też miałam wszystkie możliwe objawy i nic z tego.

Ula na ja to konkretnie jak potraktowałam moją macicę i jajniki USG to od razu zaszłam hehe
Może i popularne ale ładne i jakoś brzmią. Sąsiedzi mojej sąsiadki z pracy dali dziecku Roch i wołają do niego Rożku! Brzmi przekomicznie jak dla mnie ale o gustach się nie dyskutuje. Oj Ula chyba do porodu płci nie poznasz i dzidzia zrobi Ci niespodziankę....

Julka moja Iga na moim mleku robiła kupę co 4 dni i tylko puszczała śmierdzące bąki a jak robiła na początku kupę to się strasznie prężyła i napinała ale z czasem było lepiej. Lekarze mówili, że ok więc nic nie robiłam. Super, że już w domku ale odpocząć czasem też musisz, więc pranie, sprzątanie i gotowanie możesz sobie odpuścić na razie.
No tak jakoś wypada, że mam Twoją miejscówkę....tralalala!

moni po glukozie z tego co pamiętam to do 140 była norma tylko, że Ty miałaś chyba 75 g a ja coś chyba mniej...40 g ? Ale już nie pamiętam.

martyna mój gin też jak we mnie zajrzał to powiedział, że wszystko pięknie i powinnam zaciążyć na pstryknięcie palcem. I w końcu tak jest. U Ciebie też będzie dobrze. Trzymam kciuki.

Dziękuję Wam Kochane.... :kiss: :blush:
Teraz się zastanawiam czy konieczne jest powtarzanie bety bo znowu muszę się zwalniać i kombinować z dojazdem a to proste takie nie jest?
Z norm wychodzi mi, że to 4-5 tydzień. A do lekarza gdzieś za 3 tygodnie się wybiorę..
Podziękowania: ulka1983, monique1983

10 lata 2 miesiąc temu #933535 przez betka81
I znowu moja ulubiona część forum

10 lata 2 miesiąc temu #933537 przez betka81
Nie znoszę tego

10 lata 2 miesiąc temu #933538 przez betka81
Nooooòooooooooooo

10 lata 2 miesiąc temu #933547 przez Ada2424
Betka ja robiłam 3 bety z polecenia dziewczyn. Lepiej powtórzyć i zobaczyć czy ładnie przyrasta ;)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933550 przez betka81
Aduś tylko, że ja się muszę zwolnić z pracy, tak co dwa dni. I jeszcze musi się zwolnić mój mąż bo niczym innym nie dojadę jak tylko samochodem a jak on pojedzie to czeka mnie spacerek piechotą do pracy 8 km....

A z kalkulatora wychodzi mi 22 czerwca a ja rodziłam już dwa razy 3 tygodnie wcześniej więc ciekawe czy czerwiec czy jednak maj?
Nie za szybko na suwaczek?

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933552 przez moofka
betka ja robiłam betę 2 razy, w odstępie 4 dni bo tak mi wyszło ;) chciałam tylko wiedzieć czy przyrasta a do ginka poszłam dopiero w 8tc zobaczyć serducho. jak się nie będziesz denerwować i nie czujesz potrzeby sprawdzenia to nie musisz :)

dawaj dawaj suwaczek!

10 lata 2 miesiąc temu #933553 przez Ada2424
O kurcze to faktycznie to masz tak jak ja, do gina nawet nie mam się czym dostać sama, musi mąż kombinować żeby się urwać z pracy bo o wolnym może pomarzyć póki co.

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #933574 przez Chudzinka
Aleście naprodukowały, ło matko...
Martyna, to Ty może jeża sobie na suwaczek cyklu zapodaj, bo te Twoje króliki to jakieś niedżeczne są :blush: :woohoo: Super, że badanie wyszło w normie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pinezka - cieszę się, że wyniki dobre.
Bella - nie mów, że angina, tfu tfu, nie życzę. Zdrówka dla Ciebie. A Ty Ada się lepiej czujesz? Ale Antek przesłodko wygląda!
Ula - Szymek fajny dla chłopca.
Mama moof - to na zakupy, co? ;)
Monique - gratki dziewczynki.
Jula - dajecie radę, super!
Betka - jaki avatar! I się zmienia co chwilę. To chyba w ramach zarażania? ;) Betka cudna u Betki ;) Oficjalnie gratulejszyn!
Podziękowania: ulka1983, monique1983, betka81

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka