BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #933414 przez monique1983
Dzięki dziewczyny :)

Agni, Aggi - możliwe, że będzie, jeszcze nie podjęliśmy decyzji do końca, ale faworytami są na razie Pola i Liliana :)

Julka - trzymajcie się, na pewno z dnia na dzień będzie lepiej :)
Podziękowania: julka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933419 przez moofka
monique to gratuluję dziewczynki :cheer:

natkka to nakręcanie się :P

Ulka jak mam kupić coś wszystkim forumowym cioteczkom to coś taniego musi być bo nie starczy dla wszystkich tych milionów :P

zancik nooo piękne imię dała koleżanka! najpiękniejsze nawet :woohoo: jak się już rodzice zapoznają trochę z dzieckiem i ogarną to później jest lepiej z czasem ;)

julka kurka nie wiem ile się daje tej herbatki, ja Zośce nie dawałam tylko sama piłam. może pomasuj mu jelitka, popodginaj nóżki i może pójdzie kupa :huh: a położna do Was nie przychodzi?
Podziękowania: julka, monique1983

10 lata 2 miesiąc temu #933422 przez Ada2424
U mnie tez pogoda do bani :( pada od rana, nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty najchętniej to bym teraz już pojechała :P Mężu powiedział kierownikowi jaka jest sytuacja i dopiero teraz poszedł na ugode i pozwolił mu się łaskawie urwać jutro z pracy żeby mógł ze mną być na usg a i tak te godziny będzie musiał później odrobić po godzinach eh. Masakra i tak do grudnia będzie jak co roku z urlopem.

Pinezka super, że wszystko jest ok faktycznie spora już Twoja dzidzia jest :)

Ula dobrze pamięta mi udało się zajść po konsultacji z ginem, ogólnie mój gin to złoty facet :) potrafił poznać nawet że w tym cyklu co zaszłam udało się a byłam u niego z infekcją kilka dni po owulacji więc na usg nie miał szans jeszcze nic zobaczyć. Ula a Ty nie masz żadnego przeczucia co do płci? Ja mam silne że chłopak od samego początku i jestem niemal pewna w 100% że tak będzie, ale okaże się ;) u nas z imionami jest tak, że chcemy żeby nie było bardzo popularne i często spotykane, ale wybór ciężki to fakt :whistle:

Monique a nie mówiłam, że dziewuszka będzie od początku u Ciebie córcie obstawiałam :)

Aggi świetny Maksiu :)

[/url] [/url]
Podziękowania: monique1983

10 lata 2 miesiąc temu #933426 przez natkka
Nie nakrecam sie, bardziej sie martwie :( wiem ze ten miesiac juz przepadl i trzeba czekax na nastepny bo nie mam pojecia kiedy ta owolacje mialam :( ale testy wskazuja ze to juz po. Poza tym w poprzedniej ciazy nic takiego mi się nie dzialo.

10 lata 2 miesiąc temu #933427 przez aggi
Agni nawet nie wiesz jak bardzo...... masakra zanim coś zrobię to się budzi.. patrzę na zegarek i psikus moje 40min minęło :blink:

julka herbatki z kopru albo wody przegotowanej trochę, ile wypije z 20ml na pierwszy raz, bo on mały? i tak nieźle się trzymasz hehe :D uczcie się siebie, początki są trudne:*

zancik
spoko chyba każda młoda matka ma ten sam problem ;) na nic czasu, wiecznie niepoczesana 24h na dobę w piżamie albo dresie :P bez obiadu w zasyfionym domu hahahhahahaha nikt nie mówił że będzie łatwo

Ada a jakieś typy macie imienne? :) ja też nie chciałam popularnego, Maksiorów znam dwóch tylko :P

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933432 przez ulka1983
Julka witajcie z powrotem :) co do laktacji to musi się unormować i każda przez to przechodziła ale bedzie dobrze :) ale z tą kupką to masakra nie robił wcale od powrotu do domu ?bo dzisiaj już wtorek to sporo czasu :S ale żeby nie można było do pediatry sie dostać :woohoo: przecież 22 to dopiero za tydzień :blink: i jeszcze ta rana nie wyobrażam sobie nawet tego :ohmy: no nic trzymam kciuki żeby się wszystko jak najszybciej poukładało buziaczki dla was :kiss:

u nas Wojtek popularne imię ostatnio ale co ty nie zmieniaj bo ładne :) ale będzie jako Wojciech czy Wojtek ? i drugie imię macie czy zostajecie przy jednym ?

Zancik pewnie ze warto :) niby mało czasu przy jednym dziecku a ja już na trzecie sie dałam :laugh:

Moof na taniochę nie idziemy :P zatrzymaj sobie te miliony dla siebie ;)

Ada ja już się nie zastanawiam co ma być to będzie :) o której wizyta ?

10 lata 2 miesiąc temu #933439 przez zancik
super się was czyta dziewczyny :) Aż sam uśmiech na twarzy się pojawia :laugh: Ciesze się że do was trafiłam :lol: Z wami to zupełnie inne ma człowiek podejście :) Z moim emkiem nawet nie wchodzę już na temat dzidzi bo już kiedyś stwierdził,że zwariowałam bo nie mam innego tematu tylko dzidzia i dzidzia :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #933440 przez Ada2424
Aggi u nas z imionami jest temat drażliwy bo nie możemy dojść do porozumienia i póki nie poznamy płci to daliśmy sobie z tym spokój. Może jak poznamy to nas oświeci i jednogłośnie zdecydujemy jakie :whistle: nie mamy jakiś konkretnych ustalonych imion.

Ula wizyta na 15.30 ;) Mężu cieszy się jak dziecko że uda mu się być ze mną tak jak ostatnio :) ogólnie po genetycznym jak był ze mną to powiedział, że do końca ciąży chce być na każdym usg :)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #933446 przez aggi
julka trzeba wiele cierpliwości a jak jej brakuje to męża wspierającego obok .. kiedyś słyszałam że dziecko jak się rodzi to ma żołądek wielkości swojej pięści.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933448 przez ann-sunshine
Bry

po szczepieniu i ważeniu. Wsio ok, mała kruszynka moja ma 4570, czyli 25 centyl

idę czytać

10 lata 2 miesiąc temu #933454 przez zancik
ann super ze wszystko ok ;)
Podziękowania: ann-sunshine

10 lata 2 miesiąc temu #933455 przez ann-sunshine
Ada trzymam kciuki za jutrzejsze ładne foty buzi i dołu ;-)

Zancik pewnie że w kupie raźniej

Julka z każdym dniem będzie wam łatwiej, buziakuję

eeee tam Agni, Aggi i Zancik, przy drugim nabiera się wprawy. Ja tam obiad mam codziennie, baaa czasem dwudaniowy, a sami zostaliśmy z mężem, poczesana też jestem, gorzej u mnie z prysznicem, ale i pranie i prasowanie zrobione i codziennie podłogę zmiotę i graty pozbieram i na spacer wyjdę.

Monique gratuluję dziewczynki

Bella całuski dla Antka

Moof a my jeszcze jakieś papiery musimy donieść bo mój mężu tu umowa, tam zlecenie itd i grubą tekę muszą nam założyć i sprawdzić czy aby na pewno nie przekraczamy kwoty, jakby kurka jednostkowa robota za dwie stówy robiła dużą różnicę w skali roku, wrrrr

Pinezka ooooo jakie stópki

Martynka a w czym się jeża w domu trzyma? i czym karmi?

A Betki z betą jeszcze nie było?
Podziękowania: julka, monique1983

10 lata 2 miesiąc temu #933459 przez meli1990
monique1983 fajny pokoik. gratuluje dziewczynki

Martyna trzymam kciuki za wizyte

Pinezka fajne zdjęcie

a ja mam się zgłosić w czwartek albo jakiś poniedziałek do szpitala na usg by sprawdzić jeszcze te stópki
Podziękowania: monique1983

10 lata 2 miesiąc temu #933461 przez zancik
ann to super sobie radzisz :woohoo: a betka jeszcze się nie odzywała :(

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933464 przez mesy
Ulka no zarzekalam sie :P jak to sie mowi...nigdy nie mow nigdy haha

Aggi dowiadywalam sie o kupe patryka i ma dobra :P

9 wrzesnia wazyl 4470...a dzis 4630 :woohoo: jak tak dalej pojdzie to za rok bede mu kopowala ciuszki dla 4 latka haha

Agni ty se uwazaj co mówisz do Poli bo ona sobie to zapamieta i bedzie chciała ciebie opchnsc na targu jak bedziesz stara :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka