BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #933369 przez zancik
Asiaa nie którzy lekarzą tacy właśnie są zamiast nam pomóc zlecić jakieś badania to nic nie robią w tym kierunku :( Potrafią tylko mówić,że oni nie wiedzą czemu ciąży jeszcze nie ma itd.a to niby my mamy wiedzieć? :( Mam nadzieję,że lekarz do którego teraz jesteś umówiona podejdzie do tego prawidłowo :)
Kurcze chyba mnie łapie jakaś infekcja bo gardło mnie coś boli :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #933373 przez mesy
Aggi zarcik :P sama bym sie stresowala :P

10 lata 2 miesiąc temu #933374 przez moofka
dobryyy :) a jest dobry bo przyznali nam becikowe :woohoo:

martyna noo coś w tym jest, że wszystkie nasze forumowe dzieci są śliczne B) także laski co czekają niech śpią spokojnie bo każda się doczeka swojego słodziaka :cheer:

Pinezka czy to są stópki? tak mi się zdaje ;) kawał dziecia już nosisz :)

monique trzymam kciuki! i dawaj znać po usg :)

ej a Julka to się w ogóle odzywała od wyjścia ze szpitala? :huh:

10 lata 2 miesiąc temu #933387 przez monique1983
Anabelle - kurcze kuruj się tam, oby przeszło jak najszybciej. Fajnie wygląda w tej kominiarce :)

Jestem szczęśliwa bo na usg wszystko wyszło dobrze, wszystkie narządy prawidłowo się rozwijają, w badaniu ECHO z serduszkiem też wszystko w porządku. Moje maleństwo waży 315 g. Ślicznie nam dzisiaj machało :) Nawet Pani dr potwierdziła, że szalone, wariuje tam, co zresztą czuję od jakiegoś 1,5 tygodnia :) Co do płci to dziewczynka potwierdzona na 100 % :)

10 lata 2 miesiąc temu #933388 przez natkka
Antek jest sliczny oj będziesz miala zabawe jak dorosnie :)
Mam pytanie z serii glupich - bola mnie jajniki jestem juz po ovu i sutki. Do tej pory mi sie to nie zdarzalo, co to moze być? Bede wdzięczna za jakies wskazowki.

10 lata 2 miesiąc temu #933389 przez natkka
Monique super, gratulacje :)
Podziękowania: monique1983

10 lata 2 miesiąc temu #933390 przez ulka1983
hej :) nie wiem jak u was ale u mnie pogoda do d.... :unsure:

Moof śliczna ta twoja księżniczka :) to co kupisz nam za becikowe ;)

Martyna to wy słabo sie staracie a nie my słabo zarażamy :P ale może jak teraz ruszyło to hurtem pójdzie :laugh: a ładne dzieci na forum bo same ładne mamusie są :silly: dobry pomysł z ginem bo niektóre dziewczyny po konsultacjach ( o ile dobrze kojarzę to Ada i Betka na pewno ) w ciążę zachodziły trzymamy kciuki :)

Monia gratuluję dziewczynki super że już pewne :kiss: śliczne te mebelki też takie bym chciała :) mi od początku mówili że chłopiec a potem dziewczynka a teraz kolana wystawia zamiast sie pokazać i w sumie to wiem od początku że może być albo jedno albo drugie :P że też musiało to dziecko sie pośladkowo ułożyć :unsure:

Mesy fajnie że chcesz drugiego dzidziusia :) ale niedawno zarzekałaś się że nigdy w życiu i Patryk będzie jedynak :laugh: co ten mały szkrab z tobą zrobił :whistle:

Asiaa ja mam nadzieję że los przestanie sie w końcu ociągać :)

Chudzinka teraz to już musisz zaciążyć bo my chcemy twoich faworytów poznać ;)

Natka zdrobnienie ładne ale Gustaw to już takie poważne jak dla dziecka ;) różnie to u nas z objawami było ale może coś sie dzieje trzymam kciuki :)

Pinezka super że wszystko dobrze :) u mnie też z usg wychodzi większa dzidzia ale wiem kiedy były przytulanki i teraz powoli sie to wyrównuje :) fajne zdjęcie :laugh:

Betka to u mnie przytulanki były wieczorem ok 23 a potem rano przed 7 a owu czułam ok 9-10 rano jak bylam w pracy pamiętam to dobrze bo aż na dup... nie mogłam usiedzieć :laugh: a imię dla chłopca Szymon lub Kacper a na drugie Aleksander lub Wojtek wiem że popularne ale inaczej sie nie dało ;) a dla dziewczynki będzie gorzej :( tak mi Jaśminka utkwiła w głowie że szok :S chociaż wcześniej tego imienia nie słyszałam :whistle: ale może chociaż na Igę go namówię ;) w sumie jak by był chłopiec to już by problem był rozwiązany :silly: Basia tez mi sie podoba ;)

Aggi Maks tez już taki bystrzak :woohoo: eh jak te dzieci rosną :blink: a ślicznie wyglądać to dużo :laugh: poczekaj zobaczysz jaka kupka będzie następna :)

Bella zdrówka :kiss: kominiarka super ale Antek jeszcze fajniejszy i te oczy fiu fiu :laugh:

Zancik nie choruj tylko w ciążę zachodź ;)
Podziękowania: monique1983, betka81

10 lata 2 miesiąc temu #933394 przez zancik
ula postaram się ;) Brdzo ładne imiona dla chłopców :) Moja koleżanka swoją córkę nazwała Halszka :)
monia super,że wszystko ok i będzie dziewczynka ;)
natkka ja niestety nic nie pomogę :(

10 lata 2 miesiąc temu #933396 przez Agnilla
Huhu Halszka, jakie ładne imię ;)
Moni gratulacje, bedzie druga forumowa Petunia? :)
Ej wlasnie przegapilam moja rocznicę zafasolkowania 6.10 :) potem 7go miałam owulację a teraz fasola moja śpi, już 40 min jest szal :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #933397 przez Agnilla
A tak w ogole co do nadpisywania postów, to chyba ja Wam pecha przynosze, bo lipcowki tez muszą nadpisywac :ohmy:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933400 przez Agnilla
O matko i corko... Trzy
Ona ma chyba zegarek w tylku zainstalowany, 40 min i wielkie oczy, zagroziłam jej, ze sprzedam ją na targu to jak na złość leje, a dzis wlasnie dzien targowy ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933401 przez Agnilla
Pipa dupa... Teraz na pewno widać :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933402 przez aggi
Bella Antek cudny :)

Asiaa on się zastanawia co spsocić :P

moni gratuluję 100% córci :D pomysły na imię są? :)

natkka niejedna Ci powie że to może być wszystko :) na okres, na ciążę.. na wszystko :)

ulka no nie dość że łobuz to jeszcze cwaniak śliczny jest i jak tu nie kochać? :evil:

Agni Maks ma w dupie zegarek bo drzemki w dzień ma właśnie równo 40minutowe

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933403 przez Agnilla
Cicho dalam smoka i zamula, szkoda ze ja się położyć nie mogę małe niech śpi a ja bede smoka pilnować... Swoja droga w nocy śpi bez, sama wypluwa a w dzien ciągnie tak mocno cala drzemke
Aggi nie wkurwia Cie to? Nic w domu zrobic nie mogę, nic zaplanować bo uj wie ile ona pospi wiec zawsze uciekam na spacer, obiad zrobic bym kiedyś chciała ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933412 przez zancik
julka suer,że już jesteście w domku :) Tak czytam wasze wpisy kobietki i trochę mnie to przeraża że nie macie na nic czasu i nic zrobić nie możecie,ale cóż coś za coś ;) Ale na pewno warto czekać na taką chwile i mieć przy sobie swoje serduszko :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka