- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
moof OK a jakie kupujesz? w sensie firma czy coś sto lat tysiąc miesięcy dla Zośki Duża panna z niej
młody się wycwanił i jak widzi że przekręcam kapsułkę to zaciska dziąsła A jak już mu wcisnę to otwiera buzię i bokiem mu wylatuje cwaniak mały....
w ogóle emek mój wczoraj zagadywał o dzieciu drugim coby w listopadzie zaskoczyć i znów na sierpień termin i o wózkach gadał wypasionych co to dwójkę można wozić jeden w gondoli drugi w spacerówce. No bez jaj niech mi tylko gumy poprzebija powaliło go seryjnie......
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
no kurde ja sama nie wiem co do tych szczepien.... bo chcialam na rota , ale niech organizm sam soe broni , a nie jakies szczepienia...te pneumo do mnie mówią , ale zaś sie boję , ze mi go porozklada i mam cwieka :/ a szczepienia mamy 30 pazdziernika....
a sa ponoc jakies waciki co przed wkluciem skorke sie przeciera i one lekko ponoc znieczulaja to miejsce...slyszalyscie i czymś takim ??
Aggi o mamo...juz drugie ? Nie zle ja drugie chce , ale gdzies w 2016 sie starac se ciaze musze odbic noo wrocic do zywych troche
ja nie wiem jak to u nas bedzie bo ja gumek nie moge bo mnie po nich zaraz piecze i swedzi :/ makabra
Patrzcie jak Patryk trzyma juz glowke trzeba mu od tylu jeszcze ja asekurowac , ale kuzwa do odbicie juz nie ma , ze glowke przy klatce piersiowej przytrzyma...buntuje sie jak cholera :/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Patryk z miną 'że niby taki mały jestem?!'
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Zoi suwak chyba ci się spsuł bo Ania na nim ma już 20 dni
Mesy poszalałaś ale trzeba chwytać okazję a nie potem przepłacać u mnie to samo po gumkach i też nie wiem co dalej bo produkcję dzieci kończymy mam pewien pomysł
Ale mina u Patryka widać ze chce być samodzielny
Aggi widzisz juz lepiej się czujesz to znaczy ze dobrą decyzję podjęłaś będzie tylko lepiej a Maks uroczy
Póki co dla chłopca wybierzemy z czterech dwa ( my z mężem mamy po jednym dlatego dzieciom daję po dwa imiona bo zawsze czułam się pokrzywdzona w tej sprawie bo mama z czworki rodzeństwa dała mi tylko jedno i jeszcze mi się kiedyś nie podobało no teraz już mi się podoba ) Aleksander, Kacper, Szymon i Wojciech wiem ze bardzo popularne ale reszte mi rodzinka wywaliła a podobał mi się bardzo Kajetan i Marcel a dla dziewczynki jak na razie jest walka na noże mi spodobało się ostatnio imię Jaśmina zresztą dziewczynką też ale mąż się absolutnie nie zgadza i jeszcze Iga ale on też nie chce juz taki z niego tradycjonalista ale ci się mąż rozbrykał pomaga ci dużo przy Maksie?
Betka jak ja się cieszę teraz mąż bedzie siwiał tak jak mój i myślał co zrobił
Gwiazdka mój mąż pod tym względem nie lepszy tez nie wie co jest co a zaraz trzecie dziecko bedzie miał msm nadzieję ze wyjdziecie i już tam nie wrócicie
Zancik super ze jest suwaczek a możesz nam pokazać wykresik ?
Moof ślepy to juz wczoraj te kreski widział bez okularów już 10 gratulacje
Zatrzymajcie te swoje dzieci niech nie rosna tak szybko bo będę musiała zaraz rodzić
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ann u nas dzisiaj pierogi ruskie to się nie łapią w kryteria
zancik weź nie przypominaj bo zejdę na zawał
aggi my wit d mamy z bioaronu a dha omegamed ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie co do wit D to pediatra podała nam jaka jest zalecana dawka i my sprawdziliśmy ile jednostek jest w mleku (było podane na 100ml) i ile ml dziennie Zośka wypija i policzyliśmy ile trzeba jej jeszcze podać w kapsułkach.
mesy jest krem i plastry znieczulające emla. my nie używaliśmy więc nie wiem jak to się sprawdza. niezły siłacz już z Patryka
u nas gumki w użyciu plan na drugie dziecko jest przyszłościowy ale wczoraj się dowiedziałam że moja sis cioteczna jest w ciąży i przeszła mi myśl, że chciałabym jednak wcześniej no ale się opamiętałam po chwili
Ulka ciekawe co chłop na taki plan mój by pewnie zszedł na zawał
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
buhehehe jiz widze T jak cisnie po gumki bossshe prawie 3 lata bez... to bedzie jak pierwszy raz
Ulka nie umie twojego spojlera otworzyc
Moof moze zycie was samo zweryfikuje i wpadka bedzie
Gwiazdka super
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moof czyli musiałabym jeszcze do pediatry po ustalenie dawki wit D?
mesy Ty ile dajesz tej D? hahahahhaha też to sobie myślałam że jak pierwszy raz i dokładnie jak pierwszy był
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Gwiazdko to teraz do domku, bardzo się ciesze. Trzymam kciuki ża to żebyśz omijala szpitale wielkim łukiem :-*
Moof o kurde dziecko Ci rośnie.:-D. Dobrze ze się nie starzejesz
Ehhh a ze mnie leci ale tak skąpo wiec się ciesze ze była przerwa w tym kapaniu co mogłam bliznę testować bo bym leżała i wyła do księżyca chyba.... A i ja gum nie lubię ble.... Wiec u nas testowanie odbyło się spontanicznie. a później ja biorę tabsy mini.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Betka 3 mam kciuki za bete na pewno potwierdzi ciąże mówiłam Ci, że czuje że ten miesiąc będzie Twój trzymaj kciuki za środe trzymaj, strasznie już bym chciała płeć poznać po tym drugim teście nie ma wątpliwości kochana, ja miałam takie same krechy na tym strumieniowym
Mesy ekstra promocja jak za darmo, super mój tylko zadzwonił spytać jaki rozmiar ma wziąć Patryk jaka fajna minka
Aggi słuszna decyzja a głupie gadanie olej… pięknie wyglądacie, a jak się wózek sprawuje?
Majka tablica ekstra.
Mof kiedy to zleciało toż to rok zaraz będzie
Ula u nas z imionami jest to samo, co mi się podoba to Mężowi nie i na odwrót szczególnie dla dziewczynki nic nam się obojgu nie widzi, ale daliśmy sobie spokój póki płci nie poznamy wtedy będziemy myśleć może nas oświeci
Gwiazdka superowo
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
majka nooo ze mnie matka-nastolatka
gwiazdka do domu i już tam siedźcie znaczy wychodźcie ale na spacerki
Ada no następna mnie straszy rokiem Zośki
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa