BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #932970 przez zancik
moffka ale ten czas zapierdziela co ;) jeszcze dwa miesiace i bedzie miała Zosia już roczek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #932972 przez aggi
mesy wiesz co ja odpuściłam pneumo i rota i te wszystkie dziwne szczepionki. Póki co same te na nfz.

moof OK a jakie kupujesz? w sensie firma czy coś ;) sto lat tysiąc miesięcy dla Zośki :D Duża panna z niej :D

młody się wycwanił i jak widzi że przekręcam kapsułkę to zaciska dziąsła :P A jak już mu wcisnę to otwiera buzię i bokiem mu wylatuje :pinch: cwaniak mały....

w ogóle emek mój wczoraj zagadywał o dzieciu drugim coby w listopadzie zaskoczyć i znów na sierpień termin :blink: i o wózkach gadał wypasionych co to dwójkę można wozić jeden w gondoli drugi w spacerówce. No bez jaj niech mi tylko gumy poprzebija :P powaliło go seryjnie...... :blink:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #932974 przez mesy
Aggi Patryk cwaniak niby przyjmuje witamine , a potem ukratkiem boczkiem ja wypuszcza haha juz wacik przygotowany mam za nim podam mu wit :P
no kurde ja sama nie wiem co do tych szczepien.... bo chcialam na rota , ale niech organizm sam soe broni , a nie jakies szczepienia...te pneumo do mnie mówią , ale zaś sie boję , ze mi go porozklada i mam cwieka :/ a szczepienia mamy 30 pazdziernika....
a sa ponoc jakies waciki co przed wkluciem skorke sie przeciera i one lekko ponoc znieczulaja to miejsce...slyszalyscie i czymś takim ??

Aggi o mamo...juz drugie ? Nie zle :P ja drugie chce , ale gdzies w 2016 sie starac :P se ciaze musze odbic noo :P wrocic do zywych troche :P
ja nie wiem jak to u nas bedzie bo ja gumek nie moge :blink: bo mnie po nich zaraz piecze i swedzi :/ makabra :blush:

Patrzcie jak Patryk trzyma juz glowke :woohoo: trzeba mu od tylu jeszcze ja asekurowac , ale kuzwa do odbicie juz nie ma , ze glowke przy klatce piersiowej przytrzyma...buntuje sie jak cholera :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 miesiąc temu #932976 przez zancik
mesy ale jest słodziutki a jaką ma fajną minke ;)
Podziękowania: mesy

10 lata 2 miesiąc temu #932980 przez aggi
mesy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Patryk z miną 'że niby taki mały jestem?!'

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #932981 przez ulka1983
Hej :) moje dziecko zaczyna dzień o 22 30 :ohmy: powiedzialam już męzowi że po południowej zmianie będzie się z dziecem bawił a ja będę spać :P

Zoi suwak chyba ci się spsuł bo Ania na nim ma już 20 dni :woohoo:

Mesy poszalałaś :laugh: ale trzeba chwytać okazję a nie potem przepłacać :) u mnie to samo po gumkach i też nie wiem co dalej bo produkcję dzieci kończymy B) mam pewien pomysł

Ale mina u Patryka :laugh: widać ze chce być samodzielny :woohoo:
Aggi widzisz juz lepiej się czujesz to znaczy ze dobrą decyzję podjęłaś :) będzie tylko lepiej a Maks uroczy :)
Póki co dla chłopca wybierzemy z czterech dwa ( my z mężem mamy po jednym dlatego dzieciom daję po dwa imiona bo zawsze czułam się pokrzywdzona w tej sprawie bo mama z czworki rodzeństwa dała mi tylko jedno i jeszcze mi się kiedyś nie podobało no teraz już mi się podoba :P ) Aleksander, Kacper, Szymon i Wojciech wiem ze bardzo popularne ale reszte mi rodzinka wywaliła a podobał mi się bardzo Kajetan i Marcel :angry: a dla dziewczynki jak na razie jest walka na noże :laugh: mi spodobało się ostatnio imię Jaśmina zresztą dziewczynką też ale mąż się absolutnie nie zgadza :P i jeszcze Iga ale on też nie chce juz taki z niego tradycjonalista :S ale ci się mąż rozbrykał :whistle: pomaga ci dużo przy Maksie?

Betka :kiss: :kiss: :woohoo: jak ja się cieszę :laugh: teraz mąż bedzie siwiał tak jak mój i myślał co zrobił :laugh: :laugh:

Gwiazdka mój mąż pod tym względem nie lepszy tez nie wie co jest co a zaraz trzecie dziecko bedzie miał :laugh: msm nadzieję ze wyjdziecie i już tam nie wrócicie :kiss:

Zancik super ze jest suwaczek :) a możesz nam pokazać wykresik ?

Moof ślepy to juz wczoraj te kreski widział bez okularów :P już 10 gratulacje :kiss:

Zatrzymajcie te swoje dzieci niech nie rosna tak szybko bo będę musiała zaraz rodzić :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #932982 przez moofka
mesy nooo stawiam stawiam
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ann u nas dzisiaj pierogi ruskie to się nie łapią w kryteria ;)

zancik weź nie przypominaj bo zejdę na zawał :blink:

aggi my wit d mamy z bioaronu a dha omegamed ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie :) co do wit D to pediatra podała nam jaka jest zalecana dawka i my sprawdziliśmy ile jednostek jest w mleku (było podane na 100ml) i ile ml dziennie Zośka wypija i policzyliśmy ile trzeba jej jeszcze podać w kapsułkach.

mesy jest krem i plastry znieczulające emla. my nie używaliśmy więc nie wiem jak to się sprawdza. niezły siłacz już z Patryka B)

u nas gumki w użyciu ;) plan na drugie dziecko jest przyszłościowy ale wczoraj się dowiedziałam że moja sis cioteczna jest w ciąży i przeszła mi myśl, że chciałabym jednak wcześniej :whistle: no ale się opamiętałam po chwili ;)

Ulka ciekawe co chłop na taki plan B) mój by pewnie zszedł na zawał :silly:

10 lata 2 miesiąc temu #932995 przez gwiazdka2014
Idziemy do domu ;-)
Betka??

10 lata 2 miesiąc temu #932997 przez mesy
Aggi dzieki zapisalam jiz sobie :P
buhehehe jiz widze T jak cisnie po gumki :P bossshe prawie 3 lata bez... to bedzie jak pierwszy raz :woohoo:

Ulka nie umie twojego spojlera otworzyc :evil:

Moof moze zycie was samo zweryfikuje i wpadka bedzie :P

Gwiazdka super ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933007 przez aggi
ulka ładne imiona mój mąż to Sz :D a przy Maksie duużo pomaga to jego synuś. Kąpie, przewija, bawi. Zawsze po pracy pierwsze co to do dziecka. a niedziele są jego wstaje w nocy, siedzi z małym do południa a ja mogę się wyspać ufffffff

moof
czyli musiałabym jeszcze do pediatry po ustalenie dawki wit D?

mesy Ty ile dajesz tej D? hahahahhaha też to sobie myślałam że jak pierwszy raz :P i dokładnie jak pierwszy był
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:P no ale teraz już spoko, najgorzej za pierwszym razem

10 lata 2 miesiąc temu #933008 przez majka1987gnoWlkp
Betka noo gratuluję :-*
Gwiazdko to teraz do domku, bardzo się ciesze. Trzymam kciuki ża to żebyśz omijala szpitale wielkim łukiem :-*
Moof o kurde dziecko Ci rośnie.:-D. Dobrze ze się nie starzejesz ;-)

Ehhh a ze mnie leci ale tak skąpo wiec się ciesze ze była przerwa w tym kapaniu co mogłam bliznę testować bo bym leżała i wyła do księżyca chyba.... A i ja gum nie lubię ble.... Wiec u nas testowanie odbyło się spontanicznie. ;-) a później ja biorę tabsy mini.

[/url [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #933009 przez aggi
gwiazdka super że do domu:*

10 lata 2 miesiąc temu #933025 przez Ada2424
Witajcie :) ile postów od wczoraj ;) ja już po wizycie w laboratorium, do 16 powinny być wyniki w necie oby były ok. Najlepsze było to jak wyszłam z laboratorium i zaczęłam szukać w torebce okularów przeciwsłonecznych, myśle sobie musiałam w labo zostawić więc wracam się pytam czy gdzieś nie leżą a babka do mnie że mam je na głowie hehe całą droge szłam i się śmiałam z tego, normalnie dziury mam w głowie :P

Betka 3 mam kciuki za bete na pewno potwierdzi ciąże mówiłam Ci, że czuje że ten miesiąc będzie Twój ;) trzymaj kciuki za środe trzymaj, strasznie już bym chciała płeć poznać :) po tym drugim teście nie ma wątpliwości kochana, ja miałam takie same krechy na tym strumieniowym ;)

Mesy ekstra promocja jak za darmo, super :) mój tylko zadzwonił spytać jaki rozmiar ma wziąć ;) Patryk jaka fajna minka :)

Aggi słuszna decyzja :) a głupie gadanie olej… pięknie wyglądacie, a jak się wózek sprawuje?

Majka tablica ekstra.

Mof kiedy to zleciało toż to rok zaraz będzie :woohoo:

Ula u nas z imionami jest to samo, co mi się podoba to Mężowi nie i na odwrót szczególnie dla dziewczynki nic nam się obojgu nie widzi, ale daliśmy sobie spokój póki płci nie poznamy wtedy będziemy myśleć może nas oświeci :P

Gwiazdka superowo :)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #933028 przez moofka
aggi do szóstego miesiące 400 IU, między 6 a 12 miesiącem 600 IU. Zośka wypija w mleku 200 jednostek i dostaje 400 z kapsułki.

majka nooo ze mnie matka-nastolatka :woohoo:

gwiazdka do domu i już tam siedźcie :kiss: znaczy wychodźcie ale na spacerki ;)

Ada no następna mnie straszy rokiem Zośki :P

10 lata 2 miesiąc temu #933032 przez mesy
Aggi ja daje jedna kapsulke dziennie... tak jak mi lekarka i polozna mowily....

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka