BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #932829 przez Asiaa
Moofka nadzieja z tylu głowy zawsze gdzieś jest ;)

Majka trzymaj się. Ten pomysł z tablica wydaje się być trafiony ;) oby tak było :)

Betka dzięki Ci bardzo :) ja tam widzę cień! :)) oby robił się coraz mocniejszy i by za jakiś czas kopał mamusie :))

Joanna witaj :) piękne masz imię :silly: ;)

Julka a im więcej czasu minie od porodu tym bardziej ten ból pójdzie w niepamięć. Wynik niezły ;) super ze idziecie do domu :) Wojtek uroczy, nic tylko go wycałowac :)

Asia K dużo sił życzę

Gwiazdka trzymamy kciuki za Antka i obyscie wyszli we wtorek

U mnie ładna pogoda ale póki co w domu siedzę :S wczoraj byliśmy na urodzinach i dziś mój małż jest nie w formie :pinch: ale nie odpuszcze i spacer będzie musiał być :whistle:
Podziękowania: Asia K, betka81

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #932832 przez ulka1983
Betka przecież bez okularów ja tą krechę widzę :laugh: gratulacje kochana doczekałaś się :kiss: ale wiedziałam że coś z tego będzie bo twój wykresik ładnie do góry szedł tak jak mój w trafionym cyklu :) ja bety nie robiłam bo też do pracy i nie było jak ale machnęłam jeszcze chyba 2 teściki bo miałam zapas i kreseczka była coraz ciemniejsza :) ale sie cieszę suuuuuuuper ciekawa która teraz 2 kreseczki wstawi Asiaa czy Chudzinka bo parami idzie a miejscówek tyle ze szok :laugh:

Gwiazdka przytulam :kiss: życie was nie oszczędza :( mam nadzieję ze szybko wyjdziecie :) co do jedzenia to nic smażonego i wzdymającego na pewno ale to zależy od Antka coś sie dzieje jakieś bóle brzuszka ma od twojego pokarmu ?

Joasia witaj :) czasami natura płata nam figle ale uda się na pewno masz jakiegoś konkretnego ginekologa ?

Majka tak bardzo dobry pomysł z buźkami u mnie skutkowało i Natalka starała się aby wszystkie buźki były uśmiechnięte :) tylko nagrody skromne a nie jakieś wypasione bo potem sama się nagród będzie domagała coraz droższych ;) u nas w przedszkolu też jest taka grupa co rodzice nie płacą ani złotówki i to przez wszystkie lata :blink:

Ann twarda sztuka z ciebie jak tyle wytrzymałaś :laugh: wszystkiego dobrego :kiss: my mamy 11 lat po ślubie i 13 od początku to już staruchy z nas :P

Mesy też 13 no nieźle :) haha jednak nie warto wychodzić z domu na zakupy ;)

Julka no proszę jak szybko zmieniłaś zdanie a my myślałyśmy że dłużej to potrwa :laugh: fajnie ze już w domku :) Wojtek przesłodki :kiss:

Ferr tak z ciekawości jak można przypalić makaron :whistle: coś o szpiegowaniu mi sie kiedyś obiło na miesiecznym wątku ale nie wiedziałam o co chodzi :blink:

Asia k buziaki i dużo siły życzę :)

Zancik ty nie przeczuwaj tylko grzecznie czekaj ;) prezent dla cioci Uli na imieniny w sam raz ;) dzieki za serniczek :)

Natkka mi jak najbardziej lazania pasi :silly:

Asiaa mój mąż w pracy ale jak by nie szedł to by też dzisiaj nie był w formie bo imieniny jego mamusi obchodziliśmy :laugh:

a tak w ogóle to co to był wczoraj za mecz :blink: Polska wygrała z mistrzem świata :woohoo: to chyba jakaś pomyłka :laugh:

sasasa fajnie widzieć kolejny teścik ciążowy :silly: czekamy na następne :)
Podziękowania: Asia K, betka81

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #932835 przez betka81
moof no ja widzę coś na teście i jest ciut widoczniejsza krecha bo aparat w telefonie jakoś ostrości nie mógł złapać. Postaram się jutro zrobić betę.

Na razie nie gratulować bo pewności nie mam jeszcze.

Ada :) A z odruchem wymiotnym to ja tylko w I trymestrze a w II non stop zgaga i odbijało mi się jak tirówce. Więc nie wiem co lepsze?

natkka może być lazania nawet wolę to niż słodkie.. I fakt został Ci tydzień do testowania.

Chudzinka no właściwie to wiem kiedy bo test w 11 dc był pozytywny i tego dnia wieczorem ból owulacyjny. Progesteron brałam 3 dni później, dzień po skoku temperatury. Jedynie nie wiem kiedy było ewentualnie zapłodnienie i zagnieżdżenie.
A w 11 dc byłam u lekarza i pęcherzyk 19 mm czyli taki do pęknięcia był i raczej pękł tego dnia.
Suwaczek usunięty:-)

Gwiazdka bidulko trzymaj się i ucałuj Antka od ciotek. Obyście szybka wyszli.

Feri bardzo bym chciała aby to był mój czas.
Jak prażynki nie szkodzą to super. A może Kubalek nie toleruje laktozy?

Ula no ja mam prywatną przychodnię 200 m i może spróbuję się jutro zwolnić, zobaczymy. Dzięki bardzo.
Jeżeli się u mnie udało to czekam na koleżankę do pary..Asiaa Chudzinka Gosia Zancik natkka która się pisze na czerwiec?

10 lata 2 miesiąc temu #932837 przez ann-sunshine
Zaczne od Ady bo ciągle zapominam. Mozw masz tak jak ja czyli katar wzmaga mdłości?

Betka test + piekace piersi = ciąża :-)

Gwiazdka :-( ja unikam nabialu bo chyba mamy lekka skaze bialkowa bo co podjem mleka to potwn krostki i zielona kupa

A jednak spacer nam sie udal.

Natkka fawaj lasanie bo przed obiadem glodna jestem

10 lata 2 miesiąc temu #932839 przez zancik
ula chciała bym jakąś tam maleńką nadzieje mam ;)

10 lata 2 miesiąc temu #932840 przez Ada2424
Betka zgage też często mam ale ona w porównaniu do tych mdłości i odruchów wymiotnych to nic.

Ann możliwe bo nos mam zatkany, nie wiem ale znów do kitu się czuje od wczoraj :(

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #932843 przez natkka
czerwiec byłby super - sama jestem z czerwca, ale wydaje mi się to nie możliwe. W ogóle gubię się w tym wszystkim i im więcej zmiennych sprawdzam żeby ustalić kiedy mam dni płodne to tym bardziej stwierdzam, że coś ze mną jest nie tak. Testy owulacyjne wychodzą mi negatywne, temperaturę miałam ok. 36,6 a dzisiaj 36,94 czyli jak wyczytałam owulację powinnam mieć wczoraj, ale testy pokazywały że nic z tego :( o co w tym wszystkim chodzi?

10 lata 2 miesiąc temu #932844 przez Ada2424
Troche mi się już humor poprawił :) Mężu wrócił z zakupów i kupił w lidlu sweterek i dresik dla maluszka :)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #932847 przez ulka1983
Natka czym wiecej obserwacji czasami tym gorzej u mnie też tak było ale poczatki są trudne a potem to jakoś leci :) wiec sie nie poddawaj tylko mierz ladnie tempkę i testuj :) no i oczywiście działajcie bo bez tego ani rusz :laugh:

Ada życzę lepszego samopoczucia :) pokaż co mężuś sprawił :whistle:

10 lata 2 miesiąc temu #932848 przez ulka1983
iiiii ..........

10 lata 2 miesiąc temu #932849 przez ulka1983
ooooooooooooo.............

10 lata 2 miesiąc temu #932851 przez ulka1983
yyyyy....

10 lata 2 miesiąc temu #932855 przez majka1987gnoWlkp
Ulu nagroda w postaci kinie jaja będzie póki co.. Sądzę że starczy.

Tak wygląda dziś o 15:55. Proszę się nie śmiać. Nie mam wiele talentu do rysowania. ;-)

[/url [/url]

Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #932857 przez Pinezka
Majka - super tabela :)

Betka - ja widze dwie kreski :woohoo: trzymam kciuki i czekamy na kolejny test za kilka dni albo na bete :woohoo:

Gwiazdka :kiss:

Ja mam jutro rano polowkowe i zaczynam sie nakrecac, bo malucha jakos tak mniej czuje ostatnio :dry: Ale moze to jeszcze normalne, do tego to lozysko na przedniej scianie...

10 lata 2 miesiąc temu #932866 przez monique1983
Asia K - polecam się na przyszłość ;)

Ann - no leci ten czas, u nas już 12 lat razem :whistle:

Julka - super, że już w domu jesteście :)

Gwiazdka - kurcze przykro mi, że znowu w szpitalu jesteście, mam nadzieję, że to nic takiego i szybko wyjdziecie.

Betka- no ja również widzę 2 kreski, super, to teraz czekamy na betę dla pewności :cheer:

natkka - mnie lasagne też pasi ;)

Pinezka - ja też już czekam na to połówkowe we wtorek, nie martw się na zapas, chyba to normalne, że czasami bardziej bryka, czasami mniej :)

Dziewczyny idę jutro zrobić glukozę, trzymajcie kciuki żeby się przyjęła :sick:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka