- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mleko zamawiam z apteki internetowej bo wyhaczyłam na ceneo że nasze mają tam najtaniej
Ann sama sobie tak obmyśliła łapiąc zapalenie krtani
wiecie co jutro u nas będzie się działo?! demontaż łazienki kolejny remontowy krok w przód
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
U mnie znów pochmurno dopadł mnie katar kicham i smarcze co chwile
Dziękuje za pochwały brzuszka
Aggi co do imion to ciężka sprawa u nas, dla chłopców kilka nam się podoba ale dla dziewczynki nie mamy wcale typów nic nam się nie widzi może jak poznamy płeć to nas oświeci
Betka ja też czuje, że to będzie Twój trafiony cykl
Natka testuj do końca cyklu i zobaczymy.
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Ada - zdrówka, ja na szczęście już dochodzę do siebie, choć sponiewierało mnie choróbsko...
Goś - oby do przodu, mów na prawo i lewo, do wszystkich znajomych, że szukasz pracy w zawodzie, zawsze ktoś jakieś info ma, wiadomość pójdzie w przestrzeń i wróci z odpowiedzią. Wierzę, że w końcu znajdziesz coś dla siebie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiaa - też mam nadzieję, że się Pani doktor za Ciebie weźmie konkretnie
Ann - może drzemka na ból głowy? Albo dodatkowy spacer, jeśli macie pogodę? U nas przepiękna jesień od kilku dni, jak marzenie....
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Moof oj tam ...ja ja przekonam do schabowego haha
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Meli, fajnie, że się udało tak ładnie złapać na 3d Ciekawe, czy podobieństwo będzie zachowane?
Na więcej nie mam czasu... nawet wszystkiego nie doczytałam
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Jula synuś meega. A ból- zapomnisz, z reszta kolejny poród jest szybszy.
Co do Mops. Ja składała 2 wnioski na rodzinne we wrześniu. Na wrzesień i październik z pit z 2012 i na dalsze miesiące z pit z 2013. I dlatego pisałam ze 2013 bo u nas w październiku juz na kolejny okres się składa
A teraz się skarże.. Nie daje rady z Tosia.... Wstąpił w nią diabeł..... Normalnie kara za karą i nic nie skutkuje.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Majka bunt dwulatki plus zazdrosc o Misie. Szczerze wspolczuje. Jakos musicie sobie to przetrawiv i wypracowac plan. Ja dziekuje w tej chwili opatrznosci za zlobek bo te 7 godzin bez Marty to zbawienie. Inaczej juz dawno sily by mnie opuscily. Takze podziwiam i wspolczuje
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Betka, mówiłam że jak nie ja to Ty, a ja nie więc... trzymam kciuki
majka zbuntowało Ci się dziecko? a może ona chce zwrócić na siebie uwagę bo jest zazdrosna o Misię? jeżeli tak to więcej uzyszkasz jak jej dasz trochę czasu swojego niż jak będzie miała kary, poobserwuj i pomyśl kiedy najbardziej ten diabeł a niej wychodzi
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Chudzinka niezłą inseminację miałaś, norma można zapomnieć o pacjencie? Można. Ale z drugiej strony jak tyle leżałaś to któryś żołnierzyk musi dotrzeć! Trzymam kciuki mocno zaciśnięte.
Dziewczyny wiem, że wykres ładny ale luteina działa endogennie. Ale tempka do 37 skoczyła po odstawieniu?
Dziękuję Wam wszystkim za kciuki...
Gosia 1,5 etatu kurcze dużo pracy i w pizzeri chyba łatwo nie jest. Dobrze, że z mężem robicie małe kroczki do przodu.
aggi niedługo nauczysz się wykorzystywać nawet najkrótsze chwile na takie przyjemności i wiele razy mały Wam przerwie....
Asiaa mam nadzieję, że w końcu trafisz na lekarza, który poważnie podejdzie do tematu i zacznie szukać przyczyny problemu i sprawi ten wymarzony cud. Bardzo Ci kochana kibicuję!
moof każdy sposób na nietoperę dobry hehe
zancik a ile jeszcze do terminu @?
Adaoby Ci przeszło szybko
martyna no ja się nie nakręcam. Ale na tym wątku fasolki przychodzą parami.... dzisiaj 3 dzień po odstawieniu luteiny więc zobaczymy co będzie dalej.
majka na moją Igę nic nie działa, na wszystko jest nieeeee i nieeeee.....nawet jak dostanie klapsa to tylko ała pupa ała i dalej robi swoje. Więc wiem co to jest. I też już nie wiem jak sobie z nią radzić?
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Aż czasem mnie dołek nachodzi bo nie poświęcam tyle czasu Misi co Tosi jak była mała.... Nie mam jak jej w oczka popatrzeć jak karmie bo oczy na Tosie cały czas.... Juz mam dość jestem zmęczona..... I bezsilna...
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Chudzinka jaka tam reklama
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia zyczę zmiany pracy ale każde doświadczenie się przyda w życiu
Aggi dzisiaj się poświęciłam i listę imion rozszerzyłam jak powie że nie ładne to do mordu dojdzie
Meli moja Natalka ma 6 lat a też ciągle pyta czy już rodzę albo kiedy i kiedy
Mesy mleko z internetu no popatrz do czego to doszło jak ma apetyt to co dziecko będziesz głodzić
Majka to jest bunt dwulatka raczej kary nie pomogą w każdej sytuacji tylko przytulanie i tłumaczenie no i pamiętaj że ma od niedawna siotrzyczkę a to jeszcze pogarsza sytuację bo niedawno mamusia była tylko dla niej życzę duzo cierpliwości spokojnie teraz masz 2 córy a ty jedna przecież się nie rozdwoisz ale niedługo nauczycie się być razem
Betka moja Natalka też tak szalała ale klaps był najgorszym rozwiązaniem i było jeszcze gorzej potem dobrocią i odwracaniem uwagi udawało mi się sytuację opanować nie wiem czy cię pocieszę przeszło jej po 4 roku
Bóle dzisiaj w miarę naczytałam się ze to wszystko to właśnie dolegliwości ciązowe i tak powinno być czyli jestem pierwszy raz w ciązy a przedtem to jakoś fuksem mnie ominęło
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa