BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #932328 przez betka81
Ula test negatywny :( no chyba, że się jeszcze zdarzy cud :blush:
mogę mieć słabe stężenie hcg bo przy Idze test w 10 dniu po implantacji pokazał bladą kreskę i jak poszłam do lekarza to pęcherzyk miał rozmiar o tydzień młodszy.
Ale nie mam złudzeń...
Podobno luteina i dupek różnią się....czekam, wyjścia nie mam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #932331 przez Ada2424
Betka ja też podobny wykres miałam w trafionym cyklu :) i też wstawiłam tu pokazać Uli także ten B) a co do luteiny to ja kiedyś brałam przez kilka miesięcy na uregulowanie fazy lutealnej i też czekałam sporo na okres, najczęściej ponad tydzień a zdarzało się nawet że ponad 2 tygodnie :whistle:

Ula kurcze te Twoje bóle może z lekarzem je skonsultuj :whistle:

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #932332 przez betka81
Ada no to ładnie sobie cykle przeciągnę, że będę miała dłuższe cykle i to o 2 tygodnie? Ale jazda....

10 lata 2 miesiąc temu #932335 przez Asiaa
Pinezka ładny zgrabny brzuszek masz :)

Anabelle willa coraz pokaźniejsza :)

Natkka cierpliwości. Jak cały czas byłabyś w domu to myśli o dziecku pewnie nie dały by Ci spokoju, a to też nie pomaga ;)

Ula może śmignij do lekarza?

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #932337 przez Chudzinka
Halo, halo, Julka i Wojtuś - buziaki dla Was! :kiss:
Ula - cieszę się, że już się lepiej czujesz, zajepiękne masz foty :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pięknie brzuszki tu rosną!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi - nosek do góry, nie przejmuj się nic opiniami innych, przytul małego i jak poczujesz tę więź między Wami, będziesz wiedziała, że Ty jesteś Mama, on jest Twoim Synkiem, i to jest tylko wasz świat i tylko Wy wiecie, co jest najlepsze i nikomu nic do tego :kiss:
Martynka - nakręcasz się, tyle Ci powiem. Nic ci nie jest, ale to forum pokazało nam, że chyba każda kobieta musi przejść wszystkie etapy "nakręcania się" i nie da się nikogo przed tym uchronić. A chciałybyśmy, bo szkoda nerwów ;)
Polunia chyba bardziej mamę ustawia czasowo niż mama ją, cnie?
Betka, cierpliwości życzę, teraz i tak już nie podziałasz, co ma być to już jest albo nie :) Ale mi Twój wykres też się bardzo podoba :)
Podziękowania: ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu #932342 przez gosia28
mam nadzieję przcezytać wieści od Julki :woohoo:

moof dalej w pizzerii teraz w sieciówce dominium na etat i pół tam gdzie poprzednio :whistle:

aggi popieram wypowiedzi dziewczyn :kiss:

ann niestety kasa opłakana ale lepszy rydz niż nic, mam nadzieję, że z czasem w ogóle zmienię pracę i zacznę pracować w zawodzie :S

ada no odzywam się :P

Ula ale piękna z was rodzinka i jaki brzuś cudny :kiss:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Jula śliczny Wojtula :kiss: :kiss: :kiss:
no dałaś radę nie było wyjścia :)
do porodu drugiego dziecia zapomnisz o bólu ;) :kiss:

meli fajowe fotki nie zamartwiaj się niczym :kiss:

ada fota ciążowa jakby nie patrzył :silly:

Pinezka szczuplaku ty :)

o i bella też śliczne foto wrzuciła :laugh:

betka całkiem ładny ten wykresik ;)

dobranoc

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #932347 przez mesy
Wpada ktos na party pizamowe ? :P Mam impreze od 3 nad ranem... mlody sie zbuntowal i zamiast spac to kweka :evil: :whistle:
Zjadl o 3 130 ml , a o 4 mu dorobilam 60 bo smoczka to nie puszczal....masakra mam glodomora w domu :side:

O 6 dalam mu herbatki ale gdziee pic nie chcial no to nie mleko :blink: jeszcze sie buntowal i zakrzsztusil mi sie dwa razy :/

Moof tak on za duzo je :P

Bella , pinezka fajne brzusie ;)

10 lata 2 miesiąc temu #932348 przez Pinezka
Ja tak na szybciutko z telefonu ;)

Betka - ja też w tym trafionym cyklu miałam, ze po odstawieniu progesteronu temp ciut spadła, a potem znowu zaczęła rosnąć :D Mierz dalej i jak sie będzie tak utrzymywać, to będziesz mogła ciążę coraz bardziej podejrzewac. Test z tych czułych 10 miu w 10 dpo miałam negatywny, pozytywny wyszedł dopiero z tydzień później, ale w międzyczasie nie robiłam. Spróbuj może powtórzyć test za jakieś 3 dni? W każdym razie dla mnie obiecująco to wygląda :)

Chudzinka - brak słów, zapomnieli o tobie? :O
Podziękowania: betka81

10 lata 2 miesiąc temu #932351 przez Agnilla
Mesy Pola w pierwszym mcu tez dużo jadła, potem ciotka Moof powiedziała że jest zarlokiem i mi się dziecko zbuntowało ;) jak potrafiła zjeść 800-900 ml na dobę tak pobijala rekordy i zjadała 450 :ohmy:
Pan dr postraszyl ja klinika i się troche poprawiła, 700 na dobę to jest już super a 800 to wielkie wow ;)

10 lata 2 miesiąc temu #932352 przez mesy
Agni mam nadzieje , ze mu sie to unormuje bo kuzwa przegiecie... nam 4 puszki na 2 tyg ida :woohoo:
A on jeszczr za cholere herbatka nie da sie oszukac :/ no bys widziala dzis jego nerwy , ze herbatka to nie mleko to bys ebla....pil , ale z wielkim bolem :blink:

10 lata 2 miesiąc temu #932355 przez aggi
JULKA gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #932358 przez zancik
julka gratulacje cudny Wojtuś :cheer:
ula1983 super fotki widać,że szczęśliwa rodzinka :)
Ciężka noc za mną obudziłam się o pierwszej siusiu i nie mogłam zasnąć chyba ze dwie godziny się wierciłam z boku na bok :( zasnęłam i pózniej znowu przebudzenia :S Masakraaaaaa :angry:
Podziękowania: ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu #932360 przez zancik
Ada Anabell piękne brzuszki :)

10 lata 2 miesiąc temu #932361 przez ann-sunshine
Bry

Brzusie śliczne

Trzymam kciuki Betka za fasolkę i Chudzinka u ciebie też, bo potrzymać kciuki trzeba

Gosia do facetów długo dochodzą fakty, może przemyślał i pokapował

A ja nie mam pojęcia ile moje dziecko je.

Dobra idę coś w domu porobić

10 lata 2 miesiąc temu #932370 przez aggi
tak w ogóle dzień dobry :laugh:

meli na pierwszym zdjęciu wygląda jakby się uśmiechał :) Dominik wie że dzidzia będzie w domu? :)

ulka hahahha no cóż jak ja przeglądałam kalendarz to dopiero była masakra z imionami :P weź nam tu podrzuć te 5 imion, my wybierzemy jak on ma problem :P

Ada pokaż brzuszek :D bo mi się tęskni :D o widzę że wrzuciłaś, śliczny brzucholek ! :) ciekawe kto w nim mieszka, masz pomysły na imiona? :D

mesy mój młody tak samo przybrał z początku :D 130 to mi Maks zjada choć czasem jest larmo bo chce 150........... :P i o herbatkę też u mnie larmo jest że go w
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
chcę zrobić :P

Agni słodka śpiąca Pola :*

Pinezka cudny brzuś :)

Bella też ładny domek :D normalnie mi się za moim tęskni :D

betka lepsze to niż gazety i tasiemce w tv no nie? :D dzięki za te słowa, dały kopa... :kiss: oby szybciutko Ci się udało tak bardzo trzymamy kciuki :) wg tempki to powiem Ci jest nadzieja.............. :evil:

natkka wyluzuj, dziewczyny mają rację a ja Ci powiem że jakbyś tylko o dziecku myślała 24/dobę to zbzikujesz i się nie doczekasz bo udowodniono że organizm robi psikusy jak się za bardzo chce

Chudzinka łał nie wiedziałam że bloga masz :) kolejna miła rzecz do poczytania w wolnej chwili :) oby Tobie też taki brzuszek zaczął rosnąć :) piękne słowa, dzięki :kiss:

gosia
oby kwiaty pomogły mu w zmianie na lepsze :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka