BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #932868 przez Ada2424
Monique my to od początku w podobnych terminach coś mamy, jak nie wizyty u gina to teraz wyniki, ja też jutro do laboratorium jade ;)

Ulcia prosze :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #932877 przez Anabelle
Betka te bobo testy o czułości 10 są badziewne jakieś.
Jak dla mnie to jest tu krecha ;)
Ja tego samego dnia co bobo test zrobiłam jeszcze pre test i test z allegro - na tych dwóch od 25 czułości były widoczne krechy, a na bobotescie dopiero duzo po czasie, a niby czulszy.

Gratuluje ;*

Gwiazdka bardzo dużo siły dla ciebie i Antka :*
Najważniejsze, że jesteście pod opieką lekarzy, porobią badania i coś wymyślą.

10 lata 2 miesiąc temu #932880 przez martyna_z
Ann czasami mi się zdarzają bóle głowy, ale zwykle pod koniec tygodnia, ja mam teraz czterolatki to trochę bardziej ogarnięte dzieci. Bywa ciężko, ale dzieciaki wiele potrafią wynagrodzić :-)
I wszystkiego najlepszego rocznicowego :-)

Majka tablica jest dobrym pomysłem i tak jak pisałaś nie należy nadużywać minusów a nagrodą może być też spacer po parku albo zabawa i nie rezygnuj z tłumaczenia tak jak do tej pory. Trzymam za Was kciuki :-)

Gwiazdka jesteście silni i dacie radę! Buziaki obyście jak najszybciej wrócili do domku

Betka, no przecież już dawno Ci pisałam że się uda, byłam pewna już po wykresie, a test to czysta formalność :-) gratki i czekam na bete :-)

10 lata 2 miesiąc temu #932885 przez ulka1983
Majka tabelka super :) wiesz chodzi o to żebyś bankruta nie wykręciła jak dziecko się w anioła zmieni :laugh:

Pinezka spokojnie daj znać po wizycie :)

Monia oby glukoza smakowała ;) weź sobie cytrynkę i wciśnij soczek podobno lepiej wchodzi ;) trzymamy kciuki za połówkowe :)

Ada chyba mąż też liczy na chłopca :laugh: widziałam te ciuszki w lidlu ale jednak nic nie wybrałam póki nie wiem do końca płci ale jak już będę wiedziała to kupię sobie typowo dziewczęce lub chłopięce i czekam na to z niecierpliwością :sick:

Gwiazdka najważniejsze że płytki w normie będzie dobrze :)

10 lata 2 miesiąc temu #932887 przez Ada2424
Ula starał się brać uniwersalne co by i na jedno i na drugie pasowało i myślę, że wybrał takie, komplecik zielony i fioletowy sweterek wydaje mi się, że na córkę też by pasował ;) ja też czekam na usg, jeszcze 3 dni może się dowiemy :) oby

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #932902 przez zoi
No betka ja tam kreske widze:) beta prawde powie

Ja znow na szybko. Tesciowa mamy na 1.5 doby;P ale jest ok

Gwiazdka, nie znam sie, ale u mojej kolezanki syna tez byly takie niteczki czasem bardzo dlugo nie mogli zdiagnozowac laska na diecie dla malego schudla mocno tak sie katowala w koncu nie wytrzymala bo przyrastal ladnie czul sie ok zaczela jesc nowe rzeczy a malemu przeszlo samo po paru mies. Do tej pory nie wie dokladnie co to bylo. W kazdym razie wszyscy zdrowi:)

10 lata 2 miesiąc temu #932914 przez betka81
Dziękuję wszystkim za gratulacje ale nie wiem czy to nie za wcześnie. Tak jakoś nie czuję się w ciąży... :blink:

Zancik nadzieję trzeba mieć zawsze. U mnie to 3 cykl starań i ten był pierwszy z progesteronem...zobaczymy....
I kobietko wstaw sobie suwaczek cyklu, ustaw nawet i 35-37 dni ale to naprawdę ułatwi sprawę. Bo ciągle nie pamiętam, który to dzień cyklu u Ciebie :cheer:

natkka chyba wiele z nas to przeszło. Ja badałam swoje ciało na 6 miesięcy przed staraniami a jak zaczęłam to wszystko wariowało i nie byłam pewna niczego. Na spokojnie rób testy i wykorzystuj z przyjemnością męża oby owocnie. A miałam też jeden cykl gdzie testy owu były negatywne a skok temp. był i utrzymywała się na wysokim poziomie. Mierzysz temperaturę albo badasz śluz? Mi to bardzo pomogło.

Ada mąż potrafi poprawić Ci humor. Ciuszki super!
To za 3 dni trzymamy kciuki aby dzidzia ładnie rozłożyła nóżki.

Pinezka nie nakręcaj się, wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za wizytę :)

moni kciuki zaciśnięte :)

Bella może i tak. Nie mogłaś tej informacji wcześniej wrzucić? :blush:

martyna i tak wielki szacunek dla pań w przedszkolu, bo to nie lada wyczyn ogarnąć taką gromadkę gdzie każde ma własny temperament...
Ja nie byłam tego pewna bo wszędzie piszą, że lutka podnosi tempkę i test wtedy wyszedł negatywny ale jak ciągle było 37 a wczoraj i dziś 37.1 to stwierdziłam, że powtórzę....no i jest bladzioch, że szok :blush:

zoi :laugh:
A Wy jak z Anią? Wypracowałyście wspólny plan dnia?

Julka?

Jutro skoczę na betę ... i wszystko będzie jasne! Zwolnię się rano z pracy... trzymać kciuki!
Dobranoc!

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #932928 przez mesy
Bry !!

5-15 dziecko nakarmione...i ani nie kwapi sie isc spac :blink:

Majka pomysl z tablica fajna sprawa ;) lepiej tego wymyslec nie moglas ;) teraz wszyscy widza jak jest niegrzeczna Tosia ;) i to ja powinno motywowac do dobrego zachowania ;)
ale z tym puzzlem to pojechala :P rozbawilo mnie to jak napisalas , ze pogryzla puzzla i to jeszcze nowego :P ....dzieci to maja pomysły hehehe

Betka jak tam dzisiejszy test ? Siklas coś ??

Mierzylismy wczoraj Patryka i ma 57 cm :woohoo: mowie...jak taki duzy juz jest to przechodzimy na pampersy rozmiar 2 ...i sie zdziwilam , bo kuzwa za duze jeszcze na niego :/ i musze cisnsc do biedry po jedyneczki :blink:

Monia oł nołłł.... glukoza :blink: ja przezylam , ale nie bylo to nic fajnego. ..tak jak pisala Ulka wez sobie cytryne ;) bossshe zapomnialam o tej glukozie :P

Ada fajne ciuszki ;) moj T to jak by cos kupil to dramat haha dlatego ja ciskam na zakupy ;) wczoraj w tesco kupilam malemu koszulke na wiosne za cale 5 zyla :D szalenstwo :D

Pinezka mniej czujesz , bo maluch ma jeszcze duzo miejscs ns poruszanie sie i nie kazdy ruch jest odczuwalny :P xhoc Patryk byl tak niegrzeczny w brzuchu , ze dawal czadu od 18 albo nawet 17 tygodnia..... :blink: kazdy mi mowil , ze bede miala niegrzeczne dziecko , ze da mi popalic itp a poki co jest bardzo grzeczny (odpukac) :P chox nerwy tez potrafi pokazac np jak dostanie herbatke zamiast mleka haha

10 lata 2 miesiąc temu #932932 przez aggi
bryyy
kurka ile stron do nadrabiania :P

najpierw opowiem co u mnie jeśli kogoś to interereerereeeeee :blush:
No więc młody już większość posiłków dostaje mm, praktycznie wszystkie
bo odciągam trochę mleka ale już po 10h. Teraz nawet po 12. Lewy cycek już prawie
odpuścił z produkcją, ale prawy się buntuje trochę i twardy dość często. Ale nie daję się.
Znów usłyszałam kilka gorzkich słów 'wyrodna z Ciebie matka', 'jak to dziecku nie dać cycka'
'biedne dziecko'.................. Ale podjęłam decyzję, trwam w tym i psychicznie mi lżej.
Dzielnie piję miętę i szałwię, chodzę z tetrówkami w staniku i kurna lepiej się czuję :)
Tabletki mam zamiar wykupić i ostatecznie zakończyć produkcję.
Jeszcze ciut ciut boję się że młody dostanie zaparć po mm bo póki co kupy miał cudne
z trzy na dzień po karmieniu mieszanym. Ale nie mam zamiaru zmieniać decyzji. Dzięki za wsparcie,
tyle się o nim mówi i pisze, a ja go w domu nie mam................ Mąż neutralnie do tego podchodzi,
ale wiecie same co już kilkakrotnie usłyszałam a to wcale nie pomagało.
Dzięki że jesteście!

zaraz zabieram się za nadrabianie Was :)

10 lata 2 miesiąc temu #932934 przez mesy
Aggi przy mm zalecane jest dodatkowe napajanie dziecka...albo zwykla przegotowana woda ok 50 ml albo herbatka.... my mieszamy..raz dajemy herbatke a na drugi dzien wode... Patryk wali takie kupy , ze ja pierdziu :woohoo: ale nie meczy sie przy tym ;) robil mnien kupek jak dostawal za malo mleka... mleko wchlanialo sie za bardzo w organizm , bo za mala ilosc i wtedy robil 2 kupki na dzien...teraz robi po 4 :P wiec przypilnuj sobie tego i obserwuj :P moja ciotks mowila , ze tyle ile jd tyle ma
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:P choc on robi co drugie jedzenie i ma swoje godziny na kupy haha jiz od kilku dni robi o 9 ... 14 ... 18 i 21 a jak nie zrobi o 21 to wali jakos w nocy buhehehe noo :P a ty sie nie przejmuj glupia gadaninia o tym , ze jestes zla matka !!! Rob jak uzwazasz za sluszne ;)

10 lata 2 miesiąc temu #932935 przez mesy
:blink:

10 lata 2 miesiąc temu #932936 przez mesy
:sick:

10 lata 2 miesiąc temu #932937 przez aggi
betka hehehe ja już mam manię 'nie przy dziecku' :P zaciskam kciuki nadal :* PEWNIE że widać coś, kurka rurka powtórz testa :woohoo: :woohoo: :woohoo:

majka kurka niefajnie ale niedługo przejdzie, Tosia w sumie też jest mała i testuje na co jej wolno bo póki co widzi w Misi 'konkurencję'... trzymam kciuki by odpuściła, ale trzeba jej wybaczyć no . Trzymaj sie :* co do @ to mi leci non stop tera od jakiegoś czasu :pinch: gin potwierdził że @ się szykuje na mnie i chce wyłazić ale nie umie do końca i tak się sączy tylko........

ulka jak tam z imionami? :P

joanna
szybkiego zafasolkowania ! :) oby testy rozjaśniły CI sytuację :)

Ann wszystkiego naj rocznicowego :) spóźnione ale szczere :D

julka super że dobrze się czujecie :) ! ja urodziłam 24h po odejściu wód, poród 6h bez znieczuleń, 30min partych. Jak na to teraz patrzę to śmiać mi się chce, ale kurczę.... niby o bólu się zapomina ale bojam drugiej ciąży :P

ferr ja skalpel odpalam od dwóch miechów ponad i kuwa nie umiem się zabrać do tego :blush:

gwiazdka możesz jeść wszystko oprócz niezdrowych, ciężkostrawnych i wzdymających rzeczy

Ada życzę lepszego samopoczucia, oby druga połowa była lepsza :) Też kupiłam Maksiorowi w lidlu dres :) Tylko niebieski. I body :D

mesy właśnie się zastanawiam ile ml dopajać i często czy kiedy? zobaczymy jak dzisiaj kupek zrobi bo od wczoraj jest na mm praktycznie od rana i zrobił trzy ładne kupole.

Wczorajsze spacerowanie :) pogoda choćby w lato, cuuuudnie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 2 miesiąc temu #932940 przez betka81
Hej....ja na szybko

Sikałam a oto dowód

I dla porównania z wczorajszym

Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #932941 przez aggi
betka to ja półoficjalnie GRATULUJĘ .. 'a nie mówiłam?!' :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Podziękowania: betka81

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka