- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Ulcia prosze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Jak dla mnie to jest tu krecha
Ja tego samego dnia co bobo test zrobiłam jeszcze pre test i test z allegro - na tych dwóch od 25 czułości były widoczne krechy, a na bobotescie dopiero duzo po czasie, a niby czulszy.
Gratuluje ;*
Gwiazdka bardzo dużo siły dla ciebie i Antka :*
Najważniejsze, że jesteście pod opieką lekarzy, porobią badania i coś wymyślą.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
I wszystkiego najlepszego rocznicowego
Majka tablica jest dobrym pomysłem i tak jak pisałaś nie należy nadużywać minusów a nagrodą może być też spacer po parku albo zabawa i nie rezygnuj z tłumaczenia tak jak do tej pory. Trzymam za Was kciuki
Gwiazdka jesteście silni i dacie radę! Buziaki obyście jak najszybciej wrócili do domku
Betka, no przecież już dawno Ci pisałam że się uda, byłam pewna już po wykresie, a test to czysta formalność gratki i czekam na bete
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Pinezka spokojnie daj znać po wizycie
Monia oby glukoza smakowała weź sobie cytrynkę i wciśnij soczek podobno lepiej wchodzi trzymamy kciuki za połówkowe
Ada chyba mąż też liczy na chłopca widziałam te ciuszki w lidlu ale jednak nic nie wybrałam póki nie wiem do końca płci ale jak już będę wiedziała to kupię sobie typowo dziewczęce lub chłopięce i czekam na to z niecierpliwością
Gwiazdka najważniejsze że płytki w normie będzie dobrze
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Ja znow na szybko. Tesciowa mamy na 1.5 doby;P ale jest ok
Gwiazdka, nie znam sie, ale u mojej kolezanki syna tez byly takie niteczki czasem bardzo dlugo nie mogli zdiagnozowac laska na diecie dla malego schudla mocno tak sie katowala w koncu nie wytrzymala bo przyrastal ladnie czul sie ok zaczela jesc nowe rzeczy a malemu przeszlo samo po paru mies. Do tej pory nie wie dokladnie co to bylo. W kazdym razie wszyscy zdrowi:)
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Zancik nadzieję trzeba mieć zawsze. U mnie to 3 cykl starań i ten był pierwszy z progesteronem...zobaczymy....
I kobietko wstaw sobie suwaczek cyklu, ustaw nawet i 35-37 dni ale to naprawdę ułatwi sprawę. Bo ciągle nie pamiętam, który to dzień cyklu u Ciebie
natkka chyba wiele z nas to przeszło. Ja badałam swoje ciało na 6 miesięcy przed staraniami a jak zaczęłam to wszystko wariowało i nie byłam pewna niczego. Na spokojnie rób testy i wykorzystuj z przyjemnością męża oby owocnie. A miałam też jeden cykl gdzie testy owu były negatywne a skok temp. był i utrzymywała się na wysokim poziomie. Mierzysz temperaturę albo badasz śluz? Mi to bardzo pomogło.
Ada mąż potrafi poprawić Ci humor. Ciuszki super!
To za 3 dni trzymamy kciuki aby dzidzia ładnie rozłożyła nóżki.
Pinezka nie nakręcaj się, wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za wizytę
moni kciuki zaciśnięte
Bella może i tak. Nie mogłaś tej informacji wcześniej wrzucić?
martyna i tak wielki szacunek dla pań w przedszkolu, bo to nie lada wyczyn ogarnąć taką gromadkę gdzie każde ma własny temperament...
Ja nie byłam tego pewna bo wszędzie piszą, że lutka podnosi tempkę i test wtedy wyszedł negatywny ale jak ciągle było 37 a wczoraj i dziś 37.1 to stwierdziłam, że powtórzę....no i jest bladzioch, że szok
zoi
A Wy jak z Anią? Wypracowałyście wspólny plan dnia?
Julka?
Jutro skoczę na betę ... i wszystko będzie jasne! Zwolnię się rano z pracy... trzymać kciuki!
Dobranoc!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
5-15 dziecko nakarmione...i ani nie kwapi sie isc spac
Majka pomysl z tablica fajna sprawa lepiej tego wymyslec nie moglas teraz wszyscy widza jak jest niegrzeczna Tosia i to ja powinno motywowac do dobrego zachowania
ale z tym puzzlem to pojechala rozbawilo mnie to jak napisalas , ze pogryzla puzzla i to jeszcze nowego ....dzieci to maja pomysły hehehe
Betka jak tam dzisiejszy test ? Siklas coś ??
Mierzylismy wczoraj Patryka i ma 57 cm mowie...jak taki duzy juz jest to przechodzimy na pampersy rozmiar 2 ...i sie zdziwilam , bo kuzwa za duze jeszcze na niego :/ i musze cisnsc do biedry po jedyneczki
Monia oł nołłł.... glukoza ja przezylam , ale nie bylo to nic fajnego. ..tak jak pisala Ulka wez sobie cytryne bossshe zapomnialam o tej glukozie
Ada fajne ciuszki moj T to jak by cos kupil to dramat haha dlatego ja ciskam na zakupy wczoraj w tesco kupilam malemu koszulke na wiosne za cale 5 zyla szalenstwo
Pinezka mniej czujesz , bo maluch ma jeszcze duzo miejscs ns poruszanie sie i nie kazdy ruch jest odczuwalny xhoc Patryk byl tak niegrzeczny w brzuchu , ze dawal czadu od 18 albo nawet 17 tygodnia..... kazdy mi mowil , ze bede miala niegrzeczne dziecko , ze da mi popalic itp a poki co jest bardzo grzeczny (odpukac) chox nerwy tez potrafi pokazac np jak dostanie herbatke zamiast mleka haha
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
kurka ile stron do nadrabiania
najpierw opowiem co u mnie jeśli kogoś to interereerereeeeee
No więc młody już większość posiłków dostaje mm, praktycznie wszystkie
bo odciągam trochę mleka ale już po 10h. Teraz nawet po 12. Lewy cycek już prawie
odpuścił z produkcją, ale prawy się buntuje trochę i twardy dość często. Ale nie daję się.
Znów usłyszałam kilka gorzkich słów 'wyrodna z Ciebie matka', 'jak to dziecku nie dać cycka'
'biedne dziecko'.................. Ale podjęłam decyzję, trwam w tym i psychicznie mi lżej.
Dzielnie piję miętę i szałwię, chodzę z tetrówkami w staniku i kurna lepiej się czuję
Tabletki mam zamiar wykupić i ostatecznie zakończyć produkcję.
Jeszcze ciut ciut boję się że młody dostanie zaparć po mm bo póki co kupy miał cudne
z trzy na dzień po karmieniu mieszanym. Ale nie mam zamiaru zmieniać decyzji. Dzięki za wsparcie,
tyle się o nim mówi i pisze, a ja go w domu nie mam................ Mąż neutralnie do tego podchodzi,
ale wiecie same co już kilkakrotnie usłyszałam a to wcale nie pomagało.
Dzięki że jesteście!
zaraz zabieram się za nadrabianie Was
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
choc on robi co drugie jedzenie i ma swoje godziny na kupy haha jiz od kilku dni robi o 9 ... 14 ... 18 i 21 a jak nie zrobi o 21 to wali jakos w nocy buhehehe noo a ty sie nie przejmuj glupia gadaninia o tym , ze jestes zla matka !!! Rob jak uzwazasz za sluszne
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
majka kurka niefajnie ale niedługo przejdzie, Tosia w sumie też jest mała i testuje na co jej wolno bo póki co widzi w Misi 'konkurencję'... trzymam kciuki by odpuściła, ale trzeba jej wybaczyć no . Trzymaj sie :* co do @ to mi leci non stop tera od jakiegoś czasu gin potwierdził że @ się szykuje na mnie i chce wyłazić ale nie umie do końca i tak się sączy tylko........
ulka jak tam z imionami?
joanna szybkiego zafasolkowania ! oby testy rozjaśniły CI sytuację
Ann wszystkiego naj rocznicowego spóźnione ale szczere
julka super że dobrze się czujecie ! ja urodziłam 24h po odejściu wód, poród 6h bez znieczuleń, 30min partych. Jak na to teraz patrzę to śmiać mi się chce, ale kurczę.... niby o bólu się zapomina ale bojam drugiej ciąży
ferr ja skalpel odpalam od dwóch miechów ponad i kuwa nie umiem się zabrać do tego
gwiazdka możesz jeść wszystko oprócz niezdrowych, ciężkostrawnych i wzdymających rzeczy
Ada życzę lepszego samopoczucia, oby druga połowa była lepsza Też kupiłam Maksiorowi w lidlu dres Tylko niebieski. I body
mesy właśnie się zastanawiam ile ml dopajać i często czy kiedy? zobaczymy jak dzisiaj kupek zrobi bo od wczoraj jest na mm praktycznie od rana i zrobił trzy ładne kupole.
Wczorajsze spacerowanie pogoda choćby w lato, cuuuudnie
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa