BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #933034 przez zancik
ula niestety udało mi się tylko tak ten wykres pokazać :( Dziewczyny co myślicie o nim?bo ja juz zwariowałam nie wiem o co chodzi :(
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #933035 przez ulka1983
Moof mój M. sam mówił
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Gwiazdka hurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa cieszymy się razem z wami :lol:

Mesy moze nie byłaś zalogowana a to było jeszcze ukryte ;)

Aggi jak mąż pomaga to można o drugim dziecku myśleć :laugh: wszystkie imiona męskie mieszczą sie w 10 najpopularniejszych oprócz Wojtka ale w tym roku też ich sporo no ale co zrobić jak małż uparty B)

Ada uśmiałam sie z tej akcji z okularami :laugh: ja wybieram co ciążę imiona dla chłopca i dla dziewczynki w razie co to jestem przygotowana na niespodziankę płciową :laugh: no i lubie wybierać imiona :)

10 lata 2 miesiąc temu #933038 przez aggi
Ada napewno będą dobre wyniki :) wózek super, jestem bardzo zadowolona :) też taki chcesz? czy masz coś na oku?

ulka no co zrobisz jak nic nie zrobisz :D jaaaa mu dam drugie dziecko od razu :blink: kurka no chyba że na partych mnie zastąpi :S

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933039 przez monique1983
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków, glukoza się przyjęła, wzięłam cytrynę jak radziłyście, ale i tak niezły ulepek, bleh...Ale nie siedziałam tam 2 godziny pojechałam do domu, poleżałam 2 godziny i wróciłam, dziwnie się czułam taka jakaś ociężała, w głowie mi się kręciło, śpiąca. Najważniejsze, że się udało, zobaczymy jutro co wyszło :)

Ada - a jakie badanie robiłaś? :) Ja mocz, morfologię i tą glukozę na czczo i po wypiciu 75 g. Ciekawa też jestem jak oprócz tej glukozy wyjdzie morfologia czy nie obniżona jakaś. No cóż, u mnie z myśleniem logicznym też różnie bywa ;) Też porobiłam zakupy w Lidlu jak porobię później zdjęcia to wrzucę :)

Mesy - ja też nie widzę, żeby mój dziecku coś sam miał wybierać, po pierwsze nie wiedziałby nawet mniej więcej w jaki rozmiar uderzać :P

Aggi - fajnie czytać, że lepiej się czujesz, podjęłaś słuszną decyzję, przykre, że bliska osoba tak Ci dogaduje, zamiast Cię wspierać, ale co zrobić, musisz wpuszczać jednym uchem, a drugim wypuszczać ;) Ty i Maksio świetnie się prezentujecie :) Szybki ten Twój mąż, widać Maksio nie dał mu popalić na razie :P

Betka - gratuluję, w końcu ktoś zaciążył, bo długa przerwa się zrobiła :)

Gwiazdka- super, że wychodzicie :)

Moof - ale Sofija rośnie :)

Mesy - chyba Julka coś o tym kiedyś pisała, ale nie pamiętam jak się to nazywało :) Ooo Moof już napisała :) Patryk silny chłopak :)

Ula - moje dziecko też chyba będzie jakieś nocne, bo uaktywnia się najbardziej wieczorem, wczoraj tak szalało, że szok, parę razy tak mniej mocniej kopnęło :woohoo: Mężowi chyba ten pomysł się nie spodoba haha :evil: Mnie się Aleksander albo Aleks bardzo podoba, mam to imię na liście dla chłopca jak coś ;) Ja dla dziewczynki mam głównie 2 imiona co lubię - Pola i Liliana, Iga też mi się podoba :)

10 lata 2 miesiąc temu #933040 przez zancik
Ada ale się udałaś ztymi okularami :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #933045 przez Ada2424
Aggi podobają mi się bardzo wózki właśnie takie modele jak Twój, coś w takim stylu będziemy chcieli kupić ;)

Monique ja robiłam mocz i morfologie. Pytałam kiedy ta glukoze się robi to babka mówiła że w 6 bądź 7 miesiącu to mam jeszcze czas na nią chyba :whistle:

Moja dzidzia też wieczorami najbardziej fika, ale w ciągu dnia też się odzywa :)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #933052 przez Asiaa
Majka tablica pierwsza klasa :)

Mesy widocznie Patryk wyszalał się w Twoim brzuchu i teraz jest grzeczny i oby tak już zostało :) Siłacz z niego :)

Aggi prezentujecie się super :) podjęłaś już decyzję i tego się trzymaj, a reszcie nic do tego. A Twój mąż ma niezły plan :silly:

Betka widać że kreska ciemnieje :) Gratulacje! :))

Gwiazdka to obyście wyszli :) i jeśli trzeba to użyj tefala :) fajnie że jednak dziś wychodzicie :)

Moofka duża już panna z Twojej Zosi :) może jakieś foto dla ciotek? :)

Ann może spagetti bolonese?

Ada czasami tak bywa, ale ubaw miałaś na pewno :)

10 lata 2 miesiąc temu #933083 przez Ada2424
Wyniki piękne :) wsio w normie :) teraz tylko w środe wizyta ;)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #933084 przez ulka1983
Zancik byle tak dalej ta tempka się pięła do góry :silly: ale troche zawirowania są zobaczymy działajcie z emkiem dalej :) a testy nic ci nie pokazały ?

Monia dzielna dziewczynka :) ja też wolałabym Aleksa zamiast Aleksandra i Wojtka zamiast Wojciecha :) nie wiem czy weszła już ta zmiana dotycząca imion czy jeszcze nie bo będzie można zdrobnienia imion nadawać a to by mi pasiło jak byśmy mieli takie nadawać B) a Iga też mi się podoba i Jagoda a dzisiaj urodziła nam się w rodzinie właśnie Liliana :)

Asiaa może weźmiesz przykład z Betki i teściora nam walniesz za parę dni :pinch:

10 lata 2 miesiąc temu #933086 przez ulka1983
Ada super teraz żeby dzidzi sie jeszcze na usg pokazała i można szaleć z zakupami :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #933087 przez ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu #933088 przez ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu #933095 przez zancik
ula na testach owu miałam w 12dc maliny

10 lata 2 miesiąc temu #933101 przez Ada2424
Ula oj tak, bardzo bym chciała się już dowiedzieć, mam nadzieję, że się uda tym razem :)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933102 przez ulka1983
Zancik właśnie te zawirowania na wykresie miałaś wtedy :woohoo: przytulanki były a teraz tempka idzie do góry :whistle: trzymam kciukasy żeby były 2 kreseczki na teście ciażowym :) ej dobrze widzę? na tym wykresie to pokazuje kiedy sie starać na chłopca a kiedy na dziewczynkę ? czemu na owufriendzie czegoś takiego nie mieli :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka