BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #933466 przez Asiaa
Monique super że wszystko ok :) Skoro płeć potwierdzona na 100% to możesz szaleć z zakupami :cheer:

Ulta też mam taką nadzieję i że w końcu się uda ;)

Julka trzymaj się, pewnie za jakiś czas wyrobicie "plan dnia". Jak Twój mąż się czuje w roli ojca? :)

Ada fajnie że będziecie razem na badaniu i oby maluszek się nie wstydził ;)

Ann dobrze że ok po szczepieniu :) świetnie ogarniasz wszystko :)

Pinezka dopiero jak Moofka wspomniała, że to stópki to je zobaczyłam :silly: Słodkie są :)

Też czekam na wieści od Betki i Martyny
Podziękowania: monique1983

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #933474 przez mesy
Aaaaa to moje krwawienie to ponoc byl @ ..
tak mi polozna mowila :blink: ale czy to byl @ to sie dowiem za 26-28 dni jak przyjdzie następny haha
mowila ze jedne tylko plamia w czasie @ po porodzie a inne krwawia...

10 lata 2 miesiąc temu #933475 przez aggi
mesy gdzie sie dowiadywałaś? i jaką on to miał te kupale? ciemną luźną i śmierdzącą jak Maks :P ?

odparzenie u nas jak stąd do ameryki :( masakra mam dość ryczę razem z nim...

10 lata 2 miesiąc temu #933477 przez mesy
Od polozbej bo dzis byla ;) no ta kupa dzis taka lekko brozowa z musztardowa ponoc taka ma byc bo uklad trawienny sie juz bardziej rozwinal :P a po mm sa smierdze kupy :P Patryk takie wali , ze siara smierdzi na kilometr haha a te pampersy to w worek dajemy i T idzie wyrzucic zeby w domu nie smierdzialo haha

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933483 przez moofka
natkka nie martw się na zapas! na wątku były już przeróżne objawy i ciąży nie było a potem były takie same i ciąża była....

zancik jak Zośka była mała i miała dzień
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
to ja w gaciach do południa latałam :lol: teraz nawet jak jest słabszy dzień to jestem umyta, umalowana na spacer i nie chodzę w zarzyganym dresie :laugh: zawsze mam obiad i codziennie ogarniam kawałek domu ;) aaa no i mam czas pisać na forumie B)

julka zrób sobie listę pytań bo potem się o połowie nie pamięta ;) myślę, że możesz mu dać tej herbatki. Zośka to lubiła produkować kupy jak miała goły tyłek, może daj młodemu trochę luzu :side: i weź nie zmieniaj imienia bo się przyzwyczaiłam, że mamy Wojtka na forumie ;)

ulka dzięki że rezygnujesz z prezentu :P miliony chyba pójdą na oszczędności dla Zośki :)

Ann właśnie się zastanawiałam, że coś się nie odzywałaś i miałam Cię nawoływać po spacerze a tu proszę :) Natalka może i kruszynka ale ważne że zdrowa :) zresztą Zośka też cały czas trzyma się w okolicach 25 centyla :)

aggi Zośka też niedawno miała odparzenie (chyba musiała jakąś mega toksyczną kupę strzelić :S ), posmarowałam bepanthenem i położyłam z gołym tyłkiem na podkładzie poporodowym i się wietrzyła, szybko pomogło :)

10 lata 2 miesiąc temu #933486 przez zancik
Kobiety jesteście wszystkie zaradne ;) Wiadomo,że na początku jest ciężko ale pózniej to juz chyba z górki :)
betka czekamy na info z bety :)

10 lata 2 miesiąc temu #933489 przez monique1983
Dziewczyny u mnie chyba limit dobrych wieści się wyczerpał na dzisiaj. Patrze na wyniki i morfologia i mocz w normie, ale glukoza mi się nie podoba :pinch: Na czczo ok - 83,70 mg/dll, norma 70,00 - 99,00. Glukoza po 2 godzinach 164,70 mg/dll i tutaj nie mam podanych norm, ale z tego co czytam w necie to chyba powinno być do 140 :S Orientuje się któraś czy norma faktycznie do 140 jest?

10 lata 2 miesiąc temu #933491 przez moofka
monique zgadza się - norma po 2h to poniżej 140. kiedy masz wizytę u ginki?

10 lata 2 miesiąc temu #933496 przez monique1983
Moof - to niedobrze :unsure: w piątek mam wizytę.

10 lata 2 miesiąc temu #933497 przez moofka
monique masz fb? ja miałam podobne wyniki, nie martw się :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #933501 przez monique1983
Moof - mam, nawet masz mnie na fb ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933503 przez martyna_z
Pinezka to super wiadomości, oby tak dalej :)

Betka dzięki, czyli obserwowałaś wszystko i stąd wiedziałaś, też chyba niedługo zacznę, u Ciebie będzie wsio ok zobaczysz, ja to wiem :)

Anabell trzymaj się zdrowo, nie choruj! A Twój Antoś to już taaki duży chłopak jest :) Super wygląda w czapeczce.

aggi co tu dużo mówić, kolejne potwierdzenie mojej tezy że na forum są tylko ładne dzieciaki :)

Asia ok to już wszystko mi się przypomniało, jednak skleroza.... a męża armie badaliście? U mnie ginka powiedziała że nie zacznie mnie dokładniej badać póki wyników meża jej nie przyniosę...

moofka to teraz na zakupy?

monique to teraz możesz śmiało kupować wszystko dla dzieczynki :) super że wszystko jest ok

nattka ja mam takie objawy od owu do @ od momentu kiedy zaczęliśmy się starać, wcześniej tak nigdy nie miałam, więc doszłam do wniosku że za dużo myślę i sobie wmawiam...

Ula no może masz rację z tym staraniem, przekaże mojemu M ;p z ginem to po prostu tak samo wyszło, dostałam zaproszenie na cytologie i doszłam do wniosku że warto zrobić bo już ponad rok nie robiłam no i chciałam się uspokoić czy wszystko jest ok

Jula to obyście się szybko siebie nauczyli :)

Ada widzę że u Twojego męża z urlopami tak jak i u mojego, jak jest praca to właściwie do domu nie wraca, a czasem siedzi z miesiąc... Czekam na wieści po wizycie :)

Ann córa rośnie w siłę :) a Ty zorganizowana mama jesteś, i w ciąży latałaś i wszystko ogarniałaś, tylko przykład brać :) Mój jeż siedzi w terrarium bo on nie lubi przeciągów i dość ciepło musi mieć ok 23 stopni, je kocią karmę głównie, ale też kurczaka surowego, jakieś owoce, warzywka niektóre, wszystko w bardzo niewielkich ilościach :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Podziękowania: monique1983

10 lata 2 miesiąc temu #933505 przez zancik
martyna super że u Ciebie jest wszystko ok :) Trzymam kciuki za ten cykl,żeby się Wam udało ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933507 przez moofka
monique to jeszcze tu napisze, że jest mi wstyd :blush:

martyna dobre wieści :) a ginka mądra B) trzymam kciuki żeby się udało "normalnie" ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933509 przez betka81
Moja beta 282,1 mIU/ml

A teraz idę Was czytać

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka