BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #934179 przez meli1990
Ada ja miałam wyniki po tygodniu na meil

Ferr trzymaj się będzie dobrze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #934184 przez Asiaa
Anabelle ale słodziak :)

Mari witaj. Jeśli będziesz miała jakieś pytania to śmiało :) Dziewczyny już Ci odpowiedziały jakie testy i od kiedy ;) najważniejsze to nie pić ok. 2h przed zrobieniem testu i najlepiej testować o podobnej porze ;)

Julka dobre z tym tabletem :laugh: oby tak dalej i z karmieniem i kupami ;)

Moofka kiedyś słyszałam, że łyżeczką się sprawdza czy to zęby B)

Ferri trzymam kciuki by szpital nie był konieczny

Ula no właśnie nie wystraszył się, przebiegł nam drogę chodnikiem, przeszedł za krzaki i tam usiadł i trochę zerkał w naszą stronę, ale nie uciekał ;)

10 lata 2 miesiąc temu #934191 przez MARI
OK dziewczyny, teraz czekam aż testy mi przyślą i biorę się ostro za obserwacje owu ;) suuuper dzięki fajnie tak wejść popisać i jeszcze podzielić się swoimi doświadczeniami. Miłego wieczorka :)

10 lata 2 miesiąc temu #934203 przez martyna_z
Gwiazdka przytulaj go i ściskaj, całuj i spędzaj z nim maksimum czasu, wiem że to dla Ciebie trudne bo nie masz czasu na nic, ale dzieciaki które były kilka dni w szpitalu baardzo tego potrzebują do prawidłowego rozwoju. Trzymam kciuki, żeby się Tobą nacieszył jak najszybciej i dał chociaż z toalety skorzystać :)

zancik to normalne że czas w miejscu stoi, ale cierpliwości postaraj się zająć czymś i będzie łatwiej przeczekać :)

ferri kciuki zaciśnięte :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934210 przez Chudzinka
Ja na szybciora.
Witam nowe Panie, powodzenia z testami, my je baaardzo lubimy. Poprosimy tez o serniczki wkupne, dziś o dziwo nawet ja bym zjazdła :blush:
Ferritka - czekam na wieści z kolejnego badania, może Kubuś sobie przysnął :blink: :huh:

10 lata 2 miesiąc temu #934214 przez zancik
martyna staram się o tym nie myśleć i zająć czymś głowę :) pewnie,że zleci ;)

10 lata 2 miesiąc temu #934219 przez mesy
ferr mówiła , że drugie ktg słabe....mało się rusza Kuba :unsure: czeka właśnie na wizytę....jak będę coś wiedziała to dam znać....
Podziękowania: ulka1983

10 lata 2 miesiąc temu #934222 przez betka81
Cześć Wszystkim!
Jestem strasznie śpiąca i rozdrażniona, wszystko mnie denerwuje a najbardziej to, że nie mogę się przespać po południu :evil:

Mari witaj i testuj, testuj...jesteśmy dowodem, że testy działają
Ja miałam testy z allegro z niebieską i z różową końcówką. Te z niebieską pokazywały od razu a te z różową maliny dopiero po chwili gdy wynik był pozytywny..powodzonka w starankach!

Julka brawo dla cycuchów i dla Wojtka...czytaj ale napisz codziennie chociaż zdanie dla nas i wrzuć fotkę dla cioteczek :kiss:

zancik ja miałam maliny 10/11 dzień a owu czułam w 11 dniu wieczorkiem, więc trzymam kciuki. Jak dzisiaj temperatura i samopoczucie? To jeszcze 4 dni i czekamy na teścik :woohoo:

moof biedna Zosia :(

aggi no wie czym pachnie ciąża i miał celibat w poprzedniej przez całe 9-10 miesięcy i trochę było mi go szkoda czasem :(

Ferii kciuki zaciśnięte oby mały ruchawy zaczął się robić. Widzisz on tak mało przybiera a Ty chcesz mu jeszcze skalpel zapodać...mam nadzieję, że będzie dobrze!

Ada ja dla Igi miałam niebieski wózek bo ten najbardziej mi się podobał, więc dziewczynka w niebieskim spoko może pocinać hehe

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934223 przez betka81
Kurcze mesy dzięki za info...nieciekawie i daj znać jak będziesz coś jeszcze wiedziała

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934224 przez moofka
mesy kurka myślałam, że będą lepsze wieści :dry: dawaj znać koniecznie! i przekaż ferri że jesteśmy z nią :kiss:

betka no biedna Zosia ale ja też biedna :pinch: a Ty mamuśka zmieniłaś już nasz meldunek? B)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934227 przez betka81
moof jeszcze nie, ale w sumie to masz rację, chciałam poczekać do wizyty ale oki już lecę narobić statystyki na meldunku :laugh:
Gotowe!
Podziękowania: moofka

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934241 przez ann-sunshine
Ferri kciuki mocno zacisniete :kiss:

Betka marudzilas ze noe masz objawow ciazowych, to juz masz. Ja testowalam przysypianie na fotelu przy puszczaniu marcie bajek ;-)

Meli a ty kiedy na to usg sprawdzajace stopki?

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934244 przez joanna1991
Witajcie drogie panie :)
Dziś drugi dzień kontroli owulacji :D jak widac na zdjęciu kreska w miejscu testowym T z dnia na dzień robi się bardziej ciemniejsza :D Jakaś szansa jest :*

MARI a ty jak tam? zaczęłaś już testowac?

Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934245 przez aggi
joanna najlepiej rób sobie codziennie zdjęcia testów i nam tu wklejaj do porównania albo wklejaj na kartkę i zapisuj z kiedy jaki test :) tak jak Ci pisałam ja miałam 32dn cykle i owu w 17/18/19 dniu jakoś tak także cierpliwie czekaj :)

FERRI zaciskamy kciukasy !

10 lata 2 miesiąc temu #934247 przez joanna1991
aggi wczoraj wstawiłam zdjęcie pierwszego testu, i w porównaniu z dzisiejszym jest różnica :)
czekamy, bo może na weekend będzie ten dzień :D dziś jest 14dc więc jeszcze z 3 dni może :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka