BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934027 przez aggi
dzień dobry
mamy 10h snu po kąpieli, godzinę 'zabawy' w łóżeczku i spał dalej :lol: kochane dziecko :lol:
potem obudził się, pobawiliśmy się i znów drzemka :whistle:

zancik dowiesz się za niedługo o co chodzi :D

Ada
dokładnie najważniejsze zdrowie, reszta już schodzi na dalszy plan :) mi też przeczucie mówiło że chłopak.. :)

moof kurka ale po tych 6 dniach ciężko jej było zrobić czy normalnie zrobiła? Ja się problemów z brzuszkiem boję. Gratki dla zdolniachy małej :*

mesy nic nam nie powiedziała babka właśnie :dry:

betka
heheh to fajnie że wie co narobił :D te 9msc się przemęczy aaa co :P

joanna wszystko w swoim czasie, testuj cierpliwie trzymamy kciuki :) ja miałam cykle 32dniowe i owu kiedy Maks się pojawił była w 17/18dc :) więc jeśli masz 13dc to jeszcze trochę musisz poczekać

Bella super samodzielny Antek :)

julka na nas możesz liczyć :D Florian na drugie i zawód strażak :D Już byś mu historie opowiadała o Florianie, strażakach, wodach (płodowych też haha :P)

gwiazdka musisz przeczekać, Antek widocznie albo się nie najada i temu cyca chce, albo przytulas z niego i czułości potrzebuje. Trzymaj sie :*

MARI testy z allegro są najlepsze bo nie przepłacisz tak jak gdzie indziej ;) my kupowaliśmy w hurtowych ilościach zawsze :P ja miałam chyba niebieskie końcówki albo zielone :blush:
Podziękowania: zancik

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #934028 przez zancik
Mari ja w tym cyklu miałam z apteki ale są strasznie drogie :( Dziewczyny mi poleciły z allegro są naprawde dużo tańsze i dziewczyną się z nimi udało :) Teraz leżą w szafce i czekają na kolejny cykl ;)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934029 przez monique1983
Pinezka - Jane to jest firma, a te Muum, Epic, Rider itp. to modele tak? :) Ja już też mam wodę z mózgu :pinch: Mnie się np. podoba Jane Rider Reverse, ale na razie nie widziałam go w rzeczywistości. Cena koło 2400 zł. A z Jane Epic ten mi się podoba, cena podobna jak przy Rider. Fajne mają te wózki, tylko żeby dobrze wybrać :)

Joanna - tak jak dziewczyny piszą, test na razie negatywny, to czekamy na dniach na 2 kreski :)

Anabelle - szybkiego powrotu do zdrowia!

Witam nowe testowiczki, no w końcu więcej testów się tu pojawi :)

Mari - większość z nas testy z allegro stosowała, ja miałam akurat z niebieską końcówką i były ok, ale zdaje się, że dziewczyny chwaliły też te z zieloną końcówką :)
Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #934030 przez zancik
monia ale ładniutki ten wózek :)
aggi tylko mam wrażenie,że czas stoi w miejscu :( widzisz jakie masz spokojniutkie dzieciątko ;)

10 lata 2 miesiąc temu #934035 przez moofka
Ann jak sobie pomyślę ile jeszcze zębów przed nami.... ten będzie dopiero siódmy :pinch: z tymi paluszkami to niezła agentka B)

aggi wydaje mi się, że my się bardziej męczyliśmy tym brakiem kupy u Zośki niż ona sama ;)

zancik zleci zleci ten czas a my trzymamy kciuki co by testy już w szafce zostały ;)

monique ten drugi mi się bardziej podoba z wyglądu, no i kolor ma ładny - neutralny to i dla drugiego dziecia w razie siusiaka będzie dobry :woohoo:
Podziękowania: zancik

10 lata 2 miesiąc temu #934044 przez MARI
Przekonałyście mnie-dziekuje :) kupię te na allegro i bedę czekać na moment rozpoczęcia

10 lata 2 miesiąc temu #934050 przez aggi
moof Maks dzisiaj kupola zrobił :D po jednym dniu i dwóch nocach bez. ufff. Była ciemna, trochę gęstsza od 'cycowej' , ale nic się przy niej nie namęczył więc chyba OK?

10 lata 2 miesiąc temu #934051 przez aggi
kurde

10 lata 2 miesiąc temu #934053 przez aggi

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934055 przez Ada2424
Dzień dobry :) choć u nas deszczowy :dry:

Aggi i tak zostanie jestem tego pewna :) wczoraj Mąż mnie namówił żebym zamówiła spodenki dżinsowe buciki i dwie czapeczki typowo dla chłopca :) dziś cche zamówić jeszcze body, pajacyki, śpioszki bo póki co mam kilka sztuk tylko i pewnie też pare niebieskich zamówie, w razie czego dziewczyna w niebieskich może być gorzej gdyby chłopak w różowym z kwiatuszkami miał smigać :lol:

Aaaa Dziewczyny jedna z marcówek prosiła mnie żebym się Was zapytała czy dostałyście wynik hpa na maila i po jakim czasie? Bo ona czeka już 2 tyg i nie ma odpowiedzi...

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #934056 przez monique1983
zancik - no ładne te wózki, tylko teraz pytanie co tu wybrać, żeby jeszcze praktyczny był, ciężkie dylematy :)

moof - no masz rację, pod tym kątem na pewno bardziej uniwersalny, mnie się generalnie podobają wózki w odcieniach beżów albo szarości :)

Pytanko do dziewczyn z woj. śląskiego. Znacie może jakieś sklepy gdzie można pooglądać dużo wózków w jednym miejscu? :)

10 lata 2 miesiąc temu #934064 przez mesy
Moni w czestochowie maja fajna hurtownie i nie droga ;) znajoma kupila wozek x lander za 1100 zl a w sklepie naormalnym wolali sobie 2 tys :^ wiec mysle , ze nawet warto na paliwo dac i jechac ;)

10 lata 2 miesiąc temu #934065 przez zancik
monia jeśli ma być uniwersalny to myślę,że właśnie tak jak piszesz coś w odcieniach szarości lub beżu a może jeszcze jakiś inny wpadnie Ci woko ;)

10 lata 2 miesiąc temu #934070 przez moofka
aggi eee taka przerwa to lajtowa jest ;) brzuch się też musi przestawić na nowe mleko, a jak zrobił bez męki to tylko się cieszyć :)

monique w pełni popieram kolorystykę - my mamy szary wózek :laugh: a nasi sąsiedzi mają synka i jeżdżą identycznym :side:

10 lata 2 miesiąc temu #934072 przez Ada2424
Mi też się podobają wózki beżowe i szare a najbardziej takie z dodatkiem dwóch np beż z brązem ;)

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka