BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 miesiąc temu #934618 przez aggi
nowa strona ugh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #934619 przez aggi
zróbcie coś z tym -_-

10 lata 2 miesiąc temu #934620 przez aggi

10 lata 2 miesiąc temu #934622 przez joanna1991
Witaj ZOI :) jak milo ze jest was tak duzo i przy tym jest dowod ze wam sie udalo z tymi testami to moze wkoncu i mi sie uda zajsc w ciaze :) ale nie tylko mi - zycze tego rowniez kazdej sie starajacej :kiss: jak to dobrze ze jest ktos kto czlowieka rozumie, doradzi i da wiele cennych wskazowek :)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934626 przez moofka
Asiaa jeszcze trochę i zostaniesz 'mistrzynią słowa' - brzmi nieźle ;)

monique Zośka dostała w prezencie komplet pościeli z wypełnieniem to z całego zestawu używamy tylko ochraniacza na łóżeczko. kołdra i poduszka czekają. jak Zośka była mała to spała w rożkach i miała poduszkę klin pod materacem, teraz śpi w śpiworkach (jak chłodniej to kocyk do tego), całkiem na płasko.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

joanna tak w ogóle to my mamy swój meldunek! dopisz się :) i możesz sobie zobaczyć całą listę, co prawda niektóre dziewczyny już się nie udzielają no ale były tu i został ślad B)

www.zapytajpolozna.pl/forum/planujemy-ci...unek?start=60#934233
Podziękowania: monique1983, joanna1991

10 lata 2 miesiąc temu #934627 przez Ada2424
Dzień dobry :) u mnie słoneczko :)

Monique to tak jak u mnie ;) mój gin też się śmieje, że strasznie energiczne i ruchliwe dziecko, że akrobatą chyba będzie B)

Joanna to ja Ci w skrócie napisze jak u mnie było... testy używałam dwa cykle i w obu zaczęłam je robić od razu po skończonej @ bo nie miałam pojęcia kiedy u mnie owulacja występuje. W pierwszym cyklu nie doczekałam się malin choć odczuwałam kłucie jajnika, okazało się że był to cykl bezowulacyjny. W drugim cyklu maliny pojawiły się w 17dc do tego kilka dni przed owu pobolewały mnie lekko jajniki a w dniu owu miałam silny ból jednego jajnika, że musiałam no spe brać, kilka dni po owu byłam u gina bo miałam objawy infekcji, zrobił mi usg i powiedział że widać że owulka była i że według niego w tym cyklu się uda, no i w tym właśnie cyklu się udało a teraz dzidzia daje popis w brzuszku :cheer:

Kochane jakie świetne promocje są w 5 10 15 tylko większość typowo dla chłopca, kusi mnie okropnie żeby kupić, Mąż mówi żeby brać chyba zaryzykuje i kupie :whistle:

Miłego dnia! :kiss:

[/url] [/url]
Podziękowania: joanna1991

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934628 przez zoi
aggi, post wcześniej napisałam trochę co u nas ;) Wszystko na najlepszej drodze do pełni szczęścia. Widzę, że ja jednak muszę dojrzeć do macierzyństwa. Z dnia na dzień coraz więcej radości B) B)

moof, to prawda. A najlepsze było to, że nie miałam wyrzutów sumienia :side: Wyrodna jestem wiem... martwiłam się jak sobie radzą z mamą, tęskniłam, ale wyrzutów brak :evil:

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934629 przez moofka
zoi jaka tam wyrodna! normalna! dla zdrowia psychicznego zalecane są takie wyjścia od czasu do czasu B)
Podziękowania: zoi

10 lata 2 miesiąc temu #934639 przez Chudzinka
Ada - kupuj, na co czekasz! :)
Jula - nie zazdroszczę zabiegu, ale oby teraz było git. A Wojtuś przecudny.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Buziaki!
Podziękowania: julka

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #934640 przez Ada2424
Chudzinka kupiłam a co mi tam ;) będzie synuś i koniec B)

Ale na ten miesiąc już wystarczy bo mase kasy wydałam ale tak to jest jak ciężko się powstrzymać ;)

[/url] [/url]

10 lata 2 miesiąc temu #934642 przez MARI
Witam wszystkich :) ja juz się ogarnęłam z porządkami i mam błysk. Dziś zrobiliśmy taki podział z moim Rafałem że ja sprzatam a on szaleje w kuchni z obiadkiem, już są takia zapachy że mam ślinotok :laugh: ale do kuchni nie da wejść.

MAJKA śliczne masz dziewczynki :)

ZANCIK powiem Ci że mi najbardziej na przeziębienie to pomaga herbatka i wkrojony do tago korzeń imbiru, nie dość że dobre to pomaga :) zdrówka

MOOFKA zdrówka dla Zosienki :)

Ja nadal czekam na testy jak przyślą, myślę że w poniedziałek powinny być.
Podziękowania: moofka

10 lata 2 miesiąc temu #934647 przez MARI
Noo wreszcie podano do stołu ;) zmykam na jedzonko :)

10 lata 2 miesiąc temu #934651 przez ferritka
Bry
My na oddziale lezymy... wszystko pieknie jest pani dr fajna babka mówi ze Kuba ladny wagowo bo ma 2,500 ktg tez sliczne ale jak mam byc obserwowana no to bede ;)
Fajne Dziewczynki w sali pomocne wiec tez luz B)
Sobie leze Vo chwilke przychodza kubie mierzyc cisnienie wiec sobie go podsluchuje B)
Jedzenie ujdzie wiec no prawie jak na wczasach :woohoo:
Tyle u nas na szybko tak B) Aaa dr powiedziala ze mamy przeswit w szyjce I ze najlepiej urodzi w 38 tyg bo dziec donoszony a jeszcze w pelni Sil sie jest B) chyba mi sugeruje cos hehe B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 2 miesiąc temu #934655 przez natkka
Hej dziewczyny :) dobę mnie nie było i jest tyle do nadrobienia, że szok.
U mnie się w tym miesiącu nie udało, @ przyszła szybciej niż myślałam, ale to może znak że w końcu wróciłam do siebie po zabiegu (znowu mam 28 cykl).
ferritka - mam nadzieję, że już teraz to Kubuś nie będzie sprawiał nam takich niemiłych niespodzianek i wszystko będzie już dobrze :)
zancik - na przeziębienie to dobry jest imbir, ja robię herbatę z cytryną, miodem i imbirem, a jak mam to też pomarańczą - nie dość że zdrowe, to jeszcze pyszne.

10 lata 2 miesiąc temu #934658 przez zancik
ferritka super,że już jest dobrze :) to mówisz,ze jest jak w hotelu 5 gwiazdkowym :laugh:
Dziewczyny dzięki za porady wieczorkiem coś sobie wypije na przeziębienie narazie nie jest tak zle ;)
natkka nie ten miesiąc to następny ważne,że wszystko wraca do normy ;)
Mari ale masz dobrze mój M niestety nie ma zdolności kulinarnych :(
Ada to było szaleństwo zakupów :) Ja zawsze jak tylko widzę ubranka dla maluszków to poprostu nie mogę sie napatrzeć tylko zawsze jest ojej jakie ładne,piękne,śliczne itd... :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka