BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #942258 przez Pinezka
Zancik - super, gratki :woohoo: A ginka sie nie przejmuj, tak jak pisze Moofka, moze ona z tych ostroznych.

Julka - no minka nieprzecietna :laugh:
Podziękowania: julka, zancik

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #942259 przez zancik
Nie wiem już co mam mysleć złapałam doła :(

10 lata 1 miesiąc temu #942260 przez żabka
zancik doła? przeciez testy jednoznacznie wskazują na ciążę a beta to już przecież potwierdzenie na 100% ;)
nie dołuj się.
powody do doła to mam ja. znowu @ przyszła, znowu deprecha.
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #942268 przez joanna1991
ŻABKA nie dołuj się :* następny cykl będzie twój. Kochana a ja co mam powiedziec, już dawno powinnam dostac @ a nadal jej nie ma :/ a fasolki też brak :( dostałam leki po którym powinnam dostac @ i będę miała wtedy prawidłową owulkę. Czekam na to jak na zbawienie. Musimy poczekac aż w końcu się doczekamy naszych pozytywnych testów ciążowych :) Główka do góry :)

10 lata 1 miesiąc temu #942269 przez Asiaa
Zancik jak to nie wiesz co masz myśleć? Obmyślaj jak powiesz mężowi dobrą nowinę w poniedziałek lub wtorek jak będziesz juz po drugiej becie, która pewnie będzie czysta formalnością ;)

Żabka nie smuć się, nowy cykl to nowe szanse ;)

10 lata 1 miesiąc temu #942273 przez natkka
dziewczyny nie możemy się poddawać, ja wychodzę z założenia, że tak musi być - będę miała dziecko kiedy to będzie dla mnie najlepsze a nie kiedy ja będę chciał. co prawda jest żal za każdym razem kiedy @ przychodzi, ale wiem że się doczekam - tak jak i wy :)
zancik - nie dołuj się tylko ciesz, bo jesteś w ciąży :D

10 lata 1 miesiąc temu #942274 przez martyna_z
Zancik gratulacje, nie dołować się tylko cieszyć trzeba :-)

żabka nie dołuj się, nie teraz to za miesiąc, wiadomo że fajnie nie jest jak @ przychodzi, ale pozytywne myślenie jest podstawą :-)

ja dziś po warsztatach z emisji głosu, naładowana pozytywną energią :-)

Asiaa no wiadomo, działamy, działamy, może nawet lepiej że nie wiem kiedy owu to tak nie myślę bardzo, łatwiej się wyluzować

10 lata 1 miesiąc temu #942282 przez zancik
Żabka w któryms cyklu musi się udać :)
Laski ja przez ta ginkę sie załamałam nie potrafię się cieszyć dopóki bety nie powtórze :( Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #942292 przez MARI
ZANCIK nie zamartwiaj się tylko myśl pozytywnie, bo przecież puki co to wszystko wskazuje jedną diagnozę :whistle: więc ciesz się a nie załamuj :kiss: chyba że to taka huśtawka nastrojów a przecież to też jeden objaw ciąży :laugh:

NATKA masz rację z tym że na każdą z nas przyjdzie ten najlepszy czas na dzidziusia :)

10 lata 1 miesiąc temu #942309 przez ann-sunshine
Zancik przegoń doła i uwierz bo ciąża jak nic, a beta urośnie 100%+

Julka ta ostatnia fota mega. I widzę że chusta się przyjęła

Moof gołe ściany, ale gładkie już ;-P

Zabka przytulam mocno

Joanna a do kiedy masz brać bromka?

10 lata 1 miesiąc temu #942325 przez ulka1983
Bry wieczór ;) wpadłam chociaż na chwilę po imprezce urodzinowej chrześniaczki mojego emka bo jakaś ciąża tu się dzisiaj pojawiła na 100 % :silly:

Zancik kochana gratuluję i ściskam mocno :kiss: my już się cieszymy a ty możesz poczekać do drugiej bety :laugh: super teraz FERR moze spokojnie rodzić :whistle:

Gosia jutro wstawię foto to zobaczysz jaka orka ze mnie :cheer:

Asiaa też jestem tego zdania zdrówko najważniejsze :) na imprezce dzisiaj nie raz słyszałam pytanieco będzie ? To mówię ż że dziewczynka to niektórzy zdziwieni :unsure: a jedna laska to takie oczy wywaliła aż ją murowało to się wkurzyłam i jej powiedziałam czy to takie dziwne że będzie dziewczynka ? Że jak mam dwie córy to teraz powinien być chłopiec ? Ja się cieszę i tyle to znów oczy wytrzeszczyła na mnie :P eh ludzie są niektórzy bardzo dziwni :S

Moof idziecie jak burza z tym remontem :woohoo: fajnie że tak sprawnie wam idzie :)

Joanna coś ta @ w kulki leci :angry: powtarzałaś w ostatnim czasie test ?

Julka piękne fotki :) ja też jestem za żebyś więcej ich wstawiała , jaka to chusta ? Szczęśliwa mamusia aż miło popatrzeć :) Wojtek urocze minki robi :laugh:

Żabka wygoń deprechę bo ten cykl może być twoim ostatnim przez parę miesięcy ;) widzisz kolejka po fasolki się posuwa więc głowa do góry bo jesteś coraz bliżej :)
Podziękowania: julka, zancik

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #942337 przez mesy
ferr w szpitalu.... godzina 3....rozwarcie 5,5 cm...bole krzyzowe....jak sie Kubol urodzi dam znac.... poki co wiem tylko tyle
Podziękowania: julka, ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #942340 przez zancik
Witajcie Kobietki ;) czekam do jutra boję się,że @ przyjdzie :( skoro mówicie,że to ciąża to musi być ciążą cholerka przecież Wy dobrze wiecie a ginka niech spada :angry: zezłościła mnie tylko :(
Ulcia, Mari,Ann nie dziękuję,żeby nie zapeszyć :kiss:
Mesy czekamy na dobre wieści,że Kubula już jest na świecie buziaki dla Ferr :kiss: :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #942341 przez mesy
godzina 8 rozwarcie 7 cm....slabo idzie , ale cos idzie to najwazniejsze

10 lata 1 miesiąc temu #942343 przez Pinezka
No to rzeczywiscie Kuba na bete Zancika czekal :woohoo: Trzymaj sie Ferri, jestesmy z toba myslami :kiss:

Zancik - nie martw sie tyle, taka beta jak ci wyszla, to juz wiecej niz dobrze :kiss: A w pon powtorzysz i sama przyrost zobaczysz ;) Mysle, ze kazda z nas sie na kazdym etapie czyms martwila, bo zajscie to dopiero poczatek drogi, ale glowa do gory, a jak nie, to cie na karnego jezyka wyslemy, co zakurzony juz jest, bo dawno nikt nie siedzial ;) Sciskam cie mocno i naprawde, nie mysl tyle, ciesz sie :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka