BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953891 przez Sandruska1995
Dziewczyny wiecie, ze jestem glupia - NIE WYTRZYMALAM. Mialam dwa ostatnie testy owulacyjny i ciazowy. Zrobilam dwa owulacyjny pozytywny a ciazowy z druga slabiutka druga kreska , nawet moj M ja widzi . Jutro maja przyjsc ciazowe bo zamowilam sobie 10szt. :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #953914 przez Miluniaa
Jak w ciązowym masz chociaż słabiutka kreseczke to wieeelkie prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy :) Zyczę Ci z całego serducha !
Ja jeszcze nie mam testow przyjda na dniach ale sie boje robic bo jak zwykle pewnie ujrzę jedna kreske ...

9 lata 11 miesiąc temu #953918 przez MARI
Bryyy!!!! :) :) ale dziś piździ że głowę chce urwać.

SANDRUSKA ty jesteś nie możliwa myślałam że ja wariuje na punkcie ciąży, ale jesteś lepsza :) oczywiście dobrze cię rozumiem bo jak się czegoś bardzo chce to człowiek potrafi się nakręcać. Na suwaczku masz termin aby zrobić test ciążowy za tydzień, a tu widzę że termin się przyspieszył ;) Pisałaś o pierwszej ciąży że nie myślałaś tak intensywnie jak teraz, bo zajęłaś się pieskiem i udało się, ja też tak miałam w pierwszej ciąży nie skupiałam się tylko na tym i udało się- natomiast teraz więcej o tym myślę i pewnie dlatego tak jest że organizm się spina i po prostu wychodzi DUPA. Wniosek taki trzeba wrzucić na luz :silly:

Witaj MILUNIAA :) nasze grono starających powiększa się ;)
GWIAZDKA Antoś to te oczy ma boskie, zresztą w ogóle jest boski :)
PINEZKA ale ten brzusio masz fajny :)
JULKA ty weź" zmolestuj" Ulcię o jakieś foto bo my tu jesteśmy bardzo ciekawe tej dziecinki :)
MARTYNA moja znajoma ostatnio robili badanie nasienia i z jakim dodatkowym komputerowym zapłacili 150zł.
MESY Patryczek na tej huśtawce przy tej śpiącej kruszynce to fajnie wygląda :)

9 lata 11 miesiąc temu #953920 przez MARI
A zapomniałam MILUNIAA wpisz się na nasz meldunek www.zapytajpolozna.pl/forum/planujemy-ci...unek?start=60#945973

9 lata 11 miesiąc temu #953940 przez Miluniaa
a co to ? Bo jak próbuje wejsc to mi sie nie wyswietla ta strona , chyba cos linka zle podalas :)

9 lata 11 miesiąc temu #953941 przez Sandruska1995
Oby to bylo :)

9 lata 11 miesiąc temu #953946 przez zancik
Hey Kobietki :) ja w końcu dziś zrobiłam kopytka na które miałam chęć już od miesiąca pychaaaaa :laugh: :P
Ulcia czekam na focie malutkiej :kiss: :kiss:
Moof padłam :laugh: :laugh:
Sandruska ja tez wmiałam sytuacje że wyszła mi druga blada kreska a za jakieś dwa dni dostałam @ i było wielkie rozczarowanie :( Dopiero jak odpuściłam to się udało ;) Ale trzymam za Ciebie kciuki ;)
Miluniaa za Ciebie tez trzymam kciuki :)

9 lata 11 miesiąc temu #953958 przez MARI

9 lata 11 miesiąc temu #953964 przez Miluniaa
Poszlo :) Zrobiłam chyba dobrze ;) Jak cos prosze o wyrozumialosc dopiero zaczynam ;p;p
Ja kiedys bylam prawie pewna ze w ciazy jestem ,po pewnym czasie dostalam okres i nigdy chyba takiego nie mialam nie dosc ze bardzo obfity to w dodatku bolesny i ogolnie dziwny . Lekarz nie bardzo chcial ( a moze nie wiedzial) powiedziec czy bylo zaplodnienie powiedzal ze byc moze bylo ale wszystko jest ok i organizm jesli sam odrzucil moglo byc cos nie tak i zapisal duphaston . Tyle o tych lekach sie naczytalam ze jestem pelna obaw ale poslusznie biore jak zalecil ...

9 lata 11 miesiąc temu #953979 przez Sandruska1995
Każdy zna swoje ciało osobiście - ja wiem, że moje nie reaguję tak na miesiączkę . Zobaczymy w piątek :)

9 lata 11 miesiąc temu #953983 przez Miluniaa
Sandruska trzymam kciuki !! :)

9 lata 11 miesiąc temu #953984 przez Sandruska1995
Nie dziękuję ;)

9 lata 11 miesiąc temu #953985 przez Miluniaa
Narobiłaś mi checi na zrobienie szybciej testu pewnie jak przyjda to nie wytrzymam ;p;p

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953990 przez Sandruska1995
Lepiej poczekać :) Ja też czekam aż przyjdą , bo zamówiłam. W sumie już powinny być bo sprzedawca twierdzi , że wysłał je 15 grudnia. Pewnie jutro będą . ;)
Jaka tu cisza, a ja siedzę Synek śpi od 17 a M w pracy do 21 . zajadam grzybki w occie . :D Dziś rozmawiałam z moją mama na skype i jadłam śniadanie. Zapytała mnie z czym ja jem te kanapki a ja na to " no jak z czym , szynką i musztardą - PYCHA! " a ona mało co nie zwymiotowała . :D
A wczoraj wieczorem myślałam , że mój M mnie zabije, godzina przed 24 a ja kazałam mu obierać 6 jabłek , potrzeć na tarce i dać dużoooo cukru - Pycha ! :d

Ah, miałam zapytać. Czy są mamusie które są w ciąży lub starają się o dziecko i palą papierosy? :whistle: W pierwszej ciąży problemu nie miałam, bo nie paliłam. Zaczęłam jak Synek miał parę miesięcy . I tak już palę 2 lata. w sumie nie powinno być problemu aby rzucić , bo palę 5-6 dziennie tylko.

O jezu! dopiero teraz sobie uświadomiłam , że na mojego M pokolenie teraz przypadają bliźniaki . Bo jest co drugie pokolenie , prawda? :O

9 lata 11 miesiąc temu #953994 przez gwiazdka2014
Ula jest mama małej Patrycji.... Muszą zostać dłużej w szpitalu przez gbs. Mała dostaje antybiotyk.
Podziękowania: moofka, Sandruska1995

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka