BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953808 przez Chudzinka
Ula Kochana, gratuluję, poka Malutką :-)
Jula , moof, mogę do 2016 poczekac, fajnie by było tak razem :-) Choć my 12go stycznia idziemy do lekarza i jak wyznaczy wcześniej invitro to robimy i się na nic nie oglądamy. Ileż można czekać. A jak jeszcze będzie coś chciał pokombinować to pokombinujemy, ale w maju najpóźniej inv robimy, bo na urodziny chce być w ciąży ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #953810 przez moofka
Pinezka śliczny masz bebolek :)

Mnie też cycki swędzą, chyba trza się iść umyć :P

Chudzinka daj spokój masz mieć brzucha przede mną :whistle:
Podziękowania: julka, Chudzinka

9 lata 11 miesiąc temu #953819 przez Sandruska1995
Poszlam pod pryszcznic i stalam chyba z 20 minut pod ciepla woda . Taka ulga :)

9 lata 11 miesiąc temu #953824 przez martyna_z
Sandruska gratuluję odwagi w realizowaniu własnych życiowych planów, w tym wieku mało która dziewczyna decyduje się na macierzyństwo. Bardzo róznie jest to odbierane przez społeczeństwo i szczególnie przez bliskich. Trzymam kciuki żeby się udało jak najszybciej :) Nie chce studzić emocji i gasić nadziei bo wiem jak to się czlowiek potrafi nakręcić, ale wszystkie z wymioenionych obajwów miałam a w ciąży jeszcze nie jestem, z całego serca życzę, aby to było jednak to.

Zancik dobra decyzja z ginką, w końcu będziesz chodziła do lekarza dość często :)

Maksio, Wojtuś i Patryk przystojniaki :)

Julka trzymam kciuki, żeby z mamą było ok :kiss:

Ann dobrze, że jesteś a zimowe dołki dopadają czasem każdego, oby do wiosny ;) z tym 3000 rokiem tez się dałam wkręcić :blush:

Gwiazdka oby tak dalej Antosiowe wyniki się tylko poprawiały :) podrzuć jakieś zdjęcie Antosia :) oo jaki imprezowy chłopak ;)

Ada super brzuszek, udało mi się jeszcze zobaczyć zanim znów zniknął ;)

Julka własnie pierwszy raz mi się tak zrobiło, a że pisałam z teefonu więc kopii nie miałam i teraz musiałam tworzć jeszcze raz, więc pewno trochę przydługo, ale może doczytacie ;p

Pinezka super zgrabny brzuszek :)

Miluniaa witaj :)

Chudzinka nie ma na co czekać, ktoś w końcu musi popchnąć tą ciażową kolejkę, bo coś w miejscu stoi ostatnio ;)

Ja zaraz zaczynam testować owu, bo to już za kilka dni i dzialamy a potem po owu M idzie na badanie. Orientujecie się może ile kosztuje seminogram?
Przepraszam za to przydługie wypracowanie, ale tyle się ostatnio tu dzieje że znów cięzko mi nadążyć :) Ale to dobrze wróży :)

9 lata 11 miesiąc temu #953826 przez mesy
Patryk rządzi....nawet kolor mu nie przeszkadzal :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 11 miesiąc temu #953834 przez mesy
Julka na co ty hehehe Patryk byl dzis u koleżanki swojej i sobie pokorzystal :P
My mamy inna z Fisher price...ale jeszcze go nie daje do huśtawki , bo mu sie szybko nudzi :) teraz ma etap fotelik z Fisher price ten wibrujący...jak włączam mu wibracje to się cieszy jak glupol...no i mogę go sobie ns lozku postawić bo jest stsbilnijeszy i Patryk więcej widzi z góry :)

9 lata 11 miesiąc temu #953838 przez Chudzinka
Mesy, a Ty skąd drugiego malucha nagle wytrzasnelas?
Jula, ja o czerwcu myślę że względów zawodowych, bo wtedy najstabilniejsza sytuacje będę miała po moich ostatnich wybrykach zwolnieniowych ;-) Ale tak już jestem zdesperowana ze jak da się wcześniej to będziemy lekarza jednak poganiac. I potem się będę o resztę martwila ;-)
Moof jak zwykle blyskotliwie skomentowała :-*

9 lata 11 miesiąc temu #953843 przez moofka
Ej no bo ja tak mam że jak nie skomentuje to mnie znowuż
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
swędzi :P

Mesy młodemu nawet w różu ładnie ;)

9 lata 11 miesiąc temu #953845 przez moofka
Popycham to cholerstwo :angry:

9 lata 11 miesiąc temu #953852 przez Chudzinka
Moof, jak dupa swędzi, to może też być na ciążę ;-)

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953865 przez Sandruska1995
Wszystkie już śpią? :dry:
Ja mam bezsenność :unsure:
Z tych nudów opowiem Wam moją historię z pierwszą ciążą- może komuś się będzie chciało czytać :)
Mimo , że miałam dopiero 17 lat starałam się o dzidziusia ( może to głupie ) ale pragnęłam tego . Choć nie udawało mi się zajść w ciąże, postanowiliśmy sobie że postaramy się ostatni raz było to dokładnie 17 stycznia 2012 roku. Powiedzieliśmy sobie, że odczekamy a w zamian mój M sprezentował mi pieska yorka o którym zawsze marzyłam. :) Miesiączka miała przyjść na 30 stycznia. Po pieska jechaliśmy na początku lutego i taka byłam przejęta że całkiem zapomniałam o tym że miesiączka się nie pojawiła. Po tygodniu gdy odebraliśmy pieska przyjechała mojego M siostra z urlopu , wtedy poprosiłam ją żeby kupiła mi test w drodzę powrotnej do domu. Kupiła, przywiozła , a ja pobiegłam do łazienki, zrobiłam i 10 minut się wachałam czy spojrzeć - parzę a tam dwie upragnione kreski, w pierwszej chwili myślałam , że zemdleje , wybiegłam z płaczem szczęścia i wtuliłam się w Mojego M. I oto teraz mam yorka i 2 letniego Synka :)

A teraz jak się staramy o drugie jest zupełnie inaczej, bo za bardzo chcę - wiem. Najchętniej już bym chciała wiedzieć czy się udało, przestudiowałam każdy możliwy temat na google. :silly:

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953871 przez Sandruska1995
Nie, staramy się od pół roku , to mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi . :)
Osz, ale jestem zła! zamówiłam sobie na ebay testy ciążowe i facet mi próbuje wmówić że wysłał je 15 grudnia. - ciekawe gdzie je wysłał . :blink:

:ohmy: Dopadła mnie senność i ból głowy. Czas iść spać. Do jutra ;)

9 lata 11 miesiąc temu #953884 przez ann-sunshine
Dzien dobry

Milunia witaj. Trzymam kciuki za testowanie.

Sandruska oby sie udalo. Tylko tfu tfu nie nakrecaj sie tak, bo jak sie okaze ze nie wyszlo to mocniej zaboli.

Chudzinka pewnie ze nie macie na co czekac, reszta sie pouklada

9 lata 11 miesiąc temu #953885 przez Ada2424
Sandruska dokładnie tak jak pisze Ann straszne się nakręcasz i widzę że co rusz nowe objawy sobie wynajdujesz...spokojnie odczekaj do terminu @ i testuj bo takie nakręcanie się w niczym ci nie pomoże a wręcz tylko pogorszy sprawę. Także cierpliwie czekaj juz niewiele ci zostało ;)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #953888 przez Chudzinka
Sandruska - krejzolu.... :)
A ja zaktualizowałam owulkowy meldunek, już bym Ulkę przestawiła, ale nie wiem, które imię w końcu :)
I widzę, ze jak na swoje urodziny zaskoczę, to miejscówkę Betce zakosze, hehe.
Gorzej, że nie mamy nikogo w kwietniu i maju? Gdzie mój VIPowski worek na te miesiące, się pytam się?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka