- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Jula , moof, mogę do 2016 poczekac, fajnie by było tak razem Choć my 12go stycznia idziemy do lekarza i jak wyznaczy wcześniej invitro to robimy i się na nic nie oglądamy. Ileż można czekać. A jak jeszcze będzie coś chciał pokombinować to pokombinujemy, ale w maju najpóźniej inv robimy, bo na urodziny chce być w ciąży
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Mnie też cycki swędzą, chyba trza się iść umyć
Chudzinka daj spokój masz mieć brzucha przede mną
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Zancik dobra decyzja z ginką, w końcu będziesz chodziła do lekarza dość często
Maksio, Wojtuś i Patryk przystojniaki
Julka trzymam kciuki, żeby z mamą było ok
Ann dobrze, że jesteś a zimowe dołki dopadają czasem każdego, oby do wiosny z tym 3000 rokiem tez się dałam wkręcić
Gwiazdka oby tak dalej Antosiowe wyniki się tylko poprawiały podrzuć jakieś zdjęcie Antosia oo jaki imprezowy chłopak
Ada super brzuszek, udało mi się jeszcze zobaczyć zanim znów zniknął
Julka własnie pierwszy raz mi się tak zrobiło, a że pisałam z teefonu więc kopii nie miałam i teraz musiałam tworzć jeszcze raz, więc pewno trochę przydługo, ale może doczytacie ;p
Pinezka super zgrabny brzuszek
Miluniaa witaj
Chudzinka nie ma na co czekać, ktoś w końcu musi popchnąć tą ciażową kolejkę, bo coś w miejscu stoi ostatnio
Ja zaraz zaczynam testować owu, bo to już za kilka dni i dzialamy a potem po owu M idzie na badanie. Orientujecie się może ile kosztuje seminogram?
Przepraszam za to przydługie wypracowanie, ale tyle się ostatnio tu dzieje że znów cięzko mi nadążyć Ale to dobrze wróży
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
My mamy inna z Fisher price...ale jeszcze go nie daje do huśtawki , bo mu sie szybko nudzi teraz ma etap fotelik z Fisher price ten wibrujący...jak włączam mu wibracje to się cieszy jak glupol...no i mogę go sobie ns lozku postawić bo jest stsbilnijeszy i Patryk więcej widzi z góry
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Jula, ja o czerwcu myślę że względów zawodowych, bo wtedy najstabilniejsza sytuacje będę miała po moich ostatnich wybrykach zwolnieniowych Ale tak już jestem zdesperowana ze jak da się wcześniej to będziemy lekarza jednak poganiac. I potem się będę o resztę martwila
Moof jak zwykle blyskotliwie skomentowała :-*
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mesy młodemu nawet w różu ładnie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam bezsenność
Z tych nudów opowiem Wam moją historię z pierwszą ciążą- może komuś się będzie chciało czytać
Mimo , że miałam dopiero 17 lat starałam się o dzidziusia ( może to głupie ) ale pragnęłam tego . Choć nie udawało mi się zajść w ciąże, postanowiliśmy sobie że postaramy się ostatni raz było to dokładnie 17 stycznia 2012 roku. Powiedzieliśmy sobie, że odczekamy a w zamian mój M sprezentował mi pieska yorka o którym zawsze marzyłam. Miesiączka miała przyjść na 30 stycznia. Po pieska jechaliśmy na początku lutego i taka byłam przejęta że całkiem zapomniałam o tym że miesiączka się nie pojawiła. Po tygodniu gdy odebraliśmy pieska przyjechała mojego M siostra z urlopu , wtedy poprosiłam ją żeby kupiła mi test w drodzę powrotnej do domu. Kupiła, przywiozła , a ja pobiegłam do łazienki, zrobiłam i 10 minut się wachałam czy spojrzeć - parzę a tam dwie upragnione kreski, w pierwszej chwili myślałam , że zemdleje , wybiegłam z płaczem szczęścia i wtuliłam się w Mojego M. I oto teraz mam yorka i 2 letniego Synka
A teraz jak się staramy o drugie jest zupełnie inaczej, bo za bardzo chcę - wiem. Najchętniej już bym chciała wiedzieć czy się udało, przestudiowałam każdy możliwy temat na google.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Osz, ale jestem zła! zamówiłam sobie na ebay testy ciążowe i facet mi próbuje wmówić że wysłał je 15 grudnia. - ciekawe gdzie je wysłał .
Dopadła mnie senność i ból głowy. Czas iść spać. Do jutra
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Milunia witaj. Trzymam kciuki za testowanie.
Sandruska oby sie udalo. Tylko tfu tfu nie nakrecaj sie tak, bo jak sie okaze ze nie wyszlo to mocniej zaboli.
Chudzinka pewnie ze nie macie na co czekac, reszta sie pouklada
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja zaktualizowałam owulkowy meldunek, już bym Ulkę przestawiła, ale nie wiem, które imię w końcu
I widzę, ze jak na swoje urodziny zaskoczę, to miejscówkę Betce zakosze, hehe.
Gorzej, że nie mamy nikogo w kwietniu i maju? Gdzie mój VIPowski worek na te miesiące, się pytam się?