- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Aggi - ale Maksio już duży chłopak
Sandruska1995 - witaj, młoda mamuśka z Ciebie
Pinezka - to super warunki na porodówce będziesz mieć
ulka - mężu nic nie wybrał, wykreślił tylko z listy kilka imion Fajnie, że udało Ci się wytrwać do stycznia A Ty termin z miesiączki masz na 15 stycznia?
Gdzieś mi mignęło, że rozmawiałyście o wypadających włosach. Mnie wypadały najpierw po narkozie, później stres, za wysoka prolaktyna itp. Byłam na zabiegu dermabrazji u fryzjera, pod kamerką ogląda też mieszki włosów i skórę i dobiera odpowiednie kosmetyki. W domu używam kosmetyków z firmy Nioxin, szampon, odżywka do skóry głowy i taki preparat na końcu do wcierania. Dla mnie dobrała zestaw 3. Pomaga, już mi tyle nie leci tych włosów i gęstsze się zrobiły. Po porodzie jak coś mówiła, że może na zestaw 4 będę musiała przejść.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Sandra witaj
Pinezka to warunki w szpitalu super
Ula no i udało Ci się poród będzie w 2015 dziękuję chyba w poniedziałek będę dzwonić do lekarza by umówić się na badanie i zobaczymy co dalej
Agni i buziaki dla Poli
Aggi przystojniak Ci rośnie a jak zakończyła się sprawa z roladą? wygrałaś?
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Julka trzeba myśleć pozytywnie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
No a co do rozszerzania diety.... Mi nie spiwszno wręcz wygodniej mi dać butle i miec spokój ale no co ja zrobię jak Patryk do talerza zagląda jak sep Dostał w środę łyżeczkę marchewki...wczoraj łyżeczkę , a dzis ma przerwę samakowav mu smakowała ...... A czy dostanie jutro to jeszcze zobaczę smak poznal
Aggi Maks czaruje hehehe będziesz odganiać panienki
Asiaa a ty nie poruszaj tematu rolady hehehe po cos przypominala
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
aggi Zośka na początku też nie wybrzydzała (brokuł jej tylko nie podszedł ) a później jak zaczęły jej zęby iść to matko bosko góra 3 łyżeczki i koniec a potem ryk że głodna i butle robiłam bo co począć.... przy skokach też mi słabiej je, 2/3 porcji może da radę i tak było parę dni temu a dzisiaj bez mrugnięcia okiem zjadła 250g obiadku. różnie bywa Maks coraz lepie pozuje do fotek słodziak
mesy ja tam się nie dziwię że młody dostał marchewkę jak on taki żarłok jest wyprzedza system i tyle
i ja i ja na 2016 się zapisuję!!! w ogóle to pamiętacie że miałam posrane cykle 28-56 dni? to teraz mam 30-33 przynajmniej na razie ale testów owu na razie nie przewiduję.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
mam pytanko odnośnie wymiarów z usg bo zawsze dziecko było większe i termin porodu mi przesuwało na 8 styczeń a wg ostatniej miesiączki to 13 styczeń ale teraz po badaniu usg w szpitalu wynik był taki BPD (wymiar dwuciemieniowy główki ) = 35+2 HC( obwód główki ) =34+1 AC(obwód brzucha )=37+4 FL(długość kości udowej )=36+6 FW ( waga)=3110 g to chyba trochę małe dziecko i najbardziej mnie zastanawia rozmiar główki bo dużo do tyłu a u mnie już przecież 38 tydzień co o tym myślicie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sandruska ja miałam dwudziechę jak pierwszą córkę urodziłam i wcale nie żałuję bo to była najlepsza decyzja miałam po prostu takie parcie na macierzyństwo że szok zresztą zawsze lubiłam małe dzieci mi test owu ciązy nie wykazał
Julka wytyczne o karmieniu dałam do zakładek żeby w przyszłości poczytać bo dzisiaj to nie dam rady rmf ma urodziny 15 stycznia już 25-te i z tej okazji każde dziecko urodzone w tym dniu ma dostać od nich wyprawkę ale co w niej jest to nie wiem bo ja do tej pory to zapomnę że rodziłam dawaj foto Wojtka w tym woombie bo fajnie dzieciaki w tym wyglądają jak robaczki no właśnie te wymiary usg mnie tylko wkurzyły poczekam aż się dziecko urodzi jaki śliczny golasek i normalny w 100 % i co zadowolona jesteś z tego newsa do kąpania ?
Zancik pewnie zmieniaj bo ten gin to strasznie zdziera a trochę tych wizyt będzie
dziewczyny ja nowy rok witałam w koszuli nocnej a 30 minut później byłam juz w łóżku
Aggi cudeńko z Maksa i już taki duży
Monia ja czyściłam octem i chyba czymś od czyszczenia wc ale przejrzyj strony w necie to coś wyszukasz bo już nie pamiętam to widzę że z imieniem zaczyna się tak jak u mnie termin mam tak jak Julka mówi na 13
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
A co to jest to blw ? Bo ja nawet nie wiem
Ostatnio Patryk miał chyba skok , bo jadl sobie po 130 albo 80 co 3 godz....a teraz zaś wrócił na 210 co 3 godz
Ulka co do wagi to to jest oszustwo pamiętam Patryk ok 20 sierpnia miał wagę 4120 ... W dniu porodu czyli 11 wrzesnia mi zrobili usg i wyszlo im 3200 A urodził sie 3590 ale w ogóle Patryk to rośnie jak na drożdżach....uwierzycie , ze nosi rozmiar 74 .... Te dresy co kupiłam na wiosnę to Uj strzeli , bo one są na niego juz dobre w smyku zamówilam juz jeden na 80 .... Spodnie w teskaczu kupiłam na 74 i co ....doooopa ubral 2 razy.... I miał je na styk każdy mówi ze on jak półroczniak wygląda....no ale co sie dziwić jak on je za trzech....
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ulka1983 - No ja miałam 17 jak urodziłam ale nigdy nie żałowałam i nie będę . Mam cudownego narzeczonego i wspaniałego Synka A teraz celujemy w córeczkę , choć najważniejsze aby zdrowe
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sandruska oby się szybko udało tylko wiesz podobno na dziewczynkę to trzeba się starać po owulacji a na chłopca przed tak ginekolog jeden mi powiedział i rozwalił całą moją teorię bo cały czas słyszałam że jest odwrotnie czyli teorii jest wiele
siedzę ze stoperem i liczę