- Otrzymane podziękowania: 61
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
ULA zapomniałam dodać że masz super brzuszek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Ulcia soczki pychoootka Imiona super
Ada avatarek widać supcio brzuś To malutka dokucza mamusi troszke musi poszalec
Martyna na pewno w końcu bedzie dzidziuś trzymam mocno kciuki za Ciebie i wszystkie starające się jak na razie od środy rzyga nie było ale mdłości jeszcze są ale czuję się już trochę lepiej jutro wizyta u ginki
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Święta i po świętach jak to mówią.
Wigilia, urodziny, wizyta u teściów ugh. Jeszcze sylwester do przeżycia i w końcu koniec obżarstwa
Oddam 3kg w dobre ręce
Chudzinka buziaki masz rację czas leci ! Widzę to dopiero po dziecku.................
Pinezka siłownia w 30tc ? Szalona kobieto A ja tak sobie. Antybiotyk skończyłam brać we wtorek, a gardło nadal pobolewa i drapie szczególnie rano Nie wiem co począć. Jeśli nie przejdzie to czeka mnie kolejna wizyta u lekarza. No i nie wychodzę z domu już 2tyg. A tak pięknie śnieżnobiało na zewnątrz. Ugh
Ada aż mi się przypomniało jak Maks mnie kopał w żebro uuuuu bolało
martyna masz rację zbadajcie żołnierzyki, to się Wam co nieco rozjaśni a jak wszystko OK to wiary więcej doda
ulka czekamy na juniorkę z niecierpliwością serio
Jest tu w ogóle jakaś sierpniówka 2015????????? Ociągacie się !
gwiazdka jak u Was? Zła passa przeszła? Jak Antosiek? :*
a mój mąż dopytuje kiedy rodzeństwo dla Maksiora Wiecie co jak oglądam zdjęcia brzuszka i zdjęcia malutkiego Maksa to aż by się chciało drugiego
Także tego no... testy owu mam już w obserwowanych na all. Może na początek 2016 jakoś by się udało? Aaaaaaaa najlepiej nic nie planować Będzie kiedy samo zdecyduje A tak z ciekawości zapytam chce któraś na 2016 nowego członka rodziny?
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
ehhhh szkoda, że już po wolnym, a do pracy tak się nie chciało....
w drugi dzień świąt to nawet w gumę graliśmy i pokazywaliśmy dzieciakom jak to kiedyś się bawiło a wczoraj zaliczyliśmy łyżwy Ogólnie było fajnie w ten świąteczny czas, ale stanowczo za szybko minęło
U mnie też nowy cykl. Tylko przez wczorajsze plamienie nie wiem jak to policzyć, wczoraj 1dc czy dziś i kiedy zacząć brać tabl, bo mam od określonego dnia brać. Później telefon i umówienie się na badanie i okaże się co dalej...
Ula wcześniej zapomniałam napisać że brzuszek masz bardzo fajny i oby udało Ci się doczekać z porodem do nowego roku, tak jak chciałaś
Ada awatarek ładny
Chudzinka już zaklepałaś sobie nowe miejsce pracy?
Aggi wszystkiego najlepszego urodzinowo ja to jeszcze w 2015 bym chciała a jak wyjdzie czas pokarze
Martyna dobre podejście przecież w końcu musi nam się udać
Zancik imieninowe
Gwiazdka co u Was?
nie pamiętam czy wszystkim odpisałam, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Ej, Ann, gdzieś Ty?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
U mnie jakaś rozsypka, tzn. po 30 tygodniu się jakoś zaczęło odczuwać bardziej różne dolegliwości, bo II trymestr był ok. Brzuch coraz częściej pobolewa, w Święta ciężko było za stołem wysiedzieć. W pachwinach ciągnie, boli szczególnie w prawej. Przy sprzątaniu po Świętach jakieś kłucie w szyjce jakby czułam. W nocy w łóżku ciężko się obrócić, ciężko wstać na siku, bo jakoś boli wszystko. Także chyba dobre dni się już skończyły. A Mała ruchliwa, brzuch cały skacze Trzeba się brać po Nowym Roku za pranie i prasowanie, a później za spakowanie torby.
Ula - fajnie, że Ty jeszcze w dwupaku, oby tak do stycznia zostało U nas oczywiście też dalej imię nie wybrane, ale coś tam przeglądaliśmy i dałam mężowi moją listę z imionami i ma się konkretnie zastanowić
Czekam z niecierpliwością na jakiś teścik ciążowy z dwoma krechami, bo jakiś zastój się zrobił, także mam nadzieję dziewczyny, że niedługo któraś nam tu wrzuci
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chudzinka no to ja trzymam cię za słowo! Może razem wątek założymy
moni już bliżej niż dalej to i samopoczucie pada na łeb i szyję. Wierzę ci że ciężko!
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Ja też celuje w 2016 rok
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Tez oddam z 4 kg które mi zostały jeszcze z czasów ciąży.
Ulka fajny brzuchol
Moni dla mnie ciezki czas byl od ok 37 tc....wtedy chyba w nocy robilsm po 10 razy wycieczki do wucets :/ tak wiec wspolczuje , ale juz nie długo
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Aggi pewno Cię mąż przekona do dzidziusia no i dobrze, zdrowiej, na gardlo napar z imbiru posłodzony delikatnie miodem, działa cuda!
Asiaa z tego co wiem to dzień plamienia nie liczy się jak pierwszy dzień cyklu tylko dopiero następny. Tak samo u mnie jak i u Ciebie, prędzej czy później się uda
Ale się kolejka już ustawiła na 2016 dzieciowo będzie Teraz RMF sponsoruje wyprawkę wszytskim dzieciom, które się 15 stycznia urodzą, kto u nas jest na styczeń oprócz Uli?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ulka widzę że dalej się kulasz w dwupaku
zancik pamiętaj o jakimś foto z usg dla cioteczek
aggi ja chcę nowego członka rodziny w 2016 ale będę celować na ostatni kwartał także jeszcze trochę czasu do starań musi minąć
monique cukry Ci nie oszalały w święta? ciąża na końcówce specjalnie daje w kość żeby baba chciała porodu
Asiaa mi też święta szybko zleciały musieliście fajnie wyglądać grając w gumę
Ann??? i która tam się jeszcze nie meldowała?
a u nas prawie koniec remontu do sylwestra będzie skończona duża łazienka i zostaną już same pierdoły do dokupienia zaraz zgram jakieś fotki to się pochwalę
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Asiaa zaczynam od kuchni ze specjalną dedykacją dla Ciebie
a jutro może łazienkę Wam zapodam jak posprzątam
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niestety nudzę się z młodym w domu, spacer odpada bo mnie gardło napinkala
A tak ładnie słońce świeci za oknem.... echhhh
mesy no to fajnie że też na '16 się szykujesz
martyna piłam z imbirem herbatę, z miodem, cytryną i NIC kompletnie. Antybiotyk jadłam i było niby lepiej, przestałam zgodnie z zaleceniem i znów nawraca ból już siły nie mam. A co do dzidziusia to gdybym miała 'pomagacza' to pewnie bym nawet już chciała Ale boję się że nie dam rady sama ogarnąć
moof fajnie że już prawie koniec remontu ej czyli tam gdzie była łazienka to jest kuchnia, tak? Meble fane !
Niezła kolejka na 2016 się szykuje
dobrze że zapytałam, nie będę sama JAKBY CO