- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Anitka ja też poprzednie porody wspominam dobrze nawet bardzo zobaczymy jak będzie teraz bo w tej ciąży wszystko jest inaczej i wyniki co chwilę mnie dobijają więc byle do stycznia u mnie owulacja przypadała w dzień malinek jak my to nazywamy ale u dziewczyn przewaznie dzień lub dwa po przychodziła może serduszko się pojawi trzymam kciuki a kto by wytrzymał płeć znamy będzie dziewczynka chociaż na początkowych usg była mowa o chłopcu ale sprzęcik odpadł nie mam nawet czasu żeby suwak przestawiać
Ann ja za bardzo nie wiem co to skurcze bo poprzednio natura mnie oszczędziła i jak je dostałam na porodówce to za 2 godz Natalia była już z nami a co z małą bo chyba coś przeoczyłam
Martyna to nieciekawie ale zdrówka życzę może do jutra prmizejdzie dzięki za zrozumienie bo głównie przez tą reformę chciałabym w styczniu urodzić bo jakoś mi się wydaje że dziecko będzie na tym stratne ale co ma być to będzie bo nóg zaciskać z moim gbs-em nie będę
Pinezka no kochana po prostu masz przerąbane w tej pracy i to jeszcze teraz kiedy potrzebujesz najwięcej spokoju masz rację idź jak najprędzej na zwolnienie i niech szefostwo się martwi a nie ty a my trzymamy kciuki żebyś do tego czasu dotrwała i nie zbzikowała ja miałam ochotę chodzić do szkoły rodzenia ale po tych wszystkich zawirowaniach ciążowych już nie miałam kiedy
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Ula, dzięki, dziś już trochę lepiej. Nóg nie zaciskaj bo to niezdrowe, tylko odpoczywaj najwięcej jak tylko możesz
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Pinezka - ja nie będę chodzić, chciałam chodzić z mężem, bo samej mi się nie chce, ale on nie zawsze może i też dałam sobie spokój, czytam książki, oglądam filmiki na yt, a resztę mam nadzieję podpowie mi instynkt
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Paskudna pogoda. Święto już nastalo - mąż zrobil obiad.
Ula Natalka ma cos ze skórą i drapie się po twarzy i głowie. Nic groźnego ale przydałoby się sprawdzić.
Pinezka wiem że trudno podjąć taką decyzję szczególnie jak masz ludzi pod sobą i jesteś za nich odpowiedzialna ale warto zrobić to co czujesz że jest lepsze dla dzidzi i ciebie
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
Muszę się normalnie pochwalić bo dziś miałam debiut z robieniem pierogów i co najlepsze udały się
JULKA uśmiałam się z tego porównania twojego męża co do imienia Kalina że to drzewo a mi tak podoba się to imię.
Witaj ANITKA maliny były 12dc tak jak już dziewczyny pisały, więc pewnie przytulanko też było
PINEZKA odpuść sobie już tą pracę i pomyśl o swoim odpoczynku
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Martyna super że czujesz się lepiej odpoczywam bo wiem czym może się ten przedświąteczny szał skończyć
Ann fiu fiu mężulo obiadek zrobił a to o drapaniu czytałam to chyba nie jest ze mną tak źle może to od wody ? a jak ją kremem wysmarujesz to nie ma poprawy ?
Mari brawo brawo super że się udały a ciasto takie delikatne wyszło ? bo jak tak to przepis chcę a mojemu mężowi to imię się nie podoba
miłej niedzieli dziewczyny
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Lezakuje w łóżku to was poczytam.
Święta za rogiem a ja w czarnej dddd
Tzn z rzeczy 'na gotowo' mam... choinkę
Poza tym nadal jestem na antybiotyku
I średnio cieszy mnie wigilia za kilka dni....
Za oknem po 12 stopni, słońce... jakoś to wszystko nie pasuje
Nie jest tak jak kiedyś.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
P...dole nie pisze trzeci raz...
Jutro poczytam i odpisze.
Dobranoc!
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Aggi też bym trzeci raz nie pisała
Ula po zwykłych kremaxh jest jeszcze bardziej czerwona a po emoliencie na momencik jest lepiej, ale po spacerze, kąpaniu i nocy jest znów dużo gorzej
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
-0.5kg mąki, 1jajko całe, szczypta soli, 3łyżki oleju i zarabiam wszystko ok szkl gorącej wody ( wodę dodawać po trochu wg uznania, aby ciasto nie wyszło za rzadkie) jak już wyrobie to odkładam na pół godz by odpoczęło i przykrywam je gorącą miską aluminiową. Potem wałkuje i robię pierożki nie dodając już nic mąki. A tak wg to robiłam je pierwszy raz z farszem z czerwonej soczewicy i trochę ziemniaków dodałam- aż byłam w szoku że to takie dobre
To teraz biorę się za obiadek- miłej niedzieli
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Aggi lepiej się czujesz już? Ja też nie czuje tej magii świąt w tym roku. Wczoraj ubraliśmy choinke, dziś z mamą zaczynam gotowanie, nie chce mi się strasznie, lae z drugiej strony uwielbiam te świąteczne potrawy, już z miesiąc za mną chodzą... najbardziej pierogi z barszczem, gołąbki z pieczarkami i sosem i ryba po grecku
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Znalazłam chwilkę,żeby zobaczyć co tu się dzieje U mnie jeszcze trochę porządków świątecznych.Dobrze,że chociaż bigosik juz gotowy Wczoraj emek powycierał kurze wysoko,powiesił firanki.pomył żyrandole jeszcze zostało mu mycie paneli i kafelek Ja mam jeszcze do ogarnięcia kuchnie i meble.Od paru dni znowu męczą mnie poranne rzygi nawet nie zdąże nic zjeść ani wypić i już jest kibelek Na zaparcia nic nie pomaga Prezenty na szczęście też już kupione W piątek byłam na badaniach zapłaciłam 95 zł myślałam,że będzie drożej a tak nie ma tragedii Głowa mnie dziś boli od samego rana
MOOF czekam na efekty końcowe remontu
PINEZKA współczuje atmosfery w pracy nie stresuj się i nie przemęczaj Zwolnienie to najlepsze rozwiązanie.
MARTYNA zdrówka i trzymam kciuki za dobre wieści na święta
ULCIA postaraj się jakoś wytrzymać do stycznia
AGGI bidulko Masz rację Święta bez śniegu to nie świeta nie czuję się juz tak tej atmosfery
ANITKA witaj tak jak piszą dziewczyny największy skok był 12dc
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165