- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
mesy Patryk serio ładnie wcina i dobrze waży. Ale Tobie to współczuję bo masz co nosić.
aggi to zależy od dziecka u mnie u obu odbyło się bez komplikacji i nawet nie bardzo wiem kiedy ząbkowały. A dla Maksa gratki 1 ząbka. Maksio śliczny taki całuśny. Zdrowiej, wiem jak to jest w takim stanie zajmować się dzieckiem.
Asiaa staram się dbać i niestety ciąża mnie ogranicza. A do stycznia szybko czas zleci i w nowym roku życzę Ci już udanego zafasolkowania.
martynka nietopera czy nie ale warto przytulanki stosować a jak będą goście to tak po cichaczu
zancik za parę tygodni będzie lepiej. Wiem co to zaparcia i znam ten ból w poprzedniej ciąży dzięki nim miałam hemoroidy. Musisz szukać swojego sposobu a to nie jest proste.
Ada każda testowała wózek jak tylko przyszedł. A im bliżej porodu tym bardziej będziesz chciała dzidzię...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Mesy Patryk to prawdziwy chłop spokojnie zacznie tuptać to waga sama spadnie
Aggi no ząbek na poważnie się pakuje moja Kornelia miała 9 miesięcy jak pierwszy jej się pojawił zdrówka życzę ale pomyśl że jak byś jeszcze karmiła to zapalenie na bank by się przypętało czyli jest jakiś plus że nie karmisz
Asiaa dobry pomysł z foto ale już za późno doczytałam styczeń nam pasi więc poczekamy bo miejscówka się wtedy zwalnia
Martyna może teściówka ci szczęście przyniesie działajcie dzisiaj jutro jak się da i po jutrze a co
Ann pamiętaj że ta praca w domu jest nie do przerobienia
Moof jak tam walka ze stołem ? złożony bo jakby co to wołaj pomocy to pomogę
Zancik nie jedna tu tak miała że najpierw chciała być w ciąży a jak już była to chciała rodzić a jak urodziła to chciała dziecko z powrotem do brzucha wkładać więc się nie martw będzie dobrze
Monia oj współczuję mi jakoś chyba 4 czy 5 razy się upiekło i pani dentystka nie leczyła zębów bo nie ma co ale kiedyś ta bajka się skończy jak po wizycie ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Bardzo Wam dziękuje Kobietki za rady i dobre słowa bez Was to by człowiek zwariował Na pewno będe dalej próbowała wszystkiego na zaparcia może w końcu coś na mnie zadziała Dostałam wykład od teściowej,że jak będe tak się odżywiała jak teraz to się anemii nabawie a co ja poradzę na to,że tylko jogurty,jajka,ser biały i mleko mi podchodzi a na wędlinę i mięsa patrzyć nie mogę
Julka spóznione ale szczere STO LAT STO LAT
Martyna działać dziś proszę jak maliny będą teściowa jakoś przezyje
Ulcia mam nadzieję,że wszystko się wyjaśni i dobrze skończy A jak Ty się czujesz?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
u mnie wczoraj było apogeum, noc masakra
gorączka, dreszcze, ból nie do zniesienia
dzisiaj jeszcze mi trzyma prawą stronę gardła, ale jest o niebo lepiej..
jeśli oczywiście można to tak nazwać
Boję się tylko młodego zarazić, bo w poniedziałek szczepienie
Asiaa nafaszerowałam się lekami wczoraj i w nocy i tylko gardło mi jeszcze bardzo trzyma
moni nie zazdroszczę kanałówki
ferr sapka podobno sama mija Tak mi mówiono
martyna przecież teściowa w końcu pójdzie spać a wy będziecie mieli szansę na co nieco po cichu..
betka masakra z zajmowaniem się, w tym momencie podziwiam matki mające więcej dzieci
ulka świetny pomysł na tort Chyba rodzicom takie zrobię jak im się liczba zmieni A mój brat ma 30 w lutym, też dobry pomysł hehehehe ooo tak jestem przeszczęśliwa że nie karmię.. jakkolwiek to brzmi, teraz taki boom na cyce itd... a dla mnie to była udręka
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Aggi zdrowiej szybko :-*
Chudzielcu dobry plan to połowa sukcesu
Gdzieś mi test mignal... I nawet pojawiła się druga kreska wiec juz owu jest nie daleko
Jula hamerykanski smoczek idzie na półkę.... Misia jak pozostałymi pluje...
Mesy Patryk kawał chłopa :-D
U nas... Tosia lobuzuje czyli norma... Misia miała mieć szczepienia ale katar ma.. Wole przeczekać tydzień
Obie jesteśmy na nystatynie ja dodatkowo doustnie.. Może w końcu pozbędziemy się grzyba na dobre....
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Aggi dobrze, że choć trochę lepiej
Majka oby w końcu na dobre się udało pozbyć takich dolegliwości
Moofka dużo buziaków dla Zosi z okazji roczku Udanej imprezki
Oczywiście wcześniej zapomniałam napisać
Chudzinka plan ładnie wygląda, a wiadomo że na wiosnę budzi się nowe życie
Monique doskonale Cie rozumiem z tymi wizytami u dentysty, bo też ostatnio tam pielgrzymuje
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiaa no jeśli można to tak nazwać
Moja @ się gdzieś zawieruszyła, nie widział jej nikt?
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Nie odzywam sie z braku czasu, ale regularnie czytam
Ulka - jakie konkretnie wytyczne ci dali?
Asiaa, Chudzinka - no wlasnie, dobry plan to juz polowa sukcesu, a i czlowiek troche sie rozluznia, wiedzac, co go w nadchodzacych miesiacach czeka
Aggi - bidulko, daje ci choroba popalic
Martyna - dobry pomysl Asi, zeby tesciowa do kina wyslac, na maraton filmowy najlepiej
Monique - kanalowka nie brzmi fajnie W trakcie ciazy ci ja chca zrobic czy dopiero po?
U mnie duzo pracy, ale po tym ostrzezeniu od poloznej, ze mam zwolnic tempo ze wzgledu na twardniejacy brzuch, w pracy szefowa mnie w przerwie obiadowej na spacery wygania i pilnuje, zebym drugie sniadanie w spokoju i codziennie jadla Chca, zebym chociaz do polowy stycznia dotrwala. Od czasu, jak zaczelam byc bardziej asertywna i ostrzegac, zeby mnie nie przeciazano, twardnienie brzucha juz nie wystepuje tak czesto. W czwartek bylam u gina, szyjka odpowiednio dluga i zamknieta na cztery spusty, wiec przedwczesny porod raczej mi nie grozi. Maly ma juz 1350 gram Dolaczam wam fotki aktualnego brzuszka
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
rok temu o tej porze szalałam na porodówce żeby o 11:10 po raz pierwszy przytulić Zośkę życzę każdej naszej forumowej starającej się przeżycia takich pięknych chwil
dzisiaj świętujemy, jutro wrzucę urodzinowe foto a na razie macie wspominkowy filmik z pierwszych miesięcy Zośki z podkładem muzycznym więc odpalcie głośniki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiaa dziękujemy z Zosią
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
AGGI oby tak moja @ zabłądziła jak Twoja wracaj do zdrowia
MARTYNA teściowej to zapodaj winka do kolacji i niech smacznie śpi a wy swoje będziecie robić
MOOF buziaki dla Zosieńki
JUKLA spóźnione lecz szczere życzenia wszystkiego naj.... :kiss
PINEZKA kurcze jaka ty chudzinka jesteś i taki fajny malutki ten brzuszek masz Masz rację oszczędzaj się
ULCIA oby wszystko Ci się wyjaśniło pozytywnie
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
MOOF ale świetny filmik tylko krótki
ZANCIK poczytałam dziś artykuł z myślą o tobie i piszą aby chrupać orzechy pomagają na przemianę materii- może warto spróbować
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moofka STOOO LAAAT dla Zośki świetny filmik I widzę avatarkową bluzę
MARI tego życzę każdej starającej się chociaż moja mogłaby ciut odpuścić jeszcze
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Aggi - mam nadzieję, że wkrótce będzie lepiej
Majka - obyś się w końcu szybko i na dobre pozbyła tego dziadostwa
Pinezka - teraz robimy tą kanałówkę, na razie mi antybiotyk włożyła, bo mi dziąsła bardzo krwawiły, ale we wtorek wracam i robimy. Powiedziała jedynie, że będzie musiała sobie poradzić bez zdjęcia RTG. Wiesz zostawianie go na po ciąży też nie za bardzo, jakiś stan zapalny może się w organizmie toczyć, a dla małej to też niezbyt dobrze. Fajnie, że u Ciebie lepiej, a brzusio śliczny, zgrabniutki
Moof - wszystkiego naj dla Zosi Filmik super
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Pinezka ale śliczny brzuś dbaj o siebie
Moof świetny filmik aż miałam dreszcze jak go oglądałam czekam na jutrzejsze foto z urodzin Zosi
STO LAT STO LAT STO LAT
Załącznik nie został znaleziony