BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 tydzień temu #951923 przez Agnilla
Halo, jestem, żyje imam się całkiem dobrze ;) chce któras kilka kilo? ;) plis tak z 4-5 ;)
Pinezka czym prędzej na L4!
Kurde zaraz będę musiała być na bieżąco, bo po suwaczkach widzę, ze zaraz się zacznie :)
Calusy od Poli, która przechodzi właśnie swój kolejny skok rozwojowy ;)
Podziękowania: ulka1983

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 dni temu #951952 przez martyna_z
Dzień Dobry wszystkim :-)

Chudzinka, widać że urlop naprawdę Wam posłużył :-) Super, oby tak dalej :-)

Całuski dla Poli :kiss:

U nas też jakoś tak świątecznie, weekend spędzony razem bez pośpiechu, bez zastanawiania się co jeszcze trzeba, miło :-) Gorzej że noc nie przespana, jak to już przed @ bywało, ból piersi nie daje spać. Mógłby w tym miesiącu wyjątkowo zwiastować coś innego ;-)

10 lata 6 dni temu - 10 lata 6 dni temu #951953 przez mesy
Ludzieeee litości .....moje dziecko od 6 leży sobie i gada.. :blink: Jeszcze troche i zacznę mówić tak jak on...s guu , gyy ,biii,aeeee , beee :sick: Ani na chwile oka nie da się przymrozyc. chyba odrabia przespana nockę :)

Ja tez nie czuje magii świat...nic a nic....ni ms śniegu...choinke dopiero wczoraj ustswilam....dodam , ze w tym roku mam jeszcze taka mala pól metrowa ....za rok mnie duza nie ominie :P lodowka pusta...itp jak sobie pomyśle ze musze iść na zakupy to mnie w tylko sciska normalnie....te kolejki ...matko :blink:

A w ogóle ktora pójdzie za mnie na zakupy :P

Korzystając z okazji chciałam wam życzyć zdrowych , spokojnych swiat w milej atmosferze rodzinnej :)

10 lata 6 dni temu #952012 przez monique1983
Hej dziewczyny :)

Faktycznie pusto przed Świętami, ale nic dziwnego :) Pogoda straszna, chodzę jak zombie. Dzisiaj byłam na III uzupełniającym USG prenatalnym. Pani doktor pooglądała wszystkie narządy i wszystko jest jak w najlepszym porządku :) Mała waży 1355 g. Nawet włoski było jej widać :) Ja też korzystając z okazji życzę Wam magicznych, zdrowych i wesołych Świąt :)

10 lata 6 dni temu #952042 przez Ada2424
I ja też Wam Kochane życze wszystkiego co najlepsze, wesołych i spokojnych świąt! Ja w garach z mamą to nie wiem czy znajdę jeszcze czas żeby tu zajrzeć :)

[/url] [/url]

10 lata 6 dni temu #952091 przez martyna_z
No to i ja od siebie, życze Wam dziewczyny pociechy z maluchów, bezproblemowych porodów i pozytywnych testów ciążowych ;) a przede wszystkim Wesołych, spokojnych świąt z najbliższymi, żeby spełniały się wszystkie marzenia :)

10 lata 6 dni temu #952096 przez meli1990
Wesołych Świąt dziewczyny i Czego sobie życzycie

10 lata 6 dni temu #952097 przez aggi
Witajcie przedświątecznie ! ;*

Pogoda i klimat mało świąteczny no ale cóż.
Mam nadzieję że się 'rozkręci' to wszystko ;)

doczytuję to co ostatnio mnie wkuwiło :P

ulka ja nie miałam robionego badania na gbs i w efekcie w szpitalu potraktowali to tak jakbym go miała. Co 4h wstrzykiwali mi antybiotyk w kroplówkę ;) Dzieć i ja cali i zdrowi więc nie martw się na zapas :kiss:

Anitka witaj ! Powodzenia życzę. Tak jak dziewczyny pisały owu około 12dc miałaś :)

Pinezka ja nie chodziłam do szkoły rodzenia i żyję :P

Ann przytulam i lepszej nocki życzę:*

Ada w dzień i wieczorami lepiej, ale najgorzej rano jak gardło zastane i wszystko drapie w środku i schodzi ta wydzielina :pinch: a antybiotyk do jutra mam niby brać. Szkoda że pogoda nie pomaga w wyzdrowieniu bo nawet wyjść nigdzie nie mogę

zancik jak się czujesz? współczuję rzyganka :( no mam wrażenie że dzieci nasze to śnieg z tv będą znały............

chudzinka pięknie cudnie i świątecznie od Ciebie mi 'zapachniało' ! :)

Agni miałam o to samo pytać.......... (kg...) buziaki dla Petunii ;*

martyna zaciskam kciuki :)

mesy pisałaś mi ostatnio że patryk dostał różową łyżeczkę... my mieliśmy fioletową a w rossmanie małż odebrał drugą paczkę a tam.. różowa łyżeczka :P

moni super że z malutką wszystko OK :)

Wszystkie się stąd ulotniły :D

To i ja życzę spokojnych Świąt i energii na każdy kolejny dzień Nowego Roku ;* !
Podziękowania: mesy, ulka1983, martyna_z

10 lata 6 dni temu #952098 przez aggi

10 lata 6 dni temu - 10 lata 6 dni temu #952121 przez zancik
Aggi dzis obylo sie bez rzyga:-)wczoraj mnie tak przeczyscilo myslalam,ze mi d...pe rozerwie :-D czuje sie nawet dobrze,ale mecze sie strasznie sape jak stara baba :laugh: Oj tak nasze dzieci chyba nawet nie beda wiedzialy jak wyglada snieg i jaka to frajda lepic balwana :( A Ty jak sie czujesz? :kiss:
MOJE KOCHANE ZYCZE WAM

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 6 dni temu #952133 przez Asiaa
Hello Kobietki :) Ciekawa jestem co u Was :)

Chudzinka pięknie to napisałaś :D :kiss: Wysłałam Ci wiadomość prywatną :) Miło się czyta, że aż tak czujesz święta :)

Moofka poka kuchnię, poka :) Niezłą listę zrobiła Twoja nietopera :D

Mesy dzięki za info :)

Ula :kiss:

Ann :kiss:

Anitka witaj :) dziewczyny już na pewno Ci doradziły :)

Pinezka ahhhh te szefostwo. Trzymaj się :kiss:

Też nie czuję że święta są już tuż tuż, a poza tym wkurza mnie ta reklama w tv media ekspert, bo jak tylko usłyszę tę piosenkę to później cały czas chodzi mi po głowie i nie daje spokoju :P :pinch:

Ja jeszcze nie składam Wam życzeń bo mam zamiar tu jeszcze zawitać do tego czasu ;)

10 lata 6 dni temu #952148 przez aggi
asiaa co do reklamy media expert to mój mąż powiedział że jak to słyszy to się mu niedobrze już robi. I że 'zabije chyba ta babe' :p

10 lata 6 dni temu #952151 przez ulka1983
Hej ja dalej w dwupaku :) chociaż torba spakowana czeka w razie czego :whistle:

Ann to nieciekawie to wygląda :dry: umówiłaś się do dermatologa ¿

Mari dziękuję za przepis :kiss: chyba Geslerowa robi podobne ciasto ale nie jestem pewna :laugh: zapisałam w zeszycie żeby się nie zgubił więc wypróbuję na pewno a z tą miską to niezły patent nie słyszałam jeszcze ale wypróbuję :)

Ada to byłby dopiero szok :laugh: no i na pewno byłby wtedy Szymon ;)

Zancik oby było tylko lepiej :) ale mężuś ładnie się stara :silly: staram się a co z tego wyjdzie to zobaczymy ;)

Chudzinka super że tak fajnie z mężulkiem spędzacie czas niby zwyczajnie a ile radości niech to trwa jak najdłużej :) ja jeszcze choinki nie mam oprócz 2 małych ale cieszę się że święta idą to taki fajny czas :)

Agni ucałuj Polę od cioteczek :kiss: i zamiast dzielić się kilogramami ( mam sporo swoich w nadmiarze :P ) to foto córeczki nam tu wrzuć na święta :whistle:

Martyna oby to było to coś innego ;)

Mesy nie dam się w nic wrobić bo ja leniuch teraz jestem i nie pomogę :P

Monia fajnie tak dziecko podglądać i spora dziewczyna już :)

Aggi zdrowiej bo Mikołaja zarazisz ;) wiesz niby się nie martwię bo w tej ciąży to chyba wszystko jest inne niż w poprzednich ale jakiś strach o dzieckó jest niestety :unsure:

Asiaa ja też mam zamiar tu jeszcze do świąt zajrzeć chyba że maleństwo mi plany pokrzyżuje ;) a ta reklama to mnie wnerwia bo rzadko włączam telewizor a i tak na nią trafiam :angry:
Podziękowania: martyna_z

10 lata 6 dni temu #952169 przez mesy
Aggi ...to my pewnie następną dostaniemy fioletowa hehe

Ta reklama z media tez mnie irytuje :blink:

..nie bylam wczoraj na zakupach.....myslicie ze będzie jeszcze coś dzis w sklepach ? :P

10 lata 5 dni temu #952171 przez martyna_z
Ale się świątecznie zobiło, aż miło :)

Mesy, z całą pewnością w sklepach będzie bardzo dużo .... ludzi ;) i promocji bo im bliżej świąt tym bardziej się wyprzedają ze wszystkiego, podobno najtaniej w Wigilię, ale tego nie mam zamaiaru sprawdzać ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka