- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
martyna_z - z tego co kojarzę to w styczniu tylko Ula, a w lutym ja, Meli i Pinezka, także chyba na tego 15 stycznia nikt się nie załapie
Moof - a wiesz, że nawet nie, popróbowałam w Święta po trochu, ciasta kawałek zjadłam, ale bez szaleństw i nawet cukry nie były takie złe A remont super wyszedł
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Aggi to faktycznie nieciekawie Cię zmogło, trzymaj się ciepło, Maksio już będzie podrośnięty to Ci będzie pomagał
Mnie jeszcze czeka sprzątanie przed Sylwestrem, będzie romantyczny wieczór we dwoje więc muszę przygotować coś dobrego do jedzenia
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Monique już coraz bliżej i będziesz miała malutką przy sobie dasz radę
Martyna wiem i zazwyczaj nie brałam takiego dnia pod uwagę Teraz moje wahanie wynika stąd iż od 5dc mam brać clo, a coś mi się obiło o uszy że lepiej z nim wcześniej niż za późno...
Moofka trochę ciasno było, ale śmiesznie Kuchnia wygląda bardzo fajnie Przypomnij mi ile tam m2 macie?
Niezła kolejka na 2016 się robi
Ula gdzie Ty? Oby nie na porodówce bo już tak mało brakuje do 2015
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
2016 byłoby pięknie być mamą, ale jak się uda to mi się marzy nawet na 2015
Oby zaczęły się sypać testy ciążowe bo dawno nie widziałam
AGGI jakoś nie możesz się pozbyć tego wirusa- zdrówka życzę, no i coś tam doczytałam o rodzeństwie dla Maksia, mąż ma dobry pomysł
ASIAA trzymam za Ciebie kciuki
MOOF remoncik pięknie wyszedł, jak to miło mieć czyste kąty prawda?
ZANCIK i jak tam po wizycie??
ULA daj znać co u Ciebie??
MONIQUE jeszcze troszkę wytrzymasz, teraz to już bliżej jak dalej a jakie imiona macie na myśli dla dzidzi??
Jutro sylwester jakoś zupełnie tego nie czuje,ale tak jak Ty MARTYNA szykuje romantyczny wieczór we dwoje tym bardziej że dni płodne przypadają
Miłego wieczoru
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Mari to będziecie mieli wystrzałowego dzidziusia jak się uda, za co bardzo trzymam kciuki
Też już czekam na jakiś pozytywny test bo coś ostatnio pusto w tym temacie się zrobiło. My działamy jakoś w okolicy 9.01, więc w moje urodziny
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ann kurka zamelduj się!
I Julka też! Jak z mamą?
Aggi z lazienki zrobiliśmy kuchnię a z garderoby łazienkę
Zancik jak po wizycie?
Asiaa kuchnia ma 2,6 na 2,4. Duża nie jest ale dobrze rozplanowana i mi jest wygodnie, no a poza tym to ja masterchefem zdecydowanie nie jestem
Więcej nie pamietam bo pisze z tel i nie mam podglądu a stara już jestem
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
ja nadal z bolącym gardłem. normalka już
wczoraj z mężulem winko, film, rozmowy.... achhhhhhhhhhhhhhhh
brakowało mi tego
Maksior śpi a ja zapijam kawą lekki ból głowy hahaha
MARI hehe mi 2016 to nawet by pasował..... ale ciągle mnie powstrzymuje to że Maksior taki mały i niewiem czy bym ogarnęła
rzeczywiście dawno ciążowego tu nie było i kurka JAK TO nie ma sierpniówki 2015?! Jedynie zancik ale ona ma koniec lipca termin. OCIĄGACIE SIĘ, ja się tak nie bawię
moof kurka podniosłaś mi ciśnienie ! Ciekawe co z ulką czy to ona czy nie ona czy co w ogóle się dzieje? Adrenalinka rośnie, ULA odezwij się
a garderoba w takim razie gdzie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Jakies plany na sylwestra...? My w domu siedzimy...w końcu to pierwszy sylwester Patryka ale za rok nie ma uja ze będziemy w domie siedziec kuzwa mój drugi sylwester w domie....az to do mnie nie podobne
Zaczął mi się etap lysienia po ciąży gubię wlosy garściami...ale nie , nie obetne
Aggi a jak tam twoje wlosie ?
No wlacha co jest z Ulka ?
Moof miód malina kuchnia i laznia bossshe jak ja bym chciała miec taka dużą łazienkę....a nie taka pipidowke :/ musze dzis poruszyć temat z T o zamianie mieszkania.....sie dusze u siebie w mieście :/
Uwaga , uwaga....Patryk z racji , ze jest sylwester dostanie dzis swoja pierwsza lyzeczke marchewki a niech on tez zaszaleje hehehe
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
No właśnie wie ktoś co z Ulą?
Dziewczyny ja też Wam życzę szczęśliwego Nowego Roku, pozytywnych testów ciążowych, bezproblemowych ciąż i rozwiązań, a mamuśkom grzecznych dzieci
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
a wie któraś co u Ann? bo nie ma Jej i nie ma.....
aggi garderoba mi niepotrzebna bo mam w sypialni szafę trzydrzwiową i wielką komodę i póki co się jeszcze mieszczę a ta garderoba to i tak taka bidna była
mesy ale z Ciebie pipka tej łazienki już nie ma bo to w niej jest ta kuchnia teraz na dole mamy małą łazienkę (zaraz wrzucę foto ) a na górze robi się duża i zgadzam się że duże łazienki są fajne a Ty chcesz się całkiem gdzieś indziej przenieść? włosy się unormują, ja to gadałam mężowi że będę łysa bo tak mi się sypały kłaki a sylwka spędzamy w domu bo oboje nie lubimy tej imprezy weź zrób nam foto Patryka z marchewkowymi wąsami
dobra to tera moja łazieneczka zdjęcie przed i po jest
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moof fajna łazienka
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Moofka po fotkach widać, że musi być wygodnie bo wszystko w kuchni jest pod ręką Też zastanawiam się gdzie jest Ula i może coś jest na rzeczy skoro tyle czasu już się nie odzywa, a tak już blisko do tego 2015 kiedy to chciała rodzić. oooo dobrze, że nic groźnego i to może jednak jej się uda dotrzymać do stycznia Ann przed świętami pisała, że odezwie się jak wróci, może jeszcze nadal jest na wyjeździe? Nowa łazienka też fajna i szarości znów widzę
Mesy to uważaj by Patrykowi marchewka nie uderzyła do głowy My będziemy na "domówce" ale dziś tak mi z nosa leci, że masakra
Aggi dzięki za info co u Ann