- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Życzę wam wszystkim kochane szczesliwego nowego roku i przedewszystkim dużo zdrowia i spełnienia marzeń
Jakby któraś była chętna zostać moim łącznikiem to podam numer telefonu na priv
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Aggi, dzięki o Ann nas uspokoiłaś.
Kochane - spełnienia marzeń. Niech to będzie niezapomniany rok pełen szczęścia, radości, miłości..
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
chudzinka to ja Ci zycze zeby te ostatnie dni w pracy obecnej mineły jak z piczy strzelił aa i oficjalnie dopisuje sie do waszej grupy w lipu- sierpniu bedziem działac
kochane mamy obecne i przyszłe zycze pieknych malin na wszystkich testach w nowym roku a mamusiom oby dzieci były grzeczne i kochane
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
W końcu do 4 msc mu nie wiele zostało. Zdecydowałam sie tez mu juz dać , bo jak my jemy ti tak nam do talerza zagląda , ze Malo łba nie ukręci...
Herbatkę tez mu próbowałam dać od 4 msc , ale nie chce pic...jak to u niego bywa z herbatkami.... Poza tym jak Patryk widzi łyżeczkę to aż sie trzęsie cały ze szczęścia ...wiec zaryzykowałam:) 12 dni przed czasem ale instynkt mi tez podpowiedział , ze to juz pora długo sie wahałam:) a co do tego mleka koziego...nie wypowiadam sie i nie wypowiedziałam sie raz napisałam o zagęszczaniu mleka kaszka i mi się dostało heheheh
Moof o cholera , ale wtopa buhehhe jo dupca tak czy siak łazienka cudo kolor podłogi mi się bardzo podoba
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Wkleje zdjęcie moich testów w owulacji .
Załącznik nie został znaleziony
I jeszcze jedno - gzie mogę zrobić suwaczki żeby się wyświetlały przy wpisach?
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
Ja też planowo mam mieć@ 12 stycznia choć mam nadzieję że zabłądzi i jej nie będzie tak u mnie jak i u ciebie
A suwaczek to kliknij na któryś u dziewczyn i tam można swój zrobić
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Ulka - to nam stracha narobilas, ze tak zniknelas Jak czop odszedl, to pewnie niedlugo sie zacznie?
Moof - fajnie wszystko po tym remoncie wyglada A kuchnia super, jasna i wydaje sie wieksza niz z podany przez ciebie wymiarow.
Widze, ze juz zapisy na 2016 sie zaczely
Mi Junior nocami, zazwyczaj kolo 3-4 nad ranem tak daje czadu, ze az sie od kopniakow budze i potem zasnac nie moge. Za tydzien mam usg trzeciego trym to zobaczymy, jak jest ulokowany, choc po umiejscowieniu kopniakow nie mam wiekszych watpliwosci, ze glowa w dol wisi Tesciowka, ktora pracuje w szpitalu, gdzie bede rodzic, wybrala sie za zwiedzanie porodowki i poinformowala mnie po tym rekonesansie, ze znieczulenie o kazdej porze dnia i nocy podaja, a cala porodowka picus glancus, pojedyncze pokoje, Malz bedzie mogl podobno nawet na sofie w pokoju ze mna i dzieciem nocowac A w razie jakichkolwiek komplikacji sa bardzo dobrze przygotowani (to do nich zwoza noworodki z innych szpitali jak cos sie zlego dzieje). Tak wiec nic, tylko rodzic Troche spokojniejsza jestem
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękuję , mam nadzieję że @ nie przyjdzie. A brzuch mnie dalej dziś boli jak na @ .
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadzieję , że będzie jeszcze tylko tydzień i 4 dni do @
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Chudzinka nigdy nie wiadomo może jak skupisz się na czerwcu to prędzej fasolka wyskoczy bez wyliczania dni i testowania tylko luzik totalny
Asiaa oby to był ten długi cykl co kończy się po dziewięciu miesiącach
Moni z tymi bólami w pachwinach to rozumiem cię bardzo dobrze siedzieć nie dobrze chodzić nie dobrze i leżeć też nie ale jakoś musimy dotrwać do końca ja z twojej listy imion bym na pewno wybrała bo też takie miałam i niestety odpadły a mężulo coś wybrał ?
Moof ale bajerancko masz teraz po tym remoncie ślicznie to wszystko wygląda dobrze wyszpiegowałaś info o mnie na styczniówkach
teraz jakby coś się działo to Julka da wam znać
Julka mam nadzieję że z mamą wszystko będzie dobrze chociaż coś widać że ściemnia
Pinezka no pewnie niedługo się zacznie tylko kiedy jak na razie główka wysoko jeszcze i rozwarcie na 2 cm to raczej dziecku się nie spieszy i waży ok 3100 g to chyba mało czy mi się wydaje ? ale babcia się o wnusia przejmuje że taki wywiad zrobiła ale to dobrze to miłe że się tak interesuje
ale chętnych do rodzenia na 2016 życzę powodzenia ale ja już do listy się nie dopisuję
Sandruska witaj owocnych staranek życzymy