BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 11 miesiąc temu #953162 przez ulka1983
Hej :) dziewczyny tak jak któraś podczytała na styczniówkach miałam śluz podbarwiony i pojechałam wieczorem w poniedziałek do szpitala bo wiecie u mnie brak skurczy nie oznacza że nic sie nie dzieje B) a tam oczywiście na wejściu piżamka i na oddział taka procedura :huh: po badaniach się okało ze czop odchodzi ale rozwarcia i skurczy brak i dalej jestem w dwupaku na szczęście :silly: dzisiaj po obchodzie badanie ordynator stwierdził że nie urodzę dzisiaj i mogę sylwestra spędzić z rodzinką :) odpoczywam grzecznie teraz w domku a od jutra mogę szaleć i rodzić :laugh: chociaż nasłuchałam się trochę krzyków rodzacych to mam dość :P a i ciśnienie mi zaczęło wariować 170\100 miałam nawet co nigdy 120\ 70 nie przekraczałam mam je kontrolować w domu i zapisywac B)

Życzę wam wszystkim kochane szczesliwego nowego roku i przedewszystkim dużo zdrowia i spełnienia marzeń :kiss: :kiss:

Jakby któraś była chętna zostać moim łącznikiem to podam numer telefonu na priv :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #953179 przez MARI
Dziewczyny życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2015, oby się spełniły wszystkie życzenia nawet te głośno nie wypowiedziane :kiss: :kiss: :kiss: udanej imprezy czy to w domku z dzieciaczkami, czy to na imprezce ;) :)

9 lata 11 miesiąc temu #953180 przez Chudzinka
No. Ula nie strasz! :kiss:
Aggi, dzięki o Ann nas uspokoiłaś.
Kochane - spełnienia marzeń. Niech to będzie niezapomniany rok pełen szczęścia, radości, miłości.. :)
Podziękowania: ulka1983

9 lata 11 miesiąc temu #953185 przez majka1987gnoWlkp
Ulu teraz to małe pierdniecie bedzie- nie strachaj :)

chudzinka to ja Ci zycze zeby te ostatnie dni w pracy obecnej mineły jak z piczy strzelił :) aa i oficjalnie dopisuje sie do waszej grupy :) w lipu- sierpniu bedziem działac :)

kochane mamy obecne i przyszłe zycze pieknych malin na wszystkich testach w nowym roku a mamusiom oby dzieci były grzeczne i kochane :)

[/url [/url]

Podziękowania: ulka1983

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953200 przez mesy
Julka doktorka mówiła mi ze od 4 msc mogę śmiało dawać , a ze Patryk zaczął sie nudzić przy jedzeniu mleka i nie dojada do konca stwierdziłam , ze dam mu marchewkę :) dostał dzis jedna łyżeczkę i nawet mu smakowała. Nie będę przeciez od razu dawała całego słoiczka....
W końcu do 4 msc mu nie wiele zostało. Zdecydowałam sie tez mu juz dać , bo jak my jemy ti tak nam do talerza zagląda , ze Malo łba nie ukręci...
Herbatkę tez mu próbowałam dać od 4 msc , ale nie chce pic...jak to u niego bywa z herbatkami.... Poza tym jak Patryk widzi łyżeczkę to aż sie trzęsie cały ze szczęścia ...wiec zaryzykowałam:) 12 dni przed czasem ale instynkt mi tez podpowiedział , ze to juz pora :P długo sie wahałam:) a co do tego mleka koziego...nie wypowiadam sie i nie wypowiedziałam sie :) raz napisałam o zagęszczaniu mleka kaszka i mi się dostało heheheh

Moof o cholera , ale wtopa buhehhe jo dupca :P tak czy siak łazienka cudo :) kolor podłogi mi się bardzo podoba :)

9 lata 11 miesiąc temu #953282 przez Sandruska1995
Hej. Czy mogę dołączyć? Jestem Sandra, mam już synka który w październiku skończył 2 latka. Staramy się o drugą dzidzie. To mój pierwszy cykl w którym zaczęłam używać testów owulacyjnych testowałam w 15dc,16dc i 17dc w 17 dc test był pozytywny . Przytulanko było w 12dc,15dc,16dc i 17dc. codziennie wieczorem. Dziś jest mój 19 dc , miesiączka ma przyjść 12 stycznia. - choć mam nadzieję , że jej nie będzie .. :) . Dziś rano obudziłam się z bólem prawego jajnika, uczuciem nabrzmiałego brzucha , bólem podbrzusza jak na miesiączkę i miałam brązowy śluz .

Wkleje zdjęcie moich testów w owulacji .

Załącznik nie został znaleziony

I jeszcze jedno - gzie mogę zrobić suwaczki żeby się wyświetlały przy wpisach?

9 lata 11 miesiąc temu #953300 przez MARI
Witaj sandruska jak dla mnie to najbardziej widoczne kreski na teście były 17dc, przytulanko było więc trzeba poczekać na efekty :laugh:
Ja też planowo mam mieć@ 12 stycznia choć mam nadzieję że zabłądzi i jej nie będzie :) tak u mnie jak i u ciebie :whistle:
A suwaczek to kliknij na któryś u dziewczyn i tam można swój zrobić :)
Podziękowania: Sandruska1995

9 lata 11 miesiąc temu #953301 przez MARI
Popycham :evil:

9 lata 11 miesiąc temu #953307 przez Pinezka
Sandruska - witaj :)

Ulka - to nam stracha narobilas, ze tak zniknelas :pinch: Jak czop odszedl, to pewnie niedlugo sie zacznie?

Moof - fajnie wszystko po tym remoncie wyglada :) A kuchnia super, jasna i wydaje sie wieksza niz z podany przez ciebie wymiarow.

Widze, ze juz zapisy na 2016 sie zaczely ;)

Mi Junior nocami, zazwyczaj kolo 3-4 nad ranem tak daje czadu, ze az sie od kopniakow budze i potem zasnac nie moge. Za tydzien mam usg trzeciego trym to zobaczymy, jak jest ulokowany, choc po umiejscowieniu kopniakow nie mam wiekszych watpliwosci, ze glowa w dol wisi ;) Tesciowka, ktora pracuje w szpitalu, gdzie bede rodzic, wybrala sie za zwiedzanie porodowki i poinformowala mnie po tym rekonesansie, ze znieczulenie o kazdej porze dnia i nocy podaja, a cala porodowka picus glancus, pojedyncze pokoje, Malz bedzie mogl podobno nawet na sofie w pokoju ze mna i dzieciem nocowac :woohoo: A w razie jakichkolwiek komplikacji sa bardzo dobrze przygotowani (to do nich zwoza noworodki z innych szpitali jak cos sie zlego dzieje). Tak wiec nic, tylko rodzic :) Troche spokojniejsza jestem :)

9 lata 11 miesiąc temu #953314 przez Sandruska1995
A gdzie go wkleić tu żeby mi się wyświetlał przy każdym wpisie? :dry:
Dziękuję , mam nadzieję że @ nie przyjdzie. A brzuch mnie dalej dziś boli jak na @ .

9 lata 11 miesiąc temu #953320 przez MARI
SANDRUSKA musisz edytować profil i wkleić na samym dole - myślę że dobrze wytłumaczyłam ;)
Podziękowania: Sandruska1995

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953322 przez Sandruska1995
Zrobilam :woohoo: Dzięki MARI :)

9 lata 11 miesiąc temu #953325 przez MARI
SANDRUSKA super wyszło :) a z tym suwaczkiem cyklu to nie pomogę bo sama nie wiem. Może się wstrzymaj z tym suwaczkiem, bo okaże się że nie będzie trzeba wcale robić bo będzie fasolka :) :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #953326 przez Sandruska1995
Dziękuję , już zrobiłam wszystkie ;)
Mam nadzieję , że będzie jeszcze tylko tydzień i 4 dni do @ :woohoo:

9 lata 11 miesiąc temu #953331 przez ulka1983
hej :) witam w nowym roku dalej w dwupaku :silly:

Chudzinka nigdy nie wiadomo ;) może jak skupisz się na czerwcu to prędzej fasolka wyskoczy bez wyliczania dni i testowania tylko luzik totalny ;)

Asiaa oby to był ten długi cykl co kończy się po dziewięciu miesiącach ;)

Moni z tymi bólami w pachwinach to rozumiem cię bardzo dobrze siedzieć nie dobrze chodzić nie dobrze i leżeć też nie :unsure: ale jakoś musimy dotrwać do końca :) ja z twojej listy imion bym na pewno wybrała bo też takie miałam i niestety odpadły :angry: a mężulo coś wybrał ?

Moof ale bajerancko masz teraz po tym remoncie :woohoo: ślicznie to wszystko wygląda :) dobrze wyszpiegowałaś info o mnie na styczniówkach :laugh:

teraz jakby coś się działo to Julka da wam znać :)

Julka mam nadzieję że z mamą wszystko będzie dobrze chociaż coś widać że ściemnia :pinch:

Pinezka no pewnie niedługo się zacznie tylko kiedy :whistle: jak na razie główka wysoko jeszcze i rozwarcie na 2 cm to raczej dziecku się nie spieszy B) i waży ok 3100 g to chyba mało czy mi się wydaje ? ale babcia się o wnusia przejmuje że taki wywiad zrobiła :laugh: ale to dobrze to miłe że się tak interesuje :)

ale chętnych do rodzenia na 2016 :woohoo: :woohoo: życzę powodzenia :kiss: ale ja już do listy się nie dopisuję :P

Sandruska witaj owocnych staranek życzymy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka