BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 2 dni temu #952509 przez Chudzinka
Kochane, jak tam, odpoczywacie w gronie rodzinnym? Jest pięknie i radośnie? Oby tak i oby tak było każdego dnia Nowego Roku. Całuje :-*
Podziękowania: ulka1983, martyna_z

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 dzień temu #952554 przez Pinezka
Hej, hej, jak wam mijaja Swieta?

Ja od tego maratonu obiadow i kolacji z roznymi czesciami rodziny juz prawie sie turlam :pinch: Ale dzis dzielnie na silownie poszlam i 30 min na rowerku stracjonarnym zrobilam, dla uciszenia sumienia ;)

Aggi - jak tam chorobsko?
Podziękowania: martyna_z

10 lata 1 dzień temu #952566 przez ulka1983
Hej witam po świętach :) wczoraj myślałam ze porodówkę zaliczę ale na szczęście wszystko się wyciszyło :P

Majka napisali mi że pismo musi być u nich do 03 stycznia :evil: ale poczta dostarczyła w wigilię przed południem to chyba mam ich z głowy B)

Pinezka a ja delikatnie te święta obeszłam ale to chyba ze strachu :cheer:

Martyna ???

Chyba świąteczny trans trwa nadal bo taka cisza to na razie nie rodzę :silly:
Podziękowania: martyna_z

10 lata 1 dzień temu #952582 przez zancik
hey Kochane :)
jak tam po Świętach?ja obżarłam się strasznie hahahaha a dziś jeszcze mam gości bo mam imieniny a powiem szczerze,że najchętniej to bym poszła spać ;)
Ulcia super brzuś :kiss: :kiss:
Martyna i jak tam?????
Podziękowania: ulka1983, martyna_z

10 lata 1 dzień temu #952599 przez Ada2424
Hej Dziewczyny :) jak tam po świętach ? ja objedzona strasznie jestem, nie pamiętam kiedy ostatnio tyle zjadłam co przez te kilka dni :blink: dostalam od Mezusia tableta to teraz w koncu mam wygode bo przy laptopie nie dawalam juz rady :blush: ale ogólnie miło spędziliśmy święta :) Julita dzisiaj od rana szaleje non stop, spodobało jej się moje zebro i kopie mnie ciągle w nie aż mnie kurcze juz boli :huh: nie wiem co to moje dziecko dzisiaj wyprawia :huh: wszyscy mi mówili że pięknie i kwitnąco wyglądam i ze syn będzie a ja ze nie bo córeczka to w szoku byli :laugh:

[/url] [/url]

10 lata 1 dzień temu #952608 przez martyna_z
U mnie kolejny cykl rozpoczęty, terminowo 26.12, więc niestety, tym razem to M bardziej przeżył niż ja, wbrew wszystkiemu uwierzyłam że w końcu w ciąży będę, nie ważne jak długo będę na to czekać, ale na 100% się uda! Takie postanowienie noworoczne ;) A no i w styczniu jakoś badamy żołnierzyki M więc się okaże czy tam wszystko jest ok

Ula to co tam sie u Ciebie działo że już o porodówce myślałaś?

Zancik to najlepsze życzenia imieninowe :) a jak z mdłościami i pawikami? Odpuściły?

Ada Julitka dokarmiona porządnie to teraz musi poćwiczyć, żeby dbać o linie, prawdziwa kobieta ;)

10 lata 1 dzień temu #952610 przez Ada2424
Martyna wiadomo ze na bank doczekasz się maluszka to jest bardziej niż pewne inaczej być nie może :) dzisiaj Julitka strasznie szaleje, cały bok mnie boli nie wspominając już o zebrach :blink: ona chyba dzisiaj wcale nie spi bo ciągle ja czuję aż się zastanawiam czy to normalne jest żeby cały dzień tak kopala :whistle: nocka nieprzespana będzie chyba.

[/url] [/url]

10 lata 14 godzin temu #952654 przez ulka1983
Hej hej kobietki :) odliczam dni do nowego roku ;) dalej jestem 2 w 1 :silly:

Zancik o imieninki kochana to sto lat , spełnienia marzeń i żeby fasolka nie dokuczała mamusi :) ciast mamy dość ale soczkiem to chyba żadna z nas nie pogardzi ;)

Ada fajny avatarek :)

Martyna świetne postanowienie noworoczne :) ja też w to wierzę że będziesz w ciąży no i oczywiście wszystkie starające się na testach owulacyjnych :) :kiss: przypomniała mi się piosenka - bo jak nie my to kto .... :laugh: także czekam na kolejne pozytywne testy ciążowe i za parę dni zwalniam miejscówkę :silly:
a o porodówce myślałam bo bóle mnie męczyły w dole brzucha i promieniowały do krzyża ale na szczęście przeszło B)
Załączniki:

10 lata 14 godzin temu #952655 przez ulka1983

10 lata 13 godzin temu #952659 przez Ada2424
Ula trzymam kciuki za Was :) imię udało się wybrać czy nadal nie bardzo ?

[/url] [/url]

10 lata 12 godzin temu #952668 przez ulka1983
Ada będzie Patrycja lub Julita chociaż bardziej rodzinka chce Julitkę :) ale do końca chyba na porodówce zdecydujemy ;) szkoda ze nie Kalinka albo Jaśminka bo bardzo mi te imiona pod pasowały ale cóż poradzę :P chociaż na drugie któreś z tych dwóch dam na pewno :silly:

10 lata 11 godzin temu #952672 przez MARI
Witajcie kobietki :) Święta święta i po świętach jak zwykle pojadło się do syta, że jak myślę o jutrzejszym obiedzie to stwierdziłam że będzie zalewajka po tym przesycie :laugh:

ADA fajny awatarek :) Julitka bryka w brzuszku, czyżby mama tak pojadła w święta że brakuje jej miejsca i się rozpycha? :laugh: :laugh:

ULA no już coraz bliżej narodzin dzidzi, pewnie siedzisz już na spakowanej torbie :woohoo: :woohoo:
Moje dwie koleżanki urodziły w drugi dzień świąt, a miały termin na 10-15 stycznia :)

ZANCIK spóźnione życzenia imieninowe i oby fasolka nie dokuczała :kiss:

MARTYNA mamy takie samo postanowienie noworoczne ;) :)

10 lata 11 godzin temu - 10 lata 11 godzin temu #952674 przez Ada2424
Ula na porodowce jak mała się urodzi to pewnie od razu imię wpadnie do głowy ;) moja koleżanka urodziła 25 grudnia i przez całą ciążę mówila do brzuszka Zuzia a jak się urodziła to stwierdziła że nie będzie do niej to imię pasowało i jest Aleksandra :)

Mari oj tak w święta to nic tylko się objadalam i tym samym 1 kg przybyło od wigili ;) a Julitka wczoraj dala mi popalić od samego rana aż do 3 w nocy non stop w prawe zebro mnie kopala i się wypinala, nie wiem co jej się działo ale do tej pory czuje ból zebra :blink: dzisiaj rano powarjowala trochę i mnie obudziła ale już jest spokojna, raz na jakiś czas się przeciagnie chyba odsypia wczorajsza dyskotekę :lol: widać mój nowy awatarek jak posta dodam ? bo mi się stary wyświetla po dodaniu posta :pinch:

[/url] [/url]

10 lata 11 godzin temu #952676 przez gwiazdka2014
Hej

Pozdrawiam...
Dawno mnie nie było...

10 lata 11 godzin temu - 10 lata 11 godzin temu #952678 przez Chudzinka
He he, a ja dalej Świętuje ;-) No ale ostatni dzień, bo jutro do pracy. Choć też się przemęczala nie będę, bo to ostatni miesiąc okresu wypowiedzenia będzie :-) Ulcia, szkoda, że się na Twoją miejscowke nie zalapie...Soczki boskie... Ej, a która rodzi w czerwcu, bo ja sobie chyba wtedy maluszka z próbowki zapodam? ;-) To na czyje miejsce wskocze? Juz nie mogę się doczekać normalnie. Ale zleci jak nie wiem, teraz czas to jak szalony leci, aż nie mogę...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka