BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 11 miesiąc temu #953332 przez Sandruska1995
nie dziękujemy . :)
Ja od tego czytania tych forum, porad i wypowiedzi zaraz miesiączki dostanę tak mnie brzuch rozbolał . Och! muszę przestać myśleć o tym :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953335 przez Agnilla
to ze nie pisze nie znaczy, ze nie czytam ;)
Pinezka, jak o silowni przeczytalam, to az mi wstyd sie zrbilo, ze ja taki leń a ksiązy dawno nie jestem
Ula, mam Cie na celowniku ;)
w ogole fajne macie brzuszki, dajcie ponosić ;)
Petunia dzis konczy pol roku czaicie :ohmy: wiec z okazji urodzin sobie choruje :P mamy trzydniowke
Takze tego, Nowego Szczesliwego dla Was kochane! :kiss: Asiaa, Chudzinka,Jurek! :kiss: Wy wiecie! :kiss:

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953340 przez Sandruska1995
A które mamusie są już z brzuszkami a które wyczekują na testowanie ? :) . Mamy tu na forum jakas tabelke dla mam z brzuszkami ? ;)

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #953367 przez zancik
Witajcie :)
Moof efekty remontu extra ;) Usg mam dopiero za 2 tyg tak mi ginka kazała zrobić :( doczekać się już nie mogę :) dalej mam brać luteinę,ale słabszą.Przez miesiac przytyłam 2 kg :unsure: Wyniki badań są ok.Teraz dostałam jeszcze skierowanie na HIV i coś tam jeszcze następna wizyta 27.01 :)
Ulcia już nie długo bobanio będzie z nami ;) Jak się czujesz?
Hallooo przydał by się jakiś pozytywny teścior ciązowy :lol:
Sandruska witaj :) a tutaj nasze zestawienia ;) www.zapytajpolozna.pl/forum/planujemy-ci...wy-meldunek?start=60
Podziękowania: Sandruska1995

9 lata 11 miesiąc temu #953380 przez aggi
bry :*
u nas po sylwku grzecznie ja 2 piwa, S trochę z moimi rodzicami. Poszłam spać o 1 ;)
Aaaa to już nie to samo, jakoś tak człowiek się chyba starzeje ;)

mesy Max miał dokładnie 14tyg z drobnymi i już kosztował marchewki i pediatra pozwoliła :) Właśnie dlatego bo bardzo go interesowało jak my jedliśmy. Dostawał z początku w takim smoczku skosztować startej marchewki, a potem po 3 łyżeczki nasze ze słoiczka. I coraz więcej mu dawałam. Jadł łyżeczką jakby to robił od zawsze i nic mu nie było :)

Sandruska witaj :) No ładne testy oby starania były owocne ! Trzymam kciuki :) mam niedyskretne wścibskie pytanie 1995 to twój rocznik? :P tak z ciekawości pytam ;)

Pinezka warunki w szpitalu jak ta lala :) Super :)

ulka jak to się nie dopisujesz do listy :D :D hehehhe. No waga idealna na rodzenie :) Maks miał 3520 i łatwo nie było :P

Agni jak się tłumaczy od razu hahaha :D buziaki dla półroczniaka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

zancik a ty jak się czujesz? :)

9 lata 11 miesiąc temu #953387 przez martyna_z
Pozdrowienia noworoczne dla Was dziewczyny, oby ten rok obfitował w spełnione marzenia :)

Sandruska witaj, będziemy trzymać w kciuki :)

wróżka Sybilla na TVN-ie przewiduje wzrost urodzeń w tym nowym roku, więc dziewczyny teraz to już nie ma wyjścia, wszystkie zachodzimy i to już! ;)

I pewno jeszcze cos miałam komuś, ale ponieważ przygłucha jestem i kiepsko się z tym czuje to myśli mi uciekają ... oby do poniedziałku, laryngolog powinien pomóc :)

9 lata 11 miesiąc temu #953390 przez Sandruska1995
Tak to mój rocznik :)

9 lata 11 miesiąc temu #953403 przez zancik
Aggi dzięki,że pytasz :) czuję się nawet dobrze rzyga mam tylko jakieś dwa razy w tyg.a na zaparcia dostałam syrop ;)
Kobietki postanowiłam zmienić ginka kurde wkurza mnie to,że ta gina do ktorej teraz chodzę prywatnie nie ma usg tylko muszę gdzie indziej się zapisywać pytałam dziś o cene to mnie rozwaliło 170 zl :angry: juz mam namiary na ginka do którego chodzi moja znajoma bierze tylko 100 zł za wizytę w tym już jest usg :) wieczorem dryndne i się zapiszę ;)

9 lata 11 miesiąc temu #953406 przez Sandruska1995
Szczerze to mnie nigdy nie ciagnelo na imprezy . Do 18 roku zycia ani razu nie bylam na zadnej , a potem tylko dwa razy jak juz synek byl na swiecie. Liczy sie tylko rodzina dla mnie . Wiem czego chce :)

9 lata 11 miesiąc temu #953409 przez Ada2424
Witam się w nowym roku :)

My też sylwester spędziliśmy w domu ale to już nie to samo co inne lata, szał minął u nas już dawno B) u nas dobrze tylko coraz to ciężej, plecy codziennie doskwierają wieczorami i Mężula musi mnie masować :P na dłuższe zakupy już się nie nadaje bo wysiadam, szybko się męcze i wracam padnięta strasznie, dobrze że ten internet jest bo inaczej to bym całą wyprawke chyba od razu kupiła :) podziwiam dziewczyny co w 3 trymestrze zaczynają wszystko kupować i latają po sklepach, ja bym wysiadła :S co tam jeszcze...Julitka coraz to mocniejsze kuksańce mamusi daje jak nie w żebra to w pęcherz to znów w boki, czasami aż mocno bolesne to jest. No i chyba nie lubi marketów bo już drugi raz zaobserwowałam że jak jestem w biedronce czy tesco to tak mnie kopie i się wyciąga że musze kucać bo cholernie boli, ostatnio nawet wyszłam bo wytrzymać nie mogłam i się uspokoiła :blink: brzusio z dnia na dzien rosnie :woohoo: ale fajna taka piłeczka już choć kury z 4 tyg jak nie widze już :ohmy: no i w poniedziałek mija nam 30tc nie wiem kiedy to zleciało, jeszcze chwila i będę rodzić :woohoo: niedługo trzeba zabierać się za pranie i prasowanie bo troche tego się nazbierało ;) no i w tym miesiącu planuje kupić ostatnie rzeczy z listy wyprawkowej, ale to już same takie pierdółki zostały większość już czeka na królewne :) to tyle u nas... :)

Sandruska witaj, oooo to baaaardzo młoda mamusia z Ciebie widze jest ja to stara już w porównaniu z Tobą :ohmy: życze szybkiego zafasolkowania ;)

Martyna zdrówka :)

Zancik ciesze się, że mdłości i wymioty ustępują :)

Ula myślałam ostatnio o Tobie :) super, że dotrwałaś do stycznia teraz to już możesz rodzić ;)

I nie pamiętam co miałam jeszcze komu :whistle:

[/url] [/url]
Podziękowania: zancik

9 lata 11 miesiąc temu #953411 przez moofka
dobryyy!

julka blat w kuchni jest prawdziwnie drewniany ;) i to się olejem traktuje co jakiś czas. wygląda bosko ale trzeba o niego trochę dbać :) jak się wyjaśni co z mamą to daj znać, mam nadzieję że nic złego nie ukrywa :dry: a z Twojego opanowania jestem dumna bo wiemy że umiesz dowalić B) doczytałam że blw planujesz - kup duuużą ceratę na podłogę :P

Pinezka jeszcze parę tygodni i przetestujesz tą porodówkę :woohoo: ja też byłam na zwiedzaniu swojej żeby potem wiedzieć gdzie co i jak a nie wylądować w obcym miejscu, zawsze to ciut stresu mniej :)

ulka wyszpiegowałam bo ja sprytna jestem :P i newsy lubie mieć świeże B)

zancik to za 2 tyg porządnie sobie pooglądacie fasolkę bo to usg genetyczne będzie i trochę potrwa :)

co do rozszerzania diety to Zośka była na cycku a marchewkę dostała jak skończyła 5 miesięcy i weszła w szósty. pomału zwiększaliśmy ilość i zanim słoiczek zastąpił jedno karmienie cyckiem to miała 6,5 miesiąca. powiem Wam że mamom często się spieszy bo to fajnie dać dziecku coś nowego (też tak miałam ;) ) ale potem jak dziecko zaczyna wybrzydzać albo pluć to się tęskni za czasami kiedy żarło samo mleko :P

Ada poka bebolka :)

9 lata 11 miesiąc temu #953412 przez Ada2424
Moofka będę mieć później aktualną fotke to wstawie :) bo mam ze świąt ostatnie a od tego czasu znów się powiększył :blink:

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #953416 przez Sandruska1995
Dziewczyny co myślicie o pozytywnym teście owu 5 dni po owulacji ? :O

9 lata 11 miesiąc temu #953422 przez Ada2424
Sandruska testy owu robi się do malin, później już nie ma sensu bo cuda wianki wychodzą ;)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #953424 przez aggi
martyna zdrówka :)

Sandruska to podziwiam w takim razie że decydujesz się na drugiego malucha :) ! no i mega postawa. Gratulacje takiej dojrzałości :) Choć powiem Ci że mnie też na imprezy nie ciągnie a rodzina jest najważniejsza :) co do testu to po pierwszym pozytywnym nie testuje się już bo różne cuda wychodzą

julka szał :D mi się marzyło spanie ale do 1 wytrzymałam :P

zancik ŁAŁ syrop na zaparcia :woohoo: przy drugiej ciąży będę o tym pamiętała ! bo też mega problem miałam.... :pinch: noooo 170 to przeginka trochę :blink: ja płaciłam 100zł w tym usg :)

Ada też kupowałam wszystko po kolei bo gdybym miała kupować na koniec albo co gorsza po porodzie... masakra nie chcę sobie tego wyobrażać :D Maks też nie lubiał tesco :P Zawsze mnie brzuch w kolejce bolał :blink:

moofka ja też porodówkę zwiedzałam miesiąc przed porodem :D Maksior póki co nie wybrzydza a wciąga wszystko jak leci... no może mlekiem zaczął wybrzydzać :blink: :blink: :blink:
Podziękowania: Sandruska1995

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka