- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
Ja od tego czytania tych forum, porad i wypowiedzi zaraz miesiączki dostanę tak mnie brzuch rozbolał . Och! muszę przestać myśleć o tym
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Pinezka, jak o silowni przeczytalam, to az mi wstyd sie zrbilo, ze ja taki leń a ksiązy dawno nie jestem
Ula, mam Cie na celowniku
w ogole fajne macie brzuszki, dajcie ponosić
Petunia dzis konczy pol roku czaicie wiec z okazji urodzin sobie choruje mamy trzydniowke
Takze tego, Nowego Szczesliwego dla Was kochane! Asiaa, Chudzinka,Jurek! Wy wiecie!
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Moof efekty remontu extra Usg mam dopiero za 2 tyg tak mi ginka kazała zrobić doczekać się już nie mogę dalej mam brać luteinę,ale słabszą.Przez miesiac przytyłam 2 kg Wyniki badań są ok.Teraz dostałam jeszcze skierowanie na HIV i coś tam jeszcze następna wizyta 27.01
Ulcia już nie długo bobanio będzie z nami Jak się czujesz?
Hallooo przydał by się jakiś pozytywny teścior ciązowy
Sandruska witaj a tutaj nasze zestawienia www.zapytajpolozna.pl/forum/planujemy-ci...wy-meldunek?start=60
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
u nas po sylwku grzecznie ja 2 piwa, S trochę z moimi rodzicami. Poszłam spać o 1
Aaaa to już nie to samo, jakoś tak człowiek się chyba starzeje
mesy Max miał dokładnie 14tyg z drobnymi i już kosztował marchewki i pediatra pozwoliła Właśnie dlatego bo bardzo go interesowało jak my jedliśmy. Dostawał z początku w takim smoczku skosztować startej marchewki, a potem po 3 łyżeczki nasze ze słoiczka. I coraz więcej mu dawałam. Jadł łyżeczką jakby to robił od zawsze i nic mu nie było
Sandruska witaj No ładne testy oby starania były owocne ! Trzymam kciuki mam niedyskretne wścibskie pytanie 1995 to twój rocznik? tak z ciekawości pytam
Pinezka warunki w szpitalu jak ta lala Super
ulka jak to się nie dopisujesz do listy hehehhe. No waga idealna na rodzenie Maks miał 3520 i łatwo nie było
Agni jak się tłumaczy od razu hahaha buziaki dla półroczniaka
zancik a ty jak się czujesz?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Sandruska witaj, będziemy trzymać w kciuki
wróżka Sybilla na TVN-ie przewiduje wzrost urodzeń w tym nowym roku, więc dziewczyny teraz to już nie ma wyjścia, wszystkie zachodzimy i to już!
I pewno jeszcze cos miałam komuś, ale ponieważ przygłucha jestem i kiepsko się z tym czuje to myśli mi uciekają ... oby do poniedziałku, laryngolog powinien pomóc
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Kobietki postanowiłam zmienić ginka kurde wkurza mnie to,że ta gina do ktorej teraz chodzę prywatnie nie ma usg tylko muszę gdzie indziej się zapisywać pytałam dziś o cene to mnie rozwaliło 170 zl juz mam namiary na ginka do którego chodzi moja znajoma bierze tylko 100 zł za wizytę w tym już jest usg wieczorem dryndne i się zapiszę
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
My też sylwester spędziliśmy w domu ale to już nie to samo co inne lata, szał minął u nas już dawno u nas dobrze tylko coraz to ciężej, plecy codziennie doskwierają wieczorami i Mężula musi mnie masować na dłuższe zakupy już się nie nadaje bo wysiadam, szybko się męcze i wracam padnięta strasznie, dobrze że ten internet jest bo inaczej to bym całą wyprawke chyba od razu kupiła podziwiam dziewczyny co w 3 trymestrze zaczynają wszystko kupować i latają po sklepach, ja bym wysiadła co tam jeszcze...Julitka coraz to mocniejsze kuksańce mamusi daje jak nie w żebra to w pęcherz to znów w boki, czasami aż mocno bolesne to jest. No i chyba nie lubi marketów bo już drugi raz zaobserwowałam że jak jestem w biedronce czy tesco to tak mnie kopie i się wyciąga że musze kucać bo cholernie boli, ostatnio nawet wyszłam bo wytrzymać nie mogłam i się uspokoiła brzusio z dnia na dzien rosnie ale fajna taka piłeczka już choć kury z 4 tyg jak nie widze już no i w poniedziałek mija nam 30tc nie wiem kiedy to zleciało, jeszcze chwila i będę rodzić niedługo trzeba zabierać się za pranie i prasowanie bo troche tego się nazbierało no i w tym miesiącu planuje kupić ostatnie rzeczy z listy wyprawkowej, ale to już same takie pierdółki zostały większość już czeka na królewne to tyle u nas...
Sandruska witaj, oooo to baaaardzo młoda mamusia z Ciebie widze jest ja to stara już w porównaniu z Tobą życze szybkiego zafasolkowania
Martyna zdrówka
Zancik ciesze się, że mdłości i wymioty ustępują
Ula myślałam ostatnio o Tobie super, że dotrwałaś do stycznia teraz to już możesz rodzić
I nie pamiętam co miałam jeszcze komu
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
julka blat w kuchni jest prawdziwnie drewniany i to się olejem traktuje co jakiś czas. wygląda bosko ale trzeba o niego trochę dbać jak się wyjaśni co z mamą to daj znać, mam nadzieję że nic złego nie ukrywa a z Twojego opanowania jestem dumna bo wiemy że umiesz dowalić doczytałam że blw planujesz - kup duuużą ceratę na podłogę
Pinezka jeszcze parę tygodni i przetestujesz tą porodówkę ja też byłam na zwiedzaniu swojej żeby potem wiedzieć gdzie co i jak a nie wylądować w obcym miejscu, zawsze to ciut stresu mniej
ulka wyszpiegowałam bo ja sprytna jestem i newsy lubie mieć świeże
zancik to za 2 tyg porządnie sobie pooglądacie fasolkę bo to usg genetyczne będzie i trochę potrwa
co do rozszerzania diety to Zośka była na cycku a marchewkę dostała jak skończyła 5 miesięcy i weszła w szósty. pomału zwiększaliśmy ilość i zanim słoiczek zastąpił jedno karmienie cyckiem to miała 6,5 miesiąca. powiem Wam że mamom często się spieszy bo to fajnie dać dziecku coś nowego (też tak miałam ) ale potem jak dziecko zaczyna wybrzydzać albo pluć to się tęskni za czasami kiedy żarło samo mleko
Ada poka bebolka
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Sandruska to podziwiam w takim razie że decydujesz się na drugiego malucha ! no i mega postawa. Gratulacje takiej dojrzałości Choć powiem Ci że mnie też na imprezy nie ciągnie a rodzina jest najważniejsza co do testu to po pierwszym pozytywnym nie testuje się już bo różne cuda wychodzą
julka szał mi się marzyło spanie ale do 1 wytrzymałam
zancik ŁAŁ syrop na zaparcia przy drugiej ciąży będę o tym pamiętała ! bo też mega problem miałam.... noooo 170 to przeginka trochę ja płaciłam 100zł w tym usg
Ada też kupowałam wszystko po kolei bo gdybym miała kupować na koniec albo co gorsza po porodzie... masakra nie chcę sobie tego wyobrażać Maks też nie lubiał tesco Zawsze mnie brzuch w kolejce bolał
moofka ja też porodówkę zwiedzałam miesiąc przed porodem Maksior póki co nie wybrzydza a wciąga wszystko jak leci... no może mlekiem zaczął wybrzydzać