BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 10 miesiąc temu #963191 przez aklim88
Sandruska - myśle, że Majka ma racje. Idz jeszcze do innego lekarza żebyś nie narobiła sobie poważnych problemów

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #963195 przez Sandruska1995
W okolicy to jedyny Polak , do innego dalekooo. A po Niemiecku to ja się w życiu nie dogadam. :S
Bardzo nie komfortowo się czułam dziś u gin, robił USG to zasłaniał żebym tylko nie wiedziała , dlaczego ?
Nie przypominam sobie żeby w PL tak robiono , a po drugie bardzo zdziwiło mnie to że robił mi USG na samolocie, też pierwszy raz się z tym spotkałam.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

I pierw stwierdził , że mam pełny pęcherz i coś mu się zdawało przy badaniu na fotelu , a po USG stwierdził że macica powiększona i pusty pęcherzyk .
I tak jak pisałam stwierdził, że " narazie wszystko dobrze " i mam przyjść jak @ się nie pojawi w tym miesiącu. Żadnych tabletek nic nie dostałam. :dry:

9 lata 10 miesiąc temu #963201 przez majka1987gnoWlkp
pierwsze usg robi się włąśnie dopochwowo - jest bardziej dokłądne. czeka na samoistne poronienie. pewnie jak nie wystąpi to będzie skierowanie. ale ja nie jestem gin

[/url [/url]

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #963202 przez Sandruska1995
majka wiem , że robi się dopochwowo , ale że na samolocie a nie kozetce? :side:
Muszę czekać , nie będę już kombinowała , czekam na @ :)

Ulka Jaka śliczna, zawsze marzyłam o córci :kiss:
Podziękowania: ulka1983

9 lata 10 miesiąc temu #963204 przez Asiaa
Hej dziewczęta :) przeczytalam co u Was, ale nie odpiszę wszystkim, bo nadal walczę z gorączką :pinch:
Ale musze powiedzieć iz Vincent i Pati są do wycałowania :kiss: słodkie maluchy :)
Podziękowania: ulka1983

9 lata 10 miesiąc temu #963206 przez majka1987gnoWlkp
ja w wszystkich ciążąch- 3 mam dwie panny za każdym razem dopochwowo na samolocie

[/url [/url]

9 lata 10 miesiąc temu #963209 przez natkka
Sandruska - Majka ma racje, z tego ciąży nie będzie i lepiej pójść do innego ginekologa (może pójdziesz z koleżanką, która zna niemiecki). Mówisz, że osoatnią @ miałaś 12 grudnia, czyli powinnaś być w 8 tygodniu ciąży, jeśli nie ma serduszka (a nie ma bo pęcherzyk pusty) to z tego dziecka nie będzie. Poza tym mówiłaś, że ostatnio miałś @ więc pewnie organizm próbował wydalić nierozwijający się pęcherzyk ale mu się nie udało.
Podziękowania: Sandruska1995

9 lata 10 miesiąc temu #963233 przez gwiazdka2014
Natkka hej jak tam treningi??
Sandra Natkka i Majka wytłumaczył ci to najprościej jak się da... ok można się napalilas... Bo ja też szalałam nawet siedziałam na jeżu za karę.. Ale ty dziecinko WKRECASZ SOBIE i to mega... Przykro mi ale to jest puste jajeczko... Pomysł logicznie dziewczyno.... Logicznie... Bo już Ci tłumaczymy od kilku dni a ty swoje jak Rozpieszcza smakula upierasz się przy swoim.

I teraz możecie mnie zlinczowac ale już miałam dość czytać głupot

Patrycja jest cudowna Ula udała ci się.... Tez ch e taka :-* PIEKNA

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #963237 przez Sandruska1995
natka zapewne masz racje. :)
Nie straconego następne owulki przedemna ::)

gwiazdka hmm sory ale chyba się nie rozumiemy... Ja się na nic nie napalam powiedzialam co dziś na wizycie bylo. Nie powiem bo myślę o tym ale wykluczylam juz ciążę . wiec dziękuje za uwagi..

9 lata 10 miesiąc temu #963239 przez Ada2424
Hejka :)

Ula śliczniusia Pati, a te jej włoski boskie! :) ucałuj ją od ciotki :)

Gwiazdka I love you!!! Dobrze napisane! :)

Sandrusia OGARNIJ się w końcu dziewczyno i poczytaj sobie wszystkie swoje posty co tu piszesz. Tego się już czytać nie da, ręce i nie tylko ręce opadają. Widać, żeś młoda siksa gołym okiem i nie zaprzeczaj sobie sama, bo Gwiazdka ma 100% racje jak się nakręcałaś tak dalej się nakręcasz niepotrzebnie tylko. Czekaj na tą @ i wyluzuj w końcu bo w psychiatryku wylądujesz z tego zadręczania się i po co ci to będzie.

[/url] [/url]
Podziękowania: meli1990

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #963241 przez gwiazdka2014
Sandra my to piszemy dla twojego dobra
... Pisze co ma być to będzie i stawiasz wesoła Buzke no weź. I kur....
MAja ci tłumaczy jak chłopu na polu.... Idź do innego lekarza...
Nie nakrecasz się a dalej czekasz...na co???
Wiesz co ty to się ciesz ze nie ma Julki bo ona za pisanie taki bzdur..... to by cię na rok na jeża posiadała...
Dziewyczyno książki poczytaj... Przykro mi ze ci się nie udało ale musisz się niestety z tym pogodzić... Jesteś jeszcze taka młoda...
A może ktoś sobie z nas jaja robi... Nie wierzę w to Nieraz piszesz..
Podziękowania: Sandruska1995

9 lata 10 miesiąc temu #963243 przez Sandruska1995
Co złego w tym ze ja napisalam co ma być to będzie ? To chyba jasne ze się nie nastawiam ... Na tyle to wiem ze juz powinno być widać bo z synkiem w 6 tyg juz serducho bilo.. Wiec trochę nie rozumiem po co mi najezdzacie... Jak dam rade to pójdę do innegio gin .

Dobrej Nocy .

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #963244 przez Sandruska1995
Dwa razy ten sam post mi się dodał.

9 lata 10 miesiąc temu #963245 przez mesy
Sandra oj dziecko ..dziecko...
Po pierwsze tobie to zależy w ogóle na tej ciąży ? Sorry ale jak ja bym miała podejrzenia , ze mogę być w ciąży to bym 10 lekarzy obchodziła żeby zobaczyć czy faktycznie jest puste jajo...
Po drugie ...ty specjalnie tutaj robisz jakaś prowokacje ? Bo jeszcze nigdy nie widziałam nikogo takiego jak ty tu ...z takim zachowaniem.
Ok rozumiem nakrecilas się , ale dziwczyno ty masz już dziecko więc chyba wiesz jak to jest być w ciąży ...a wyszukujesz sie objawów jak Pierszak w tym temacie .....dziewczyny napisały ci co i jak a ty zamiast pomyśleć i iść do innego lekarza to ciul kontra że ty już sie z tym pogodzilas.... No litości dziewczynko....
Dobra tyle w temacie bo i tak aleje się to po tobie jak po kaczce ....

Ulka Patison jest boska <3

Młody się kształci hehe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: ulka1983, meli1990

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #963246 przez Sandruska1995
A wy czytajcie ze zrozumieniem moje posty czy napisalam ze nie chce iść do innego gin czy ze nie znam jezyka a do polakow daleko ? :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka