- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ada no widzisz, ważne że teraz jest wszystko ok

magmus nie wiem jak u mnie cenowo ale co się da to na skierowanie brałam zawsze

zancik podobno dwa dni tylko ma być ponad 30, oby się nie mylili bo ja też zwariuję w takim cieple z Maksem

milunia wiesz co ja się wystrzegałam wszystkiego na czym pisało że się nie zaleca kobietom w ciąży albo że nie mają badań na ten temat

pinezka a Ty masz tę @ czy co?

nefri ja też upały z wielkim brzuchem przeżyłam, oo matko ciężko było tyle powiem

nat może jakieś krople do oczu by były dobre? nawilżające czy coś. Może ma suche i go pieką , bolą i trze. Trzymaj się !
aklim no faktycznie w PL nie mierzą brzucha

joanna nic się nie martw, czekaj na rozwój zdarzeń

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pinezka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 111

Aggi - nie mam @, bo na minipigulce nie robi sie przerw. Juz nie schizuje, tylko czekam, kiedy testy dotra i zrobie jednego dla swietego spokoju.
Joanna - to czekamy z toba do przyszlego tyg

A u mnie w dziale masakra. Pamietacie jak wspominalam, ze od mojego porodu dwie osoby odeszly? No wiec druga z nich wciaz nie zostala nikim zastapiona, trzy laski sa na urlopie, kolejna od tygodnia na zwolnieniu lekarskim z powodu depresji, a wczoraj moja szefowa zabrano do szpitala z atakiem nerwowym

Na polu bitwy zostala laska, ktora pracuje u nas od marca + praktykantka. Az chce sie kurna wracac do takiego piekla. A szefostwo, zamiast zadbac o ilosc rak do pracy, mowi, ze trzeba sie zajac poprawa procesow, i pewnie znowu jakas gwiazda za grube pieniadze zostanie do tego zatrudniona....
- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 60
Joanna - wyslij sie paczka jak juz wskoczysz do tej walizki, to Cie zabiorę

Aggi - a moze jakbyś przestała w nocy dawać, to czego dusza zapragnie, to byłby spokój i przespane noce. Na Ale to był sposób i sie udało. Oczywiscie bez walki sie nie obyło. Z tydzien była afera, ale efekt na zawsze
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
aklim my mleko dajemy tylko jak wieczorem faktycznie mało wypije - tak jak wczoraj padł przy 90 to wiedziałam że będzie wstawanie. A tak to on ładnie noce przesypial, teraz w te ciepłe dni jest masakra.. jeszcze zęby do tego.. jeśli wiem że porcję całą zjadł wieczorem to w nocy wystarcza smoczek lub przełożenie z brzucha na plecy. No ale to i tak wstać trzeba
- Pinezka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 111
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 158
No chyba, że upał Was tak wymęczył, że tu taka cisza

U mnie @ się bardziej rozkręciła... więc podejrzewam, że to co było w zeszłym tygodniu było tylko jakimś plamieniem.... tylko znowu z czego to plamienie. Nigdy nic mi się takiego nie przytrafiało....
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natkka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 68
- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Miałam dzisiaj ambitne plany.. tzn opalanie na RODOS hehehe ... ale pogoda płata mi figle

Aggi - no własnie się okaże w poniedziałek czy wszystko ok..... bo w czwartek byłam na badaniach krwi.
I teraz się tak zastanawiam bo w poniedziałek i środę jestem zapisana na USG.... i w środę dodatkowo na wizytę..... czy nie pójść tylko w środę na usg i wizytę..... bo w tym wypadku monitoring nie jest mi potrzebny skoro to będzie 5 i 7 dzień cyklu..... a miałam być w 13, 15 i 18.....
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

magmus co to za rodos?

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- magmus88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Co do oczek, okazało się wczoraj, że ma zapalenie twardówki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pinezka jak Twoja @?
joanna a Twoja?
nattka mega współczuję mdłości... ja tak miałam do 38 tygodnia ciąży, mało pocieszające.. ale mam nadzieję, że u CB szybko miną... mi ulgę przynosiły wymioty na prawdę... no, ale musisz jeszcze troszkę się pomęczyć... pamiętaj, że ten okres i późniejszy to najpiękniejsze chwile w Twoim życiu <3

aggi co do pobudek Maksa pewnie to dlatego, że jest gorąco... mi sie ostatnio ciężko śpi... masakra... co chwilę się budzę i mam zwidy, że już trzeba wstać do pracy XD...
Dni miłosiernie mi mijają ostatnio... nie mam czasu usiąść i pomyśleć... strasznie zabijające jest to tempo... w koło tyle do zrobienie.. Wład zrobił się Mamusi synuś i ciągle przy nodze mi chodzi... ale jest taki pociecha mały, najukochańszy...
żancik kurka na kiedy masz termin> to już za chwilkę... WOOOOOOW

No i zagubiłam się w postach, nie wiem, co której odpisać...
Powiedzcie mi jeszcze raz siemie lnianę na co jest dobre? może jakoś naturalnie zacznę się wspomagać

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.