- Otrzymane podziękowania: 74
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Co to za przepiękna Tosia do nas zawitała..... Fiu, fiu.... Zancik! Przecudowna!!!
ziaa - przepraszam, moze pisałaś ale teraz już nie pamiętam... na czym polegają Twoje problemy hormonalne??? Pytam bo sama takie posiadam....
Chudzinka!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Dawaj tą chudą dupke :PPP zaraz dostaniesz klapsy..... Wywoływałam CIę tu już kilka razy.... jak się czujesz? Pokaż brzuchol!! No i właśnie jakie imię!!!
Ja byłam dziś na tym USG.... żadnych rewelacji.... nie ma żadnego dominującego pęcherzyka, lekarz powiedział, że nie widać, żeby tu się coś działo... a dziś mam już 13dc... niektóre już po owulacji w tym dniiu są...... następne USG mam we wtorek no i czwartek.... w czwartek od razu też wizyta.... myślę, ze wtedy coś zadecydujemy.... co robimy dalej.... Jakby coś to mu napomknę o wywołaniu owulacji lekami :PP jakby zapomniał hahhaha
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
faktycznie macie taki sam prawie awatar:)
czy myślicie że mi na tym etapie może być nie dobrze? Bo nie wiem czy to ciąża czy coś zjadłam masakra nie dobrze i co zjem to cały czas mi się odbija.
spadam spać bo padam jutro rano musze wstać na beta i progesteron jeszcze raz odezwę się jutro
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Pati, mysle, ze troche wczesnie na objawy, ale skoro je masz to tylko sie "cieszyc"
Wiekszosc kobiet na tym etapie nawet nie wie, ze jest w ciazy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
emilia mój mąż nie brał żadnych witamin więc nie pomogę
nefri a ja bym chętnie wróciła do pooglądania tych maciupeńkich ciuszków takie to małe i słodkie było ...
magmus nie martw się i nie przesadzaj, ja owu to dopiero koło 20dc więc 13 to zdecydowanie jeszcze czasu trochę jest
Pati trzymam kciuki za wyniki będziesz test jeszcze robiła?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
pati hm objawy, możesz mieć na początku jakieś bardziej zachcianki albo wrażliwość na zapachy chociaż wiesz każda ciąża inna i pewnie już się doczekać nie możesz o objawów hm? Potrafią być wykanczajace uwierz nam
magmus ja w ostatnim cyklu owu miałam dopiero ok 22-23 dc także spokojnie kochana.. Póki nie pęknie pechol może sobie jeszcze sporo urosnąć dont worry Uszaki do góry no i cycki tez heh
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aggi ale Ty masz fajnego męża zamien się .. Napisze później więcej, bo Wład przyszedł i czas go troszkę ogarnąć i ten jego kakatar, oj to jest nierówna walka heh
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do objawów ciąży to powiem Wam że jak się staraliśmy to co miesiąc 'w ciąży' byłam bo to bo tamto.. a jak się udało to objawów nie było w ogóle całą ciążę nie miałam żadnych dolegliwości, no może poza brakiem @ i rosnącym brzuchem plus na samym końcu już ogólnym zmęczeniem
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
aggi - tzn nie wiem czy przesadzam czy nie.... ale wydaje mi się, ze koło tego 13 dnia powinno się coś dziać... a a u mnie nie ma zadnego dominującego pęcherzyka. No poza tym to by się wszystko zgadzało z testami robionymi przeze mnie..... w ciągu 9 miesięcy tylko dwa razy pokazały mi się maliny z czego tak naprawdę tylko raz takie stu procentowe!!! Więc powoli potwierdzają się moje obawy o braku owulacji....
NatB - co do cycków do góry to by się przydało w moim przypadku hahahaha
ooo dziewczyny, jak wpadłyście na to, że się znacie?? Tzn dopiero na forum się zorientowałyście, ze się znacie czy może na żywo jedna drugiej wspomniała o forum??
Zmykam, miłęgo dnia
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Pumcia gdzie zniknęłaś? Jak się masz?
magmus88 po tabletkach antykoncepcyjnych mój układ hormonalny się nie podniósł i był na tyle wyciszony, że @ samoistnie nie wróciła przez kilka miesięcy. Stara gin zaleciła estrofem i duphaston na pobudzenie, to przyniosło od razu efekty, ale gin zapomniała, ze chcemy się starać i kazała mi to dalej brać przez kolejne 6 miesięcy. Jak zapytałam czy w takim razie dopiero za kolejne pół roku będziemy mogli się starać to jej się przypomniało i powiedziała, że mam odstawić jedno drugie i się starać... Tak zrobiliśmy, ale nie byłam przekonana czy ta lekarka wie co robi więc w tym miesiącu zmieniłam. Ale stres czy @ znów się nie zatrzymała jest, tym bardziej, ze ostatnia po lekach była 09.08. Jak dodam do tego niedoczynność tarczycy przez autoimmunologiczne zapalenie to nie wiem co z tymi hormonami będzie. A jak było u Ciebie?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Aggi Ty mi nawet o słodkościach nie mów bo od 2 dni mam taka ochote na słodkie jak nigdy... kremówki, karpatki, wszystko co z kremem
Martyna ziólka wyslane, sorki za opoźnienie, 1 cała świeżutka paka, 2 mi sie nie zmiescila do koperty bo za male kupiłam, więc jakby któras chciała..
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Dziewczyny ja to Wam współczuję tego rannego wstawania przy maluchach. O ile wstawanie w nocy mnie nie męczy, tak pobudki o 6 czy nawet jak piszecie ze wcześniej to już dużo gorsza perspektywa
U mnie dopiero 4 dc wiec do testowania jeszcze troszkę. Wczoraj przyszedł nowe zapas testów. Ziółka popijam ciepłe i jakoś szybko się przyzwyczaiłam do ich smaku.
I nie uwierzycie - jest 10.20 a ja w łóżku, ale starczy tego dobrego. Prasowanie czeka. Miłego dnia
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magmus narazie nie martw się, czekaj do następnego usg - wtedy powinno być już coś na 90% wiadomo. trzymam kciuki
brown miałam rurki z kremem ale zjadłam teraz mam ciastka z kremem. chcesz?
izabela hahah co to robiłaś, że mandat dostałaś? 10:20 i w łóżku?! marzenie
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114