- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
brown w niedzielę 5 stopni? nieeee... chyba że w nocy a mój jajnik wczoraj pobolewał, dzisiaj podbrzusze ćmi, ale jakoś chyba za wcześnie na owu. Nadal nie wiem który mam dc i jakoś mi nie spieszno żeby się dowiedzieć idę na spontan.
kakasia po okresie zaraz się kochać hm no cóż no chyba że co 2/3 dni. Kup sobie testy owu i wtedy będziesz wiedzieć na czym stoisz. No i badanie nasienia faceta może by warto było zrobić? skoro z poprzednim masz dwójkę bez problemu, to może właśnie jego nasienie jest problemem.
asiaa no już właśnie napisałam na osobnej kartce kiedy przytulanko było hehe potem tylko wpiszę jak mi przejdzie faza na nie zaglądanie do zeszytu daj znać jak u gina
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Ja to ostatnio wogole nie zapisuje kiedy serduszkujemy ,ale mniej więcej wiem w tel mam tylko @ zapisane.
Kasiakasia20 a jakie masz objawy dni płodnych, tak z ciekawości? ale podzielam zdanie Aggi, może zbadajcie nasienie..
Ziaa zrób zrób może to mały szczerbulek sie tam gdzieś chowa i robi psikusa
Ide robić karczek z patelni i zupe z cukini, Aggi jak tam Twoja dieta ?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
brown śmiej się właśnie wczoraj miałam karczek na obiad haha no cóż chyba nie mój czas jeszcze.. ani na schudnięcie ani na dzidzi
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i wogole kupie testy owulacyjne i jak wyjdzie pozytywny to dzialac bedziemy .
Mam co 30/31cylke 7dni okresu ostatnia @byla 18.09.2015wiec .... jakbym terax dostala @to po okresie mamy sie kochac w 16dc ?
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
ziaaej a który u Cb dc? bo ja już się gubię... Ty chyba już sporo czasu czekasz na @?... Synuś ojjj lepiej, ale kaszel i zielone dudle są... no nic ma czas, żeby jeszcze wyzdrowieć już na szczęście nie jest taki marudny jak był... co do imienia powiem tak, mieliśmy kilka typów Matylda (ale mi się już odwidziało ), Michalina, Helenka no i teraz Stefania :D także sama widzisz istny kogel mogel... myślimy dalej ... w sumie S. ma dalej nadzieję na synka
aggi nie ma bata rok 2015 to jest jeszcze Twój czas na zafasolkowanie a poza tym, Wład 6 listopada ma urodziny noooo jakiś prezent się należy ...
Gin stwierdziła, że nic nie dynda... więc na jej oko dziewczynka, na moje też bo ze zdjęcia taka jest drobniutka, a Wład był bardziej okrągły... poza tym u Włada w 14 tygodniu miałam OOOOOO takie foto jego męskości dyndało, jak nic...
kakasiaa kochana myśl pozytywnie... takie planowanie co do miesiąca kiedy ma się urodzić... ehh miałam to samo, więc Cb rozumiem.. dla mnie starania o drugie maleństwo szczerze były katorgą, bo miałam wrażenie, że w ogóle moja gin nie wierzyła, że się uda... nie wiem, czy trzeci raz chciałabym to przechodzić... mam nadzieję, że i Wam się niedługo uda... ale odpuść, psychicznie przede wszystkim.. ciesz się zdrowymi maluchami na prawdę! bo to jest najważniejsze ...
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a powiedz mi
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kakasia dokładnie kup testy owulacyjne - sprawdzisz tym czy i kiedy masz owulację. każda kobieta jest inna, nie możemy powiedzieć Ci że masz się kochać w ten czy tamten dzień i napewno zajdziesz w ciążę.... ja przy 30dniowych cyklach owu mam w 17dc, a przy 31 w 18. Potwierdzić w 100% owulację może tylko monitoring u gina...
nat ja Maksowi tłumaczę że pójdzie spać do piesków swoich do łóżeczka (ma tam dwa pieski pluszowe ) i on grzecznie się kładzie, tuli pieska i idzie spać hehehhe no to zaciskam kciuki by mała siostrzyczka Włada została siostrzyczką
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogóle ostatnio na leki tracę tyle kasy, że już wymiękam :/... za Włada dałam 100 zł, za siebie też dałam 100 zł! ocipieli wszyscy... mało tego, za swoje witaminy w aptece musiałabym dać jakieś 45 zł. bo łykam pregna plus (w ogóle gin wymyśliła, że jeszcze dodatkowo mam brać pregna DHA po*ebało kakao ), a w internetowej aptece są za jakieś yhm żeby nie skłamać 30 zł... no, ale wiadomo ja poczekać mogę, ale Wład ze swoimi lekami nie za bardzo... już nawet nie sprawdziłam ile bym zapłaciła za jego leki euh..
Uwaga!!! zamówiłam pierwszą rzecz dla dzidziusia haha czapeczkę z La Mamy , bo Władkowi też musiałam kupić heh to i najmniejszemu się skapnie
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa