BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 miesiąc temu #1009099 przez aggi
gosiak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

brown w niedzielę 5 stopni? nieeee... chyba że w nocy :P a mój jajnik wczoraj pobolewał, dzisiaj podbrzusze ćmi, ale jakoś chyba za wcześnie na owu. Nadal nie wiem który mam dc i jakoś mi nie spieszno żeby się dowiedzieć :D idę na spontan. :P

kakasia po okresie zaraz się kochać hm no cóż no chyba że co 2/3 dni. Kup sobie testy owu i wtedy będziesz wiedzieć na czym stoisz. No i badanie nasienia faceta może by warto było zrobić? skoro z poprzednim masz dwójkę bez problemu, to może właśnie jego nasienie jest problemem.

asiaa no już właśnie napisałam na osobnej kartce kiedy przytulanko było hehe :) potem tylko wpiszę :P jak mi przejdzie faza na nie zaglądanie do zeszytu :evil: daj znać jak u gina :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1009100 przez aggi

9 lata 2 miesiąc temu #1009114 przez gosiak
Aggi :lol: no fajowe fajowe, nie powiem podoba mi się ten miesiac i zawsze marzyłam o wielkim brzuszku latem hihi zobaczymy jak to wyjdzie ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

9 lata 2 miesiąc temu #1009116 przez brown24
Aggi w dzień niestety :angry: no ale cóż takie uroki życia w górach :evil: chociaż i tak nie jest źle, dawniej , jak byłam mała, jak przysypało pod koniec października tak do kwietnia było biało.. teraz ocieplenie klimatu ;) Ale wole już sam śnieg niż takie piżdzenie z deszczem :laugh:
Ja to ostatnio wogole nie zapisuje kiedy serduszkujemy ,ale mniej więcej wiem B) w tel mam tylko @ zapisane.

Kasiakasia20 a jakie masz objawy dni płodnych, tak z ciekawości? ale podzielam zdanie Aggi, może zbadajcie nasienie..

Ziaa zrób zrób :silly: może to mały szczerbulek sie tam gdzieś chowa i robi psikusa :D

Ide robić karczek z patelni i zupe z cukini, Aggi jak tam Twoja dieta ?:P

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1009119 przez aggi
gosiak ja Maksa mam sierpniowego :D powiem Ci fajnie bo możesz brzuszek eksponować wiosną i latem :evil: i się chwalić :evil: :whistle: ale rodzenie latem to tylko jak nie ma upałów, uwierz mi :whistle: :whistle: :whistle:

brown śmiej się właśnie wczoraj miałam karczek na obiad haha :P no cóż chyba nie mój czas jeszcze.. ani na schudnięcie ani na dzidzi :pinch:

9 lata 2 miesiąc temu #1009124 przez gosiak
O tak wasnie bardziej mi chodzi o chwalenie się hihi, ogolnie nie lubię się chwalić, ale z brzuszkiem będzie odwrotnie :) a jeśli chodzi o poród to się domyślam że jest ciężko, duszno itd...a lato u nas z roku na rok coraz gorętsze :blush: :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

9 lata 2 miesiąc temu #1009127 przez kakasia20
Kurcze moze w nim tkwi problem...zobaczymy czy teraz bedzie okres .
i wogole kupie testy owulacyjne i jak wyjdzie pozytywny to dzialac bedziemy .

Mam co 30/31cylke 7dni okresu ostatnia @byla 18.09.2015wiec .... jakbym terax dostala @to po okresie mamy sie kochac w 16dc ? :unsure:

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

9 lata 2 miesiąc temu #1009129 przez natB
Zjadłam rosół i jestem :D... kutwa małemu coś się drzemki w ciągu dnia odwidziały :/... wczoraj walczył uwaga 2H!! w łóżeczku zanim padł :blink: :blink: :blink: ja zdążyłam się skimnąć, a jak się obudziłam jeszcze go słyszałam.. ale jak zaśnie to już wstać nie potrafi :/... a ja muszę go położyć, żeby mieć chwilę do odsapnięcia XD... istny cyrk... mam nadzieję, że jak już będzie w pełni sił to i chęci na drzemki wrócą..

ziaaej a który u Cb dc? bo ja już się gubię... Ty chyba już sporo czasu czekasz na @?... Synuś ojjj lepiej, ale kaszel i zielone dudle są... no nic ma czas, żeby jeszcze wyzdrowieć :P już na szczęście nie jest taki marudny jak był... co do imienia powiem tak, mieliśmy kilka typów Matylda (ale mi się już odwidziało :P), Michalina, Helenka no i teraz Stefania :P:D także sama widzisz istny kogel mogel... myślimy dalej :D... w sumie S. ma dalej nadzieję na synka :P

aggi nie ma bata rok 2015 to jest jeszcze Twój czas na zafasolkowanie :D a poza tym, Wład 6 listopada ma urodziny noooo jakiś prezent się należy :D...
Gin stwierdziła, że nic nie dynda... więc na jej oko dziewczynka, na moje też :P bo ze zdjęcia taka jest drobniutka, a Wład był bardziej okrągły... poza tym u Włada w 14 tygodniu miałam OOOOOO takie foto jego męskości :D :D dyndało, jak nic...

kakasiaa kochana myśl pozytywnie... takie planowanie co do miesiąca kiedy ma się urodzić... ehh miałam to samo, więc Cb rozumiem.. dla mnie starania o drugie maleństwo szczerze były katorgą, bo miałam wrażenie, że w ogóle moja gin nie wierzyła, że się uda... nie wiem, czy trzeci raz chciałabym to przechodzić... mam nadzieję, że i Wam się niedługo uda... ale odpuść, psychicznie przede wszystkim.. ciesz się zdrowymi maluchami na prawdę! bo to jest najważniejsze :)...

9 lata 2 miesiąc temu #1009130 przez natB
gosiak i ja zaciskam kciuki...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a powiedz mi

9 lata 2 miesiąc temu #1009136 przez ziaa
natB dobrze kojarzysz, trochę czekam, ehem u mnie dziś.... 60dc :whistle:

9 lata 2 miesiąc temu #1009138 przez aggi
gosiak no no właśnie :D brzuszkiem trzeba się chwalić bo to mały cud :blush: a rodzenie w lato ughh. :P tyle powiem :P

kakasia dokładnie kup testy owulacyjne - sprawdzisz tym czy i kiedy masz owulację. każda kobieta jest inna, nie możemy powiedzieć Ci że masz się kochać w ten czy tamten dzień i napewno zajdziesz w ciążę.... ja przy 30dniowych cyklach owu mam w 17dc, a przy 31 w 18. Potwierdzić w 100% owulację może tylko monitoring u gina...

nat ja Maksowi tłumaczę że pójdzie spać do piesków swoich do łóżeczka (ma tam dwa pieski pluszowe :D ) i on grzecznie się kładzie, tuli pieska i idzie spać :) hehehhe no to zaciskam kciuki by mała siostrzyczka Włada została siostrzyczką :D

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1009140 przez Miluniaa

9 lata 2 miesiąc temu #1009141 przez aggi
ziaa rób testa ! dla zahamowania naszej niecierpliwości :D

9 lata 2 miesiąc temu #1009142 przez natB
aggi z położeniem się spać nie ma problemu, ale z zaśnięciem w dzień ostatnio ma, ale przypuszczam, że może to też przez chorobę.. uwaga ZASNĄŁ :D noo walczył raptem pół godziny także nie jest źle :D...
W ogóle ostatnio na leki tracę tyle kasy, że już wymiękam :/... za Włada dałam 100 zł, za siebie też dałam 100 zł! ocipieli wszyscy... mało tego, za swoje witaminy w aptece musiałabym dać jakieś 45 zł. bo łykam pregna plus (w ogóle gin wymyśliła, że jeszcze dodatkowo mam brać pregna DHA :P po*ebało kakao :P ), a w internetowej aptece są za jakieś yhm żeby nie skłamać 30 zł... no, ale wiadomo ja poczekać mogę, ale Wład ze swoimi lekami nie za bardzo... już nawet nie sprawdziłam ile bym zapłaciła za jego leki euh..

Uwaga!!! zamówiłam pierwszą rzecz dla dzidziusia :D haha czapeczkę z La Mamy :P, bo Władkowi też musiałam kupić heh to i najmniejszemu się skapnie :P

9 lata 2 miesiąc temu #1009143 przez natB
ziaaa kurde dziwna sprawa XD... to rób testa i idź do gin, bo to aż tak nie fajnie czekać... bo ani się starać, ani NIC :angry: :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka