- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Magmus - a stanika Ci lekarka nie ukradła ? po takim zabiegu niestety masz prawo czuć dyskomfort - dasz radę, niedługo to minie i zapomnisz . . . pomyśl o tym co będzie potem Bobooooo będzie
Nefri - to jutro zamawiam sushi w tempurze myślałam, że chodzi tez ote glonki ale skoro poddane będą obróbce w wysokiej temperaturze to ja je chce
Brown - przystojny nie przystojny - ale rozpoznawalny buahahahahahahahahaha nie no mój Slubny nie ma takiego rozdziałka
A włosy farbowałam jak tylko mi mdłości przeszły
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aklim - 3 mam kciuki leć Kochana i daj znać jak tylko będziesz mogła
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- Izabela
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Pumcia ja nic nie wiem o glonach, nigdy o tym nie slyszałam i nie czytałam i jadłam i w tej i poprzedniej ciaży, nic mi nie bylo.
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
ASIAA po akcji z mężem obiecałam mu że sobie odbiję imprezkę z koleżanką i tak właśnie zrobiłam:) tak szalał z zazdrości że przyszedł później do nas
WERONIA gratki!
NAT bardzo się cieszę że z waszą księżniczką jest wszystko w porządku i jest zdrowiutka! A foto pierwsza klasa :*
ZIAA Świetny plan na najbliższe tygodnie! Pozytywnie zakręcona kobieto!
ALKIM powodzenia! szybkiego rozwiązania i moc całusków dla misiulka jak się urodzi! :* :*
Dobrze że poprzedni dzień już się skończył... Należał do jednych z najgorszych dni w moim życiu... doła złapałam, za bardzo uczuciowa jestem i każdemu bym chciała pomóc..serce mi pęka dziewczyny z żalu i bezradności
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Robert - chwile po 1 na swiecie 3400g. Bardzo mocne skurcze zaczęły mi sie koło północy. Nie dostałam juz znieczulenia tylko sam gas. Nie peklam, wiec nie mam szwów. Najbardziej pomagał mi masaż pleców w wykonaniu męża. Mały juz sie najadł. Dostałam tace z jedzeniem i dzbankiem herbaty. Szykujemy sie do spania
- weronia89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Wszystkim xafasolkiwanym gratuluję i czekamy na nowe
Ja w końcu przestałam być bardzo chora wiec jest lepiej teraz tylko sny mnie odbijają i strach co z mala bo rzadko czuje ruchy, mdłości mi przeszły i nie mam kontroli codziennie czy wszystko w nią w brzuchu w porządku
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
aklim tylko widziałam że wody odchodzą no to max 24h i Robert będzie z nami zaciskam kciuki za jak najmniej bolesny poród :* Mi wody zaczęły odchodzić i lekarz powiedział że do 24h muszę urodzić - za 24h dokładnie Maks był z nami GRATULACJE piękny chłopczyk wracajcie w spokoju do siebie dzielna mamusiu
chudzinka masz rację słabe bóle to i pół ciąży mogą być i nie znaczą nic, ale Ty już zdecydowanie na wylocie jesteś
ziaa no widzisz to w końcu się doczekałaś na monitoring też będziesz chodziła przy przyjmowaniu clo??
nefri a ja znów uwielbiam Maksowi kupować ciuchy, ale dla dziewczynek tego jest o wiele więcej i zawsze coś jego kuzynce biorę bo piękne te ciuszki chociaż zgadzam się z tym co któraś pisała, że wszystko różowe to potem problem żeby ubrać tak żeby się nie gryzło - pod tym względem mamy chłopców nie mają problemów
pumcia surowego mięsa napewno nie można tatar na przykład no widzę że ty całkiem pokaźną listę masz czego nie można koleżanki masz super, pozazdrościć tylko
magmus piątka ! ja na zapach i widok śledzia ughhhhh, nikt mnie nigdy nie przekona żeby zjeść hahahah tekst z komunią wymiata
brown no coo ty teraz normalnie można i paznokcie malować i włosy farbować, nie popadajmy w paranoję no obyśmy się na jednym wątku spotkały
joanna kopę lat ! co się stało?
natka sny w ciąży to masakra.. wiem po sobie takie głupoty nieraz mi się śniły
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
Takie wiadomości z rana
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
aggi jako tako monitoringu nie mam, ale wizytę na przyszły tydzień, tylko chyba średnio ten termin się wpisał bo wypada w 3 dzień brania clo a nie po tym 10 dniu i nie wiem czy ją przekładać ( pytanie jak będzie z nowym terminem) czy iść za tydzień.... W sumie nie kazała mi przychodzić tak konkretnie, nawet dała od razu zalecenia na kolejny miesiąc, ale milunia mi już wspominała, że powinnam pójść sprawdzić czy torbiel się nie zrobiła, a o tym to mi nic nie mówiła. W zasadzie wizytę zakończyła optymistycznym: No to mam nadzieję, że widzimy sie niedługo na potwierdzeniu ciąży!