BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

8 lata 11 miesiąc temu #1023770 przez aklim88
Weronia - napisałam Ci na priv

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1023771 przez aklim88
Up

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

8 lata 11 miesiąc temu #1023774 przez magmus88
Brown sorki :) jakoś tak mi się uwidziało że Ty i zia macie teraz clo :D No to kobieto jak Ty badań nie masz to nie ma się nad cym zastanawiać! Szoruj do lekarza!

Dziewczyny... co do ziółek... ja mam jeszcze nie otwarte hehehe. Jak dobrze pamietam mam je od Pumci :PP Czyli mają w sobie magiczną moc!

Dziś leniuchuje :)

8 lata 11 miesiąc temu #1023787 przez martyna_z
Może Wam się ze mną pomyliło? Ja w tym cyklu zaczęłam clo. A w przyszły czwartek idę na monitoring cyklu.
Na mnie na razie nic nie działało. Łykałam Castagnus, piłam zioła i nic. Mam nadzieję że z clo się ruszy. .. bo jak nie to czeka nas klinika.

8 lata 11 miesiąc temu #1023790 przez magmus88
Martynka może :) sorki :) a Wy wiecie w czym tkwi problem??

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1023797 przez niagara
Witam się wieczorową porą :laugh:

Brown uszy do góry, dzidzia przyjdzie jak najmniej będziesz się jej spodziewała :P

U mnie 12dc owu ani widu ani słychu :pinch: Zastanawiam się czy mogłam mieć na samym początku cyklu, bo miałam dużooooo śluzu :pinch:
ehhh... chyba i w tym miesiącu strata :/ chyba ze jeszcze owu przyjdzie sama nie wiem.

W kaźdym bądź razie musze zaopatrzyc sie w testy i od nastepnego cyklu testuje :)

Chyba ziółka też sobie dokupię, a co chyba nie zaszkodzą nie? :P a z wiesiołkiem i magnezem można je łączyć? Albo odkupię od Magmus te z magiczną mocą :laugh: :P

8 lata 11 miesiąc temu #1023804 przez magmus88
Niagara :) polecam się :) mogę polecić cały zestaw! Mam testy owu, testy ciążowe, wiesiołka :D zioła hehe i pewnie coś jeszcze by się znalazło haha

No i Clo mam i lutenyl jakby ktoś był zainteresowany... cozywiście jak będzie już je miał rpzepisane od lekarza :D to mogę po taniemu sprzedać ahhaha

8 lata 11 miesiąc temu #1023825 przez martyna_z
Magmus na razie diagnoza niepłodność idiopatyczna. Kilka prób z clo i klinika przed nami. Tam trochę dokładniej sprawdzają wszystko i decydują co dalej. Na razie trzymam się myśli że clo mi wystarczy.

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1023832 przez Pumcia
Magmus szaleńcu :evil: bo ja " mam tę mooooooooooc, mam tę moooooooooc . . . " :woohoo:
Jutro sprawdzę czy mam druga połowe tego co wysłałam magmus - jak znajdę tę ziółka to chętnie się podzielę z Tobą niagara ;)
Podziękowania: niagara

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1023835 przez gosiak
Witam dziewczyny;)
Czasami Was podczytuję i widzę że wspomagacie się różnymi suplementami;) udzielam się na jednym forum o in vitro, są tam dziewczyny które suplementowały się tym:

"inofolic 1 dziennie, w cyklu ze stymulacją 2 razy dziennie (kosztuje kilkadziesiąt zł, ale można kupić taniej w internetowej aptece, warto wpisać w ceneo i zobaczyć gdzie danego dnia jest najtaniej).
femibion natal 1 dziennie
witamina d 2000j
koenzym Q10 firmy Kaneka – 1 dziennie, w cyklu ze stymulacją 2 dziennie (też warto zamówić przez internet, koszt ok. 110zł)
olej z wiesiołka w kapsułkach tylko podczas cyklu ze stymulacja (oeparol czy cos takiego)
Magne B6 (stosować też po transferze)"

- i powiem Wam że niektóre dziewczyny zaszły w ciąże naturalnie czekając w kolejce do ivf... a niektóre starają się po 10 lat;) wszystkie te suplementy są na poprawienie jakości komórek, lepszej owulacji itp.
inofolik jest do picia jest to kwas foliowy który bdb się wchłania, nie robię tym reklamy czy cuś, dzielę się tym co w wielu przypadkach działa:) swoich mężczyzn też faszerujcie kwasem foliowym i suplementami dla facetów;) powodzenia i przepraszam że tak z pietruchy;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

8 lata 11 miesiąc temu #1023836 przez paula123
Hej dziewczyny czy sluz w postaci takiej galaretki to normalne ? 19 tc. Pytalam raz lekarza ale nie widzial na ocznie tylko odbaknal "gesty sluz to normalne" a to raczej gluty nie sluz. Pomozcie czy ktoras z was tak miala??

8 lata 11 miesiąc temu #1023837 przez paula123
Cos takiego.

8 lata 11 miesiąc temu #1023846 przez natB
O to faktycznie pomylilysmy z martyna bo to Ty zaczynasz przygodę z clo ;).. 3 mam kciuki:D

A ja dalej zawalona, okropnie się czuje, Wład mega absorbujacy, ale.przynajmniej zdrowieje uf... Ja w domu dostaje na łeb eh :(

paula skomentuje to tak OMG, A więcej nie wiem co Ci napisać :P sry

8 lata 11 miesiąc temu #1023851 przez Sandruska1995
martyna moi znajomi starali się o dziecko 2 lata i nic. Lekarz wysłał ich na badania do kliniki niepłodności. Okazali się że naturalnie nigdy nie będą mogli mieć dzieci , bylo im ciężko a o ivf nie chcieli słyszeć. Minęły 2 miesiące, nie przestali starań choć wiedzieli że nic z tego. A tu niepsodzianka. Po 2 miesiącach zaszła w ciążę. Urodziła zdrowego syna. Mały miał pół roku i niepsodzianka "wpadli" ale oczywiście skakali do nieba znowu zaszła w ciążę. Urodziła im się zdrowa córka . Teraz maluchy chodzą już do przedszkola. Trzeba wierzyć w wszystko ! :) Trzymam Kciuki!

A do mnie przyjechało ciasto ptasie mleczko :cheer: dobre, ale spodziewałam się czegoś lepszego :evil:

Dobrze że idę później na urodziny nadrobie jedzeniem, ostatnio pochłaniam wszystko dosłownie. Prócz mięsa jakoś mnie odrzucilo. :)

paula pierwszy raz coś takiego widzę :blink:

pumcia a ty odczytujesz wiadomości priv? :evil: :P

8 lata 11 miesiąc temu #1023855 przez magmus88
Boże Paula - nawet nie mam zamiary włączać tego zdjęcia! Daruj sobie, błagam....

Gosiak dzięki za rady :) dużo z nas większość tych preparatów już zna i stosuje :) bądź stosowało

Nat - najważniejsze, ze Młody zdrowieje :)

Ja dziś się wyspałam... wstałam o 9 a poszłam spać napewno przed 23 :D chyba już bym poszła na te L4 hehehe

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka