- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
a ja od 2 dni czuje jajnik, Bron Boze nie mowie, ze mam owulacje albo co, ale moze chcociaz zaczyna tam cos pracowac i jest na dobrej drodze
dzis kolejne testowanie
ja dzis mam na obiad kaszanke, tak mi sie zachcialo a dwoch dan nie robie nigyd, bo ja w ogole malo gotuje. uwielbiam robic quiche, tarty, ale takich wytrawnych moj maz nie teges. ciasta i desery mi o wiele lepiej wychodza i wchodzą też lepiej
ooo wlasnie netmama mi mowi, ze od jutra plodne bede miala dni czyli od jutra dzialanie co 2 dni...juz mam plan, bo ide do taty po pracy, wiec steskniony maz mnie nie bedzie widzial caly dzien jutro ale kurna, jak lepiej co dwa dni, a owulka w ndz to bym musiala dzis, w srode, w pt i niedziele o matulu, nie ma co planowac, tylko nogi golic
normalnie czekam na maliny, bo truskawy juz dzis kupilam
Edit: a tu nikogo nie ma? moof czekamy na jak najlepsze wiesci! Ja wlasnie siknelam na test I czekam, lewy jajnik coraz czessciej mi przypomina o sobie, a niech boli a co
Edit 2: nikogo tu nie ma,u mnie na teście blado
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
u mnie też bladzioszka... bez sensu robić...
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
ale nerwa miałam przez chwilę, bo doktor zaczął oglądać i nic nie mówił, a ja tylko w myślach "no powiedz już coś cholera" i mąż mówił że też w nerwach czekał aż się doktor odezwie. ale w końcu zaczął gadać, pokazywać itp. ufffffff
dał mi fotki i powiedział, że widzimy się za miesiąc. mam powtórzyć morfo i siuśki.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moof ciesze sie bardzo :* teraz czekamy na pozytwne wiesci od Kas I niech nasze groszki w Was rosna
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Kaś dobrze będzie, już niedługo sama się o tym przekonasz i mam nadzieję, że uspokoisz swoje obawy
Agi o tych nogach to się uśmiałam
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeszcze mi się przypomniało jak powiedział "o tu widzi pani są rączki a tu nóżka", a ja se myślę jak to nóżka?! jedna?!?! ale się okazało że dzidzia sobie nóżkę na nóżkę założyła
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zrobilam mezowi maseczke I na rower teraz, ale mam dzis flaka :/
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja miałam full roboty, małe zakupy. Zrobiłam ciasto jogurtowe z rabarbarem i truskawkami. DO tego koktajl truskawkowy i ledwo dycham,.. Uh jutro o 9 15 lekarz..
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro postaram się wrzucić fotki
Kaś trzymam kciuki za wizytę
Agi a Ty dzialaj dzialaj, jutro Ci wysyłam paczuszke.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ja juz testuje, dzisiaj bedzie 5 raz - przez poprzednie 4 codziennie był cien drugiej kreski i nic więcej
Czy moze tak być że owu jest ale maliny nie wychodzą
Wg moich obliczen to juz powinnam miec owu
Moof - super uczucie co? Ja za kazda wizytą (tą z usg i zwyklym badaniem) sie denerwowałam , ale potem wychodzilam taaaaaaaaaaaka zrelaksowana i szczesliwa jak ty
Piekne brzuszki
Kopulacje koniec z koncem musza zaowocowac
Agi - zazdroszcze , że ci jajniki daja znac o sobie - mi mój organizm nic nie podpowiada - siedzi cicho jak Śpiąca Królewna
Lil nie ma co się załamywać - głowa do góry i do przodu
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia, ja Cię nie będę załamywać, ale mi też wychodziły cały cykl bladziochy. Lil mówiła, że pewnie nie mam owulacji, ale co, ja bym nie miała no ale okazało się, że faktycznie nie miałam :/ w mnie była szybka reakcja, usg i leki także może dlatego mi jajniki pracują, co jeszcze nie oznacza ze jest ok wszystko. z drugiej strony spytaj moofke, miała cały czas bladziochy a potem bach i maliny, owulka, przytulanie i ciaza tak jej to szybko poszlo
ja wczoraj nie działałam, wkurzył mnie mąż, a że była blada kreska to focha mogłam sobie strzelić
moof, czy Ty czekasz aż poznasz plec z wyborem bransoletki czy jak?
Kaś właśnie u lekarza, czekamy na dobre wieści!
ja dziś do pracy sobie zrobiłam koktajl, banan, truskawy, kiwi pyszny ale na ciasto lecę do Norwegii
Iss, ten okropus mnie od samego rana kusi słodkościami na fb
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja teraz będę spokojna do końca miesiąca, ale zwykłą wizytą nie będę się tak denerwować jak usg. poza tym chce na tej wizycie wziąć L4, więc raczej będę miała radochę że już wolne. taka jestem teraz zmęczona że nie wiem.... ponoć w drugim trymestrze ma być energia i moja sis cioteczna mówiła, że ona jak na spidzie działała i radoche miała ze wszystkiego
Agi no nie mogę się zdecydować, teraz to bym chciała ze trzy poza tym Ty wrzucasz coraz ładniejsze wzory
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
czy u chrześnicy w szkole to zawsze się wruszam i płaczę
ja ból piersi c.d. wczoraj poszlam spać o 21, dzisiaj ledwo wstałam do pracy
Agi wiedziałam,ze Ci się spodoba ale mi też ślinka pociekła
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja to zapewne całą ciąże swoją prześpię ale fakt, chciałabym mieć takiego powera jak nigdy
moof, te najnowsze mnie się mega podobaja nie ma problemu, jak Ci się jakaś spodoba to wal śmiało a ja czekam na testy, dziękuję
co do wzruszeń, to mnie też często bierze. nie tak bez przesady, ale zdarza mi się płakać z tęsknoty za mamą, jak co roku wyjeżdża. jak mi napisała w dzień dziecka życzenia to też się pobeczałam. i w dzień matki.a co, oczy trzeba przepłukać a jak mnie mąż prosił o rękę, to tak się rozbeczałam, że nie musiał poczekać, bo nie mógł do mnie nic powiedzieć
Iss, moja kumpela tez miala takie bole w piersiach. poszla do gina i powiedziala, ze nie wyjdzie jak jej nie zbada. wiem, ze moze to smiesznie brzmi, ale wymiętolił jej te piersi i przeszło może tam się jakieś złogi zrobiły, gruczoły albo co. masujesz sobie trochę?
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
cały czas myślę nad tym ginekologiem i usg w środę. bo w sumie co mi leci zrobić, ale moja gin mowiła, ze najpierw mc z bromergonem, potem okres potem poszukiwania jajeczka. teoretycznie testy też mi prawdę powiedzą no nie? dziś mam 12 dc, może po prostu zacznę testować i analizować. dziś czy mam owulkę czy nie to nie ważne, bo profilaktyka była i tak
Agnilla ja też myślę nad USG w czwartek żeby zobaczyć czy mi jakiś pęcherz urósł. I myślę, że też powinnaś bo będziesz wiedziała co i jak a testy przypominam Ci że czasem kłamią i mi ostatnio skłamały i miałam maliny a pewnie pęcherzyk nie pękł