- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kaś Ty to mnie wyprzedzasz z rozmiarem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
a ja Wam dziewczyny zazdroszcze i mowie to wprost, zazdroszcze Wam brzuchow, mniejszych wiekszych i tak zazdroszcze
widziałam pogodę na północnym-zachodzie, jak pokazywali w tv to lało, u nas piekne slonce. cieplutko. poszlismy na krotki spacer, obiad. wbilam sie nawet w spodniczke, ale maxi bo ja ta za spodniczkami nie teges, tyle kompleksow :/
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi ja wiem, że też byś już chciała bebolka....
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Moofka mój większy bo niestety dużo zostało z tej wcześniejszej ciąży i później po ciąży doszło swoje niestety.. Ale teraz jak urodzę to karmienie karmieniem ale mam zamiar trzymać się ścisłej zasady nie podjadania i wykluczenia słodyczy. Przynajmniej czekolady i batoników całkowicie a tylko domowe ciasto jak mnie bardzo przypili. I jakieś ćwiczenia.
A tak a teraz właśnie panacotte zrobiłam a co tam, łączymy śmietanę z mlekiem więc nie jest taka strasznie ciężka jak taka oryginalna
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kas, te domowe ciasta nie sa zle, ja np zrobilam w zeszlym roku pyszne rabarbarowe, az mama nie wierzyla I mowila, ze kupne one nie sa tuczace, bo od kawalka nikt nie przytyl, chyba, ze sie cale zje
siknelam na testa, zaraz zerkne co I jak
Edit: standard, kontrolna malina, testowa blada, czyli standard ale nie ma co, dzis dopiero 12 dc a ja cykli krotkich nie mam. Luuz w nagrode za zrobienie testa ide spac nastepny we wt lub w sr, zastanowie sie
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Agnilka a jak skutki uboczne Bromka? Już mniejsze?
Też już czarnowidzę, że wieczorkiem wysikam jedną krechę
Kaś dobre podejście masz, zrzucisz dwa brzuszki ciążowe za jednym podejściem, po co męczyć się dwa razy
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaś ja teraz to mogłabym jeść prawie non stop.... Dzisiaj już zjadlam całe zapasy co wzięłam do roboty, a to jeszcze 2 godziny.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moof, batonika sobie kup a co laska ode mnie z pracy, urodzila dokladnie rok temu, pamietam, ze ona to nie jadla, ona wprdalala
moof, ile Ci tych testow zostalo? wyslij mi na fb nr konta to odkupie je od Ciebie, po co maja lezec w szufladzie, moze przesiąknęły już fluidami więc w sam raz dla mnie chyba, ze siostrze chcesz zostawic
Ann, procz zatkanego nosa i uszu jest ok, a co krzykne to maz wola "ej bromergon" ale to bardziej dla jaj, nie zauwazam wiekszych skutkow ubocznych
Kaś, masz dwa szczescia, brzuch jest, za rok go nie bedzie, a te dwa robaczki bedziesz miala cale zycie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oddam Ci testy za bransoletke wrócę to policze bo nie pamiętam ile zostało, a moja sis to najwcześniej w przyszłym roku będzie działać, więc dla niej nie będę trzymać bo się jeszcze przeterminuja
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez sie staram nie podjadac, ale cos slodkiego zawsze wpadnie :/ ale w tym tyg mowie do meza, ze w 19dc ma byc owulacja wiec ten tydz emga zdrowo jemy jakby to w tydz w organizmie duzo pomoglo ale przynajmniej bedzie sie pilnowal
dzis gdyby nie lody i pol kinder bueono byloby ok
ale ta Twoja siostra bedzie miala super, wszystko dla dziecka odziedziczy po Twoim pewnie u moich rodzicow sie strcyh zapelnia, ubranek jak narazie mam do 2 roku tzn ich nie dostalam, ale takie ich przeznaczenie jest podobno
hehe Dag, dobre z ta kosmica w ogole musze przyznac, ze tu sie nudno robi ktos kto nowy tu zaglada sobie mysli, ze my jakies lewe bo przez testy owu to zaszla tylko moof i Moniam, czy Ty tez Dag?? bo nie pamietam...ah ten bromergon
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dag, nie wiem ile moof ma testow, ale jak mi wiecej bedzie potrzebne to na pewno się do Ciebie zgłoszę dzieki
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a całkiem bez słodyczy to się nie da, ja jak mnie dopadnie ochota to mogę zjeść 10 jabłek żeby się zapchać ale na koniec i tak zjem tego pierdzielonego batonika
Dag ja z tym że ciąża to nie choroba to się tak pół na pół zgadzam. jak się dobrze czuje to robię prawie wszystko, ale też nie powiedziałabym że normalnym stanem organizmu jest ciągłe zmęczenie, mdłości, sikanie i problemy z trawieniem.... to jednak podchodzi mi pod jakąś chorobę
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja też lubię jabłka, ale z racji tego, że cierpię po nich, rzadko je jem. mama mówi, bym obierała ze skórki ale i tak brzuch mi wywala, kuźwa faceci mają lepiej, mój mąż nigdy nie miał problemu z zaparciami
ja uważam, że w ciąży każda z Was może co innego. uważam też, że należy robić wszystko na co pozwala organizm. jeśli on mówi Wam nie, to nie róbcie i tyle. dbać musicie przecież o siebie. miałam koleżankę, która całą ciążę musiała leżeć, wiadomo, że dziecko najważniejsze. więc laski nic ponad siły. mężom też się nic nie stanie jak w domu więcej porobią ;P mój to się załamie, ja w domu robię 95% wszystkiego a mam zamair w ciąży odwrócić role tylko ciekawe jak to będzie, skoro ja lubię wszystko sama...no oprócz przytulania