BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #679400 przez ann-sunshine
Heh ja tu dwa lata już siedzę, więc nie mam jak usuwać, bo bym kolejny rok na tym spędziła ;)

Moof ja po tobie jarzynową zarządziłam, mężu miał odgrzewaną fasolową, to ja sobie pychotkę z fasolką, kalafiorem i brukselką zrobiłam, mniam, muszę tak częściej robić

Babeńki, muszę się zdobyć na odwagę i dzwonić umówić się do gin. A że chcę zmienić, to jej nie znam, a nie lubię rozmawiać przez telefon z kimś kogo nie znam.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Jak nic trzeba sprawdzić co się dzieje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #679412 przez lilijka
Skasowałam do strony 240:) Gdzie jest moja owulkja haloooooooooooooooooooooo dzisiaj mam 17 dc i dupa zbita negatywne testy i sluz rozciagliwo mleczny łer are ju owulko? :( Agnilla i Iss w ktorym dc miałyście? Bo Ty Iss chyba w 16dc miałaś bladą kreskę też

11 lata 10 miesiąc temu #679426 przez ann-sunshine
Lil a kiedy teraz masz iść do gin? Bo nie pamiętam co pisałaś

11 lata 10 miesiąc temu #679433 przez moofka
ja tam nic nie kasuje, najwyżej będzie jakaś afera :P ale ja jestem awanturnica i się nie boję :lol:

Ann już pichcę, u mnie bez brukselki bo nie lubimy z mężem. ale za to niedawno zaczął jeść kalafiora, wcześniej był zniechęcony bo moja teściowa ma tendencję do rozgotowywania wszystkiego....

11 lata 10 miesiąc temu #679435 przez lilijka
ann-sunshine napisał:

Lil a kiedy teraz masz iść do gin? Bo nie pamiętam co pisałaś

nie mówiła żeby przyjść zasugerowała że owu będzie i jak mi się nie uda to znowu clo i przyjść na monit :(

skasowałam do str. 200 :)

11 lata 10 miesiąc temu #679443 przez Agnilla
Lil, pamietaj, ze moof miala od razu maliny na tescie a wczesniej blado, wiec rob testy i obserwuj
jak sie kasuje posty? usune te o rodzinie :P

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #679461 przez lilijka
Agnilla napisał:

Lil, pamietaj, ze moof miala od razu maliny na tescie a wczesniej blado, wiec rob testy i obserwuj
jak sie kasuje posty? usune te o rodzinie :P

haha rozwaliłaś mnie ja też skasowałam te o rodzinie ja zrobilam edita i zostawiłam puste pole :lol:

No w sumie w zeszłym cyklu też miałam poźno co mi ginka powiedziała że nic z tego nie będzie a owu była

A Ty miałaś w którym dc owu? Bo Iss chyba poźno też nie?

11 lata 10 miesiąc temu #679468 przez Agnilla
Iss to wg mnie szybko miala, bo chyba w 13 dc, ja mialam w 16 ( w 15dc bylam u gina i byl pecherzyk i byly maliny, wiec owu musiala byc w 16 dc)

11 lata 10 miesiąc temu #679475 przez Asia K
lil ja maliny mialam 13dc a owu musiala byc 14dc, ale niesugeruj sie naszymi owu bo kazda ma indywidualnie. Lil obser.i napewno sie zjawi - przeciez pecherze bylu :blush:

11 lata 10 miesiąc temu #679489 przez Kaś_O
Isss chyba miała wcześnie owu. zresztą musiała skoro jej 26dc już test wyszedł pozytywny.

Aga co do Twojego przeczucia o ciąże to co ja mówiła że o matko wysypało mnie idzie zołza.. Ale mnie tchnęło i ni zrobiłam testa jak Issska.. O niej już nie mówimy jak tutaj jęczała ze dupa i załamanie przechodzła.. (Isska to chyba Twoja koleżanka Ci wywróżyła żebyś nie zachodziła bo nie będzie miała z kim pić na wakacjach :P)

pierwszym objawem ciąży u osób starających powinnien być brak przeczucia że sie jest w ciąży..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #679490 przez Kaś_O
www.edziecko.pl/edziecko/1,105020,140850...ennice___OPINIE.html

kurde muszę ogarnać coś bo zamiast porządku to z Czarkiem przy zabawie zrobiliśmy taki sajgon że szok :P jakby tornado przez salon przeleciało..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #679494 przez Asia K
ale za to jaka frajda - :):):):):)

11 lata 10 miesiąc temu #679512 przez Kaś_O
fakt ślicznie się bawił.. :P :P Nawet bez mojej pomocy.. Uh poczekam jeszcze z tym sprzątaniem.. uh uwaliłabym sie na łóżku :P

11 lata 10 miesiąc temu #679562 przez issska1986
moof nie będę tutaj pisac o pracy, napisze może na blogu....a najlepiej jak byśmy pisały maile "do wiadomości wszystkich ". czy na ten blog nikt nie wlezie..

Lil mi zaczęły dwie kreski, jedna słaba wychodzić 25-go maja potem coraz intensywniejsza i 27 czy 28 maja miałam dwie, liczyłam ,ze w nastepnym dniu będą jeszcze raz dwie intensywniejsze, ale były jeszcze ze 3 dni słabe i potem w ogóle zanikły- nie mam zeszytu bo bym spr. w każdym razie miałam owu tak w 14 dc, bo 13 dc mialam dwie ciemne kreski, więc tak ksiazkowo dla cyklu 28 dni... Ale te kreseczki dwie (te słabsze i mocniejsze) pokazywały mi się 6-7 dni...

11 lata 10 miesiąc temu #679588 przez moofka
obżarłam się zupy i zaraz pęknę :lol:

Iss a kiedy Ty robisz kolejny test? czy nie robisz? ja już nie ogarniam :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka