BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #679843 przez issska1986
Test już wysechł bo z 5 rano, ale macie :)

Ginka powiedziała,ze torbielka mała nie ma się co przejmować, powinna się wchłonąć.. Jutro na bete idę i w poniedziałek na 19,15 na wizytę z wynikami i wówczas zleci usg i badania.

Jestem taka padnięta.... a koleżanki codzienni mnie nawiedzają, spać bym poszła... jeszcze stresy w tej pracy...

Agi mam juz zaprroszenie-dzięki :kiss:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #679855 przez Agnilla
Bejbe, ja Ci juz rano wyslalam zaproszenie. Jak masz dwa takie testy to daj mi jeden co Ci wisi :P
netmama niech sie faka, bo mi pozwala z siuskow robic dzien przed @ czyli w nast srode. Tak tez zapewne sie skonczy bo co mi da, ze zrobie szybciej :/ a jak ja bede w ciazy to zrobie tu taka rozpierduche, ze do pracy sie spoznie pol dnia :D :D
Ediiiiiiiiit.mój mąż mówi, że poszedlby na macierzyński i to od samego początku :P mówię, że od początku bym mu nie pozwoliła ale tak jak Moof mówiła pół roku na pół roku i się napalil :P

11 lata 10 miesiąc temu #679867 przez moofka
buehehe Agi to powiedz mu żeby jeszcze urodził :P

idę na spacerek z mężem :)

11 lata 10 miesiąc temu #679933 przez Agnilla
jak sport to sport, ja wsiadam na rower ;) chyba godz bede pedalwoac, bo sie objadlam

11 lata 10 miesiąc temu #679959 przez ann-sunshine
Moof puchatka w proszku, ale cię przycisnęło na to słodkie :lol:

Iss, kurczę blade, te stresy w pracy to w złym momencie, tobie teraz nie wolno się stresować

Niecierpliwa, im mniej myślisz o tym żeby zajść tym większe prawdopodobieństwo że się uda, to prawo tego forum ;)

i co tam jeszcze?

a Agi powiedz swojemu że matka musi pierwsze 14 tygodni wykorzystać, a potem to już możecie się dzielić tym macierzyńskim do woli

11 lata 10 miesiąc temu #679963 przez issska1986
A ja już wróciłam ze spacerku, :P niestety nie z mężem bo dopiero wrócił z pracy i zmęczony :( ale zaliczyłam loda z automatu :lol: :lol: :lol: :lol:

Agi mogę Ci dać jeden, bo jeden test chce na pamiątkę do albumu bejbusia :)

Kurdę nie mam czasu tu z wami pisać:(
nie wiem kiedy w pracy mam powiedzieć, ale raczej pod koniec pierwszego trymestru....

Agi zajdziesz, a wtedy wszystkie zwariujemy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: rób jak ja dwa dni przed @, może wyjdzie już pozytywny :)
Agi a cycoszki bolą, mnie to najbardziej nocą napieprzały jak szalone...wrrrr, do tej pory z resztą to robią, ale w imię potomka ;) :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #679973 przez issska1986
ann-sunshine napisał:

Moof puchatka w proszku, ale cię przycisnęło na to słodkie :lol:

Iss, kurczę blade, te stresy w pracy to w złym momencie, tobie teraz nie wolno się stresować

Niecierpliwa, im mniej myślisz o tym żeby zajść tym większe prawdopodobieństwo że się uda, to prawo tego forum ;)

i co tam jeszcze?

a Agi powiedz swojemu że matka musi pierwsze 14 tygodni wykorzystać, a potem to już możecie się dzielić tym macierzyńskim do woli

Ann też tak się staram nie denerwować i tłumaczyc sobie,ze mam kogoś w środku i to mu nie służy, ale no nie umiem, mam wybuchowy charakter wiec i tak musze nad sobą panować... Mój gniew byłby bardziej skumulowany chyba ale i tak drugi dzień w nerwach bo wszystko spadło na dwie osoby.....A ja mam wszystkko mieć pod kontrolą...

11 lata 10 miesiąc temu #679981 przez Agnilla
Teraz wiadomo, czemu mysmy sie tak dobrze dobraly. Takie bojowe wszystkie jestesmy :P moj maz ma nadal opryche, malutenka ale go nie tykam :P wiec jak nie zajde to wiadomo przez kogo ;) mnie oprocz pryszcza na kosci policzkowej nic nie boli :P to nawet nie pryszcz, ale tak mi "rozlalo" uczulenie od kolczykow
lece ogarnac bo dzis kod mercury leci, a nie mowilam Wam nigdy, ze docelowo to Bruce Willis mial byc moim mezem ;)

11 lata 10 miesiąc temu #679993 przez issska1986
Aga kiedy nawaliłaś te 1000 postów :lol:

Nom dobrałyśmy się :) ja też mam zimno tylko w nosie, a w ogóle to w srodę przed Bozym ciałem tak się przeziębiłam, że miałam takie gluty półtora tygodnia, zatoki zawalone,kaszel, ale niczym się nie leczyłam, stwierdziłam,ze samo przyszło i samo pójdzie... nie wiem czy moja fasolka mi tego nie "sprzedała" ;) ale już lepiej, poza tym non stop kicham bo klima nad głową :angry:

właśnie wzięłam dziaba kanapki od małża, taką ma dobrą z chlebkiem ze słonecznikiem i pomidorkiem i cebulka mmmmniam :)
Agi też lubię Bruca ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #679996 przez ann-sunshine
dobrej nocy babeńki, nie wiem czy jutro będę bo mam napięty grafik działalności różnych

a ja tam wolę kevina spacey

11 lata 10 miesiąc temu #679999 przez Agnilla
ops, to jakis wirus mi ta liczbe zrobil :P :P :P wiadomo, kto sie opieprza najwiecej ;) bo sie od Was gupole uzaleznilam.
Iss, oni kurna jedza wtedy przy nas kiedy nie maja :/ mnie tez zawsze kusi
jakby mial w nosie to bym go mogla pocalowac, a tak :P ja kicham kilkadziesiat razy dziennie, nie biore lekow i niewiele mi brakuje :/

11 lata 10 miesiąc temu #680170 przez aggi
Cześć dziewczyny ! Czytałam Was i czytałam.. w sumie z powodu tego by dowiedzieć się czegoś o testach owu.. No i wyczytałam że kilku z Was się udało zajść w wymarzoną ciążę i postanowiłam też zakupić testy. Staramy się z moim o dzidziusia, ale nie wychodzi nam.. tzn może jakoś specjalnie na to nie napieramy (ja bym bardzo chciała, a mój kochany mówi 'jak będzie to będzie') .. Ale nie zabezpieczamy się i działamy na 'chybił-trafił' już długo bo dwa lata i nic. Może rzeczywiście nie trafiamy na owu? Lekarz stwierdził że wszystko ze mną wporządku. No i zmierzając do tego co chcę powiedzieć to zakupiłam testy owu i mam zamiar testować:) Czy w związku z tym mogę liczyć na Wasze wsparcie, ewentualne porady? Teraz czekam na @ - ma być za dwa dni :) może tym razem się udało hehe, a jeśli nie to będę zaraz po @ testowała :) założę zeszyt na testy i będę wszystko obserwowała. Jeeeeju ale się rozpisałam :O czy ewentualnie macie jakieś rady na początek przygody z testami? Pozdrawiam:*

11 lata 10 miesiąc temu #680179 przez gosia28
aggi na początek to ja Ci życzę wytrwałości i dużo spokoju, który bardzo pomaga. Kilka dziewczyn z forum na pewno się wypowie, co im testy pomogły.

A Twój gin to co Ci powiedział na wizycie, jakie badania masz za sobą?

Skoro się starasz to pewnie wiesz kiedy mniej więcej owu masz?

Pomyśl ewentualnie o badaniach męża :)

Pytaj o co chcesz, zawsze Ci odpowiemy jak tylko będziemy mogły :)

a testy owu wrzucaj od razu, my to lubimy bardzo takie oglądć :)

I trzymamy kciuki, żeby nawet nie były potrzebne i od razu walisz nam z pozytywnym ciążowym :)
rady co do testów owu to jedyne to żeby robić je po południu, zwykle o tej samej godzinie i nie pić nic na dwie godziny przed testowaniem ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 10 miesiąc temu #680188 przez Asia K
No wiec tak - znowu naskrobałyscie a ja nie moglam byc na bierzaco :P
Iss - szanuj siebie i malenstwo - zaciskaj zeby i miej wszystko ...z tyłu :)
Agnilla mi wyszedł pryszcz na brodzie - nie wiem czemu przed @ zawsze mi wychodiz na brodzie :angry: ale wtedy czuje sie młodsza :laugh: takie młodziencze pryszczki :laugh: :laugh: :laugh:
Niecierpliwa - ktos tu napisał ze naprawde jestes niecierpliwa :) - zgadzam sie z tym :)
Poczekaj spokojnie i sie rozluźnij - czasu nie przyspieszysz
Gosia - Z Jurka to ja nadal mam polewke :):):):)
Moof - nie mów tego nikomu ale ja tez lubie puchatka ciiiiiii :):):)

11 lata 10 miesiąc temu #680190 przez Asia K
aaaaaaaa jeszcze jedno - po tym jak tutaj przeczytałam ze na bloogu tyle naskrobałyscie to az boje sie tam wejsc ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka