BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #680624 przez aggi
Isss no więc też mam nadzieję że tylko nie wstrzeliliśmy się owu, a że tak to jest wszystko w porządku:) Skoro lekarz tak uważa to musi być:) Nie nie, kochamy się jak tylko jest okazja:D Strasznie to lubimy i nie dwa razy w miesiącu haha:) Choć jedynie ten miesiąc co teraz był to staraliśmy się w te dni co lekarz zalecił plus dodatkowo trzy inne terminy;)))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #680625 przez Agnilla
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 10 miesiąc temu #680627 przez niecierpliwa23
dziewczynki ile tak przed okresem mozna wyczuwac jakieskolwiek objawy ciazy?

11 lata 10 miesiąc temu #680631 przez aggi
moofka on nic nie wie haha :) ma strasznie luzackie podejście do tego, kiedyś nawet jak powiedziałam że co jak nie będziemy mogli miec dzieci to stwierdził że damy radę sami :O jeju prosto w serce mnie ugodził haha ;) Ale dobrze że chociaz on nie działa pod presją tylko w 100% z ochoty :D

Asia K spoko ja też już wariuję na tym punkcie więc gorzej mi już nie może byc :D Jedynie mogę do Was przypasować haha:)

Kaś_O gin zrobił właśnie niejednokrotnie usg, badania ogólne, cytologię - wiadomo. W szczegóły się nie 'zagłębiał' jakimiś specjalistycznymi tezami czy coś.. No kupiłam testy żeby chociaż wiedzieć sama dla siebie czy W OGÓLE tą owu mam :O :/ przynajmniej coś zaobserwuję, a ja coś mnie zaniepokoi to mu to wezmę i pokażę, o ! A cykle mam równe 31 dniowe, czasem jakieś opóźnienie lub przyspieszenie ale to raz na kilka miesięcy się zdarza

Ann - mojego na badania nie wysłał, powiedział że to na razie nie potrzebne, że to zbyt krótki czas starań, żeby podejść do tego na luzie, obliczył mi owu i kazał działać, działalismy w zeszłym tzn jeszcze w tym cyklu i czekamy co będzie ale raczej @ ;/

11 lata 10 miesiąc temu #680634 przez Agnilla
niecierpliwa pierwsze oznaki ciazy sa identyczne z objawami okresu niestety
Aggi, ja tez mialam normalne cykle, regularne badania itp. a okazalo sie, ze owulacja zanikla. zbadalam prolaktyne, ktora jak sie okazalo byla za wysoka i to ona hamowala mi owulacje. lekarz organoleptycznie Ci tego nie stwierdzi, wiec moze warto poobserwowac sie testami i w razie co pokazac mu, ze owulacji nie ma.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #680638 przez moofka
aggi jak masz cykle 31 dni to teoretycznie owu powinnaś mieć koło 17 dc.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #680646 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #680648 przez niecierpliwa23
agni a TY MASZ juz dzieciatko tak?dzieki no nic mi nie pozostaje jak czekac na termin @:(

11 lata 10 miesiąc temu #680649 przez moofka

11 lata 10 miesiąc temu #680652 przez Agnilla
mam mam dzieciątko w domu, 28 letnie :P

11 lata 10 miesiąc temu #680660 przez aggi
Agni dzięki za informację, będę obserwowała testy jak zacznę je robić i jakby coś to mam zamiar właśnie do lekarza się z nimi wybrać:)

moofka no lekarz znów powiedział że jak 7 dni @ to 7,8,9 po @ może być owu ... e tam najlepiej sprawdzić testami czy ona w ogóle jest bo ja mogę gdybać, on może gdybać, Wy możecie gdybać a tu się okaże że psikus:)

11 lata 10 miesiąc temu #680667 przez Agnilla
no ja nie wierzyłam, że moge nie miec owulacji, bo niby dlaczego ja? :P
poszlam do lekarza, nasciemnialam, ze trzeci cykl wychodza mi negatywne ;) i bach zrobila usg a tu co, bez jajeczna bylam. zadnego pecherzyka itp. badania kwri i winowajczyni prolaktyna sie znalazla. wiec glowa do gory, przetestuj jeden caly cykl i bedziemy razem doradzac :) a potem to juz wiecie jak kroliki :P

11 lata 10 miesiąc temu #680672 przez issska1986
Ej dziewczyny, albo mam zwidy albo mam od pępka do .... kreskę, ale to chyba nie możliwe :) coś źle widze hihi ale normalnie zrobię Wam fotę jak jeszcze bedzie...

Gdzie moga beta? jeszcze nie ma :( ostatnio tak ok 15 była :(

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #680673 przez moofka

ej no właśnie gdzie ta beta? weź tam co chwila sprawdzaj :P

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #680680 przez issska1986
moofka napisał:

ej no właśnie gdzie ta beta? weź tam co chwila sprawdzaj :P

Ciotki mam 542,1 mIU/ml
Czyli co, 4 tydzień, bo tu jest tak napisane,że masakra....te przedziały....

Jupi :lol: :lol: :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka