BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #681171 przez gosia28
@ może się wystraszy i nie przylezie :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #681173 przez aggi
hahahah chciałabym żeby nie przyszła :D dziś zrobiłam ciążowy i tak mi się wydawało że tam coś widać na nim strasznie bladego, ale stwierdziłam ze już mam zwidy i wyrzuciłam :D wyciągnęłam go wieczorem i faktycznie tylko 1 krecha;p więc @ napewno przylezie jędza jedna :(

11 lata 10 miesiąc temu #681184 przez Kaś_O
Oby tak było :) wiesz jeśli robiliście sobie takie przerwy zawsze jest szansa że nie trafialiście, zawsze są też cykle bez owulacji.. Naprawdę jest tysiące wytłumaczeń. Po prostu chciałam żebyś zwróciła uwagę że warto się skonsultować z kimś innym bo już któraś chyvba tutaj pisała. Że konowałów nie brakuje. I nawet jeśli był super lekarzem dla Twojej mamy nie znaczy że dla Ciebie będzie dobry :) trzymam kciuki zeby się @ wystraszyła :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #681187 przez aggi
Kaś no oby to był ten powód. Potestuję jeden cykl i wybiorę się do jakiegoś innego lekarza z ciekawości. Tak bardzo bym chciała żeby @ nie przyszła ale nie ma szans, już ja znam pecha swojego :D ile razy szłam już test robić , ściągam spodnie coby zebrać materiał do testowania a tu @ :P no makabra :) pożyjemy zobaczymy, choć nie powiem że mi nie zależy na malutkiej jakiejś istotce <3

11 lata 10 miesiąc temu #681220 przez Asia K
Dobra, dobra, damy wszystkie razem rade - w kupie siła - a kupy nikt nie ruszy bo.... :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #681223 przez moofka
Hej laseczki :)

jadę właśnie do pracy, pewnie mam sporo do nadrobienia więc tu nie szalejcie z newsami beze mnie :silly:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #681225 przez Asia K
Moof nieprzemęczaj się :) teraz to tylko deleguj prace innym :)

Aggi czekan na wieści , że małpa jednak nieprzyszła :cheer:

11 lata 10 miesiąc temu #681233 przez Asia K
Lil, maleńka nie dołuj sie tylko cierpliwie czekaj na owu :) A moze miałas i jak Iss teraz bedziesz miala 2 krechy na ciążowym z zaskoczenia :unsure: Ona tez byla przeciez pewna ze owu nie miała :laugh: tylko skąd ta ciąża hmmm niewiem :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #681276 przez ann-sunshine
Bry,

pada od rana, pochmurno i ciemno

pichcę dziś obiad na dwa dni i znalazłam kurczaka z cytrynami i chili. Ciekawe czy dobre wyjdzie

11 lata 10 miesiąc temu #681339 przez Kaś_O
a u nas pogoda taka niejaka.. uh a ja ciasto miałam zrobić.. Karpatkę :D hehe zaraz może się ogarnę bo jak narazie rozwaliłam sie na łóżku z Czarkiem i się bawimy :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #681347 przez Agnilla
hej hej, podejrzewam ze i u nas lunie zaraz. ale od pon podobno zapowiadaja tropiki, czyli to co Agi lubi najbardziej :)
melduję, że objawów ciazowych, okresowych u mnie brak :)
moof, daj znać czy w pracy juz wiedza :)

11 lata 10 miesiąc temu #681356 przez Asia K
Agnila a mnie te twoje bolące plecy zastanawiają :blink: ha mówię ci to ja która przepowiedziała humorki u Iss jako objaw ciązy :laugh: - sama Iss wtedy mówiła ze to napewno nie to , a ja wiedziałam swoje :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #681378 przez Agnilla
kochana, te plecy to od tego stelaza, choc dla mnie dziwne, bo on raczej lepszy jest. a po drugie te okropne tulipany, siedzialam schylona. ale kogos tu bolaly plecy na poczatku tak? Dag i moof chyba

11 lata 10 miesiąc temu #681387 przez Asia K
Słuchaj no - jak pisałam że humorki u Iss to też objaw - to mówiła ze jest zestresowana czy tam cuś - w kazdym razie znalazła se wymówke. :P
Teraz ty zwalasz wine na stelarz ;) aaaa niech tam bedzie i stelarz a za tydzien dwie kreski maja byc :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #681406 przez lilijka
Hej dziewczynki! Jak tam żyjecie? Ja dzisiaj 2 godziny w pracy i na zakupy bo lodówka pusta :)

Asia K napisał:

Lil, maleńka nie dołuj sie tylko cierpliwie czekaj na owu :) A moze miałas i jak Iss teraz bedziesz miala 2 krechy na ciążowym z zaskoczenia :unsure: Ona tez byla przeciez pewna ze owu nie miała :laugh: tylko skąd ta ciąża hmmm niewiem :laugh: :laugh: :laugh:

Dzięki mój kloniku za miłe słowa :kiss: Owu jeszcze nie miałam dzisiaj śluz jest jak białko kurzego jajka ale trochę białego śluzu też jest nie wiem co to. Druga kreska na teście owulacyjnym dośc wyraźna ale bledsza. Zobaczymy jutro. Na wszelki wypadek seksiwo dzisiaj byc musi :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moof nie wiedziałam, że trafiłaś w tym cyklu z tak późną owulką ja myślałam że takie owulki są niepełnowartościowe czy cuś :)

Agnilla jak nie masz objawów na nic to też objaw :lol: ja w pierwszej ciąży nic nie czułam i na nic objawów nie miałam :blink:

Iss Ty to masz kobito szczęście że zafasolkowałaś już. Naprawdę zazdroszę bo masz z głowy te sikaczem rozmyślania, grzebania po necia, doszukiwania się objawów ahhh:)

a tak w ogóle to dużo naskrobałyście na blogu? bo boję się wejśc...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka