BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 10 miesiąc temu #681863 przez gosia28
moofka to żeś dała pożywkę w pracy, nooo kochana to mają o czym pogadać tera :lol:

nie wiem kiedy wyrósł mi ostatni mleczak, ale wypadł w 8 klasie podstawowej B)

eeee yyyy nie wiem co chciałam napisać. Chyba że nie wyrabiam z przyswajaniem informacji między forum a blogiem :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #681924 przez Agnilla
noo to teraz bedzie moda :) kurde moof fajowo masz, zwlaszcza, jesli planujecie jedno dziecko, to korzystaj :) na bloga chcemy zdjecie w nowych haremkach! :) tylko nie zmarznij w bokserce, upaly od poniedzialku :)
24 dc dobiega konca, jeszcze 5 dni. weekend szybko zleci a potem ;)

11 lata 10 miesiąc temu #681931 przez moofka
Agi u nas jutro 27 stopni! coś na wierzch i tak wezmę bo w pracy jak klima chodzi to mi zimno jest. na razie wrzuciłam same gatki na bloga, jutro jak nie zapomnę to zrobię sobie swit focie :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #681944 przez Agnilla
zawsze uwazalam, ze jest niesprawiedliwe, ze na dole zawsze maja cieplej ;)

11 lata 10 miesiąc temu #681971 przez aggi
moofka ale będą mieli o czym gadać :) :D :D hehe a w bokserce napewno bosko będziesz wyglądała:) wróciłam do Was po całym dniu męczącym, mój kochany coś się pochorował w pracy i zmierzły chodzi i biedny jakby umierał :) aż mi go szkoda biedaczka :) a @ nieeeema . już mój mi masaż moich bomb tykających robił bo mam wrażenie że największy stanik jaki mam się skurczył:O

11 lata 10 miesiąc temu #681996 przez moofka
no aggi to jak nie ma to trzymamy kciuki żeby powód był odpowiedni :)

ja w przyszłym tygodniu wybieram się po nowy stanik albo i dwa, bo z obecnych powyjmowałam gąbki i inne wspomagacze a i tak cyc bokiem wyłazi :angry:

Agi to się jakoś tak trafiło z tą pogodą bo zima u nas chyba najdłużej trzymała.

11 lata 10 miesiąc temu #682002 przez aggi
oby oby :) jak już w południe pisałam cycki mi chcą wystrzelić w orbitę :) oby z tych dobrych powodów :) marzyłoby mi się :)

11 lata 10 miesiąc temu #682075 przez aggi
Echhh kobitki ciekawe jaka pogoda przez weekend będzie u mnie.. dziś było niby ciepło ale ja tam zmarzluch jestem :) wolę się grzać pod kołderką :D A jutro czeka mnie podróż do babci, muszę zobaczyć jak się czuje no i muszę na pocztę skoczyć - w czasie jak mój będzie w pracy :) może jakiś romantyczny wieczór sobie zrobimy przy świeczkach hehe :) a niedziela obiad u teściów .. ;) a Wy jakie plany na weekend? no nic spadam pod prysznic i spać:) wracam po weekendzie do Was ;DD :* :* :*

11 lata 10 miesiąc temu #682131 przez issska1986
Hej,

dziewczyny na blogu buszują, albo śpią jeszcze ,ja do pracy więc wstałam, posprzątałam, prysznic i lecę.... :angry:
Ale małż jak zrobi auto to po mnie przyjedzie...

Wczoraj nie mogłam się zalogować na forum, w ogole na str. nie mogłam.... Przeciążona waszymi postami :)

11 lata 10 miesiąc temu #682140 przez aggi
To miłego dnia Isss , ja zmykam załatwiać dziś:) @ nie ma :D
Miłego weekendu!

11 lata 10 miesiąc temu #682153 przez Kaś_O
Bry, Ja melduję że u nas od rana śliczne słoneczko jest :) CZarek od 6 buszuje po domu. Mi się nawet udało trochę wyspać bez niego :P Mąż kupił wczoraj truskawy ale niestety to nie są takie dobre polskie truskawki.. Uh mam nadzieję że i tutaj przyjdzie na nie sezon i wreszcie stanieją..

Issska a Ty pełen relaks w pracy pamiętaj..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 10 miesiąc temu #682164 przez Agnilla
Dzien dobry :) Iss, ja tez mialam problemy wczoraj z forum, oj walczylam dlugo.my wlasnie wstalismy, ostatnio spie po 9 godz szok. Dzis obudzilam sie, a w nocy chyba ani jednej pobudki szok. Nie lubie tak :P lubie sie obudzic I wiedziec, ze tyyyyle jeszcze snu przede mna ;) jajecznica na sniadanie, wypiore posciel I jedziemy nad jezioro, to sprzatanie w piatek wcale nie bylo takie glupie :) milego dnia, zyczy Agi w 25 dc :)

11 lata 10 miesiąc temu #682205 przez lilijka
Witam Was moje kochane!:) Co porabiacie? Bo ja w robocie siedzę ale do 14 tylko:) Wbiłam się dzisiaj w moje boyfrendy podarte na maxa i zrobiłam sobię casual friday :lol: dziwnie się ludzie na mnie na ulicy patrzą chyba nie wiedzą że to najnowsze trendy hahhaa

Ja dzisiaj mam 20dc i zobaczyłam maliny ALE śluzu na zewnątrz nie ma tylko jak wsadzę palca- wiem obleśne haha Czy zawsze dużo śluzu macie? może mi jutro się co rozkręci?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #682210 przez ann-sunshine
Witajcie,

Moof to ploty poszły po pracy i nawet jak ktoś nie wiedział, to dziś już wszyscy będą wiedzieć.

Aggi trzymam kciuki.

Agnilka miłego wypoczynku.

Lil dziś małżowi nie odpuszczaj jak maliny są, to przytulanka też muszą być. A na śluz aż tak nie patrz. Te co mają sucho z natury też w ciążę zachodzą, więc dla mnie to nie jest 100% wyznacznik.

Ja w robocie do 19tej :angry:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #682211 przez Agnilla
Lil a maliny kiedy były wczoraj czy dziś już robiłaś test? Bo jak dziś to owulacja jutro najpewniej
Co do śluzu to ja miałam podobnie najczęściej pojawiał się jak odwiedzalam wc
Ann trzymaj się szybko zleci czas wam wszystkim dziś pracującym :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka